2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar kızım çok fena kabız olmuş ağlıyor yapamıyor. Zeytinyağ sürdüm poposuna 1tatli kaşığı da içirdim. Öğlen elma yogurt yedirmistim ise yaramadı. Küçük bi top gibi yapmış kaskatı çok canı yandı. Kuru kayısı kaynatiyorum suyunu iciricem. Başka ne yapabilirim fikri olan var mı?
Geçmiş olsun canım. Evde incir ve hurma varsa onu da kat kayisiya. Kaynatıp ezdikten sonra yedir. Çok işe yarıyor.

Kızlar kızım çok fena kabız olmuş ağlıyor yapamıyor. Zeytinyağ sürdüm poposuna 1tatli kaşığı da içirdim. Öğlen elma yogurt yedirmistim ise yaramadı. Küçük bi top gibi yapmış kaskatı çok canı yandı. Kuru kayısı kaynatiyorum suyunu iciricem. Başka ne yapabilirim fikri olan var mı?
Sürekli bi kabızlık problemi varsa Rusym kullan bence corbalarina yoğurdu na at bde bol su ver

Kaç gecedir bizde hep geceyi zor geçiriyoruz sürekli bi ağlama krizi
Hastalığı da atlatamadı dişmi hastalıkmı bilemedim
Köpek dişleri en çok zorlayan diş diye söylüyorlar hep
Ateşi de 38lerde yemek konusunda zaten sorunluyuz iştah hiç yok
Büyüyorlar ama bizi de yaşlandrıyorlar canları sağolsun
Yaşlanma konusun da hemfikiriz ruhen de bedenen de 10 yaş yaşlanmış hissediyorum :KK14:

Kaç gecedir bizde hep geceyi zor geçiriyoruz sürekli bi ağlama krizi
Hastalığı da atlatamadı dişmi hastalıkmı bilemedim
Köpek dişleri en çok zorlayan diş diye söylüyorlar hep
Ateşi de 38lerde yemek konusunda zaten sorunluyuz iştah hiç yok
Büyüyorlar ama bizi de yaşlandrıyorlar canları sağolsun
Azilar cikarken 1 saat agladigini susturamayip arabayla sokaklari gezip agri kesici icirip uyutup eve oyle dondugumuz olmustur.doktorda agri kesici vermeyin jel surun diyo jeli sanki surdurtuyo cocuklarda.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Mısır yedir canım dolaptan konserve nasıl varsa ve seviyorsa
Mısırdan sonra benimki beş kez yapıyor kabız olunca

Geçmiş olsun canım. Evde incir ve hurma varsa onu da kat kayisiya. Kaynatıp ezdikten sonra yedir. Çok işe yarıyor.
Saol cnm. Zeytinyağ ise yaradı yaptı rahatladı. Yarına ola Hayrola

Sürekli bi kabızlık problemi varsa Rusym kullan bence corbalarina yoğurdu na at bde bol su ver
Yok cnm ilk kez oldu normalde her gün 1kez bazen 2kez yapıyordu.
Mısır yedir canım dolaptan konserve nasıl varsa ve seviyorsa
Mısırdan sonra benimki beş kez yapıyor kabız olunca
Mısır ben hiç vermedim canim ya çiğnemeden yutar benimki onları. Seninki çiğniyor mu?

Tunaydin hayirli haftalar kizlar
Cok yogun 3gun gecirdim. ardarda bu kadar tempo bana gore degilmis.

Her yerim dokuluyoR..

ESim de dun 2.cocuk mevzusunu acti. ben istemiyorum o ise bu tempoya alismisken aralari az olsun kardez olsun mantiginda. kendimi 40 yasinda hissediyorum cok yiprandim. istemiyorum dedim.

Tünaydınnnnn
Herkese iyi haftalar,evdekileri iyi temizlikler iştekilere kolay gelsin:halay:
Ben artık şunu cok iyi anladım eskisi gibi olamayacağız hiç bir zaman.ne zaman yetiyor ne enerji ne beden..cocuga yetissek eve yetişemiyor.ese yetissek kendimizi unutuyoruZ.
İkinci cocuk banada cok uzak.inanın ben daha o yasadıgım ilk üc aydaki gaz sancılarını 24 saat uyumadıgım günleri daha da geriye gidersek logusalık hallerini gelen misafirleri ve kaynana krizini umutamadım ki.
Bikaç sene sonra belki düsünürüm cünkü kardes gercekten cok güzel birşey.
Zor ya evlat sahibi olmanın herseyi her asaması zor gelecek hazırlamak cok daha zor

Tünaydınnnnn
Ben artık şunu cok iyi anladım eskisi gibi olamayacağız hiç bir zaman.ne zaman yetiyor ne enerji ne beden..cocuga yetissek eve yetişemiyor.ese yetissek kendimizi unutuyoruZ.
İkinci cocuk banada cok uzak.inanın ben daha o yasadıgım ilk üc aydaki gaz sancılarını 24 saat uyumadıgım günleri daha da geriye gidersek logusalık hallerini gelen misafirleri ve kaynana krizini umutamadım ki.
Zor ya evlat sahibi olmanın herseyi her asaması zor gelecek hazırlamak cok daha zor
Evet ben de unutamadim. 7ay gax sorunu. ayagimdan indiremeden uyumanasini vs vs. dedigin gibi belki bi kac seneye farkli dusunecegiz
Allahim hepimizin hakkinda hayirli olani versin.

Tünaydınnnnn
Ne güzel ozetlemisn sen yine Sanslisin 3 ayda bitmiş biz 6 ay gece gündüz çektik şu gün oldu hala bazı geceler gaz sancisi var sezeryan dan uyandığımda o ağrı hemşire nin karnima bastırmasi vs vs heralde 100 madde çıkar kardes lazım ama nasıl olcak bilmiyorum allah bilir ama 3 4 yıl hiç düşünmüyorum

Su obleck hamurunu yaptım oynasinlar diye ekin hiç hoşlanmadı. Uykusu vardı gerçi uyanınca tekrar deniycem bakalım sevecek mi

Banta top yapıştırıp toplama oyununu daha önce yapmıştım ona bayıldı ara ara tekrarlıyoruz sizede fikir olsun.

Eklentiler

• IMG-20170102-WA0002.webp
    IMG-20170102-WA0002.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 53
Back
X