- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.901
Sadece kırgınlıkları var canım hava güzel diye çok çıktık ,top oynayıp terledik birde ikisi sabahçı olmalarına rağmen ,Yağmur çok geç uyudu diye son zamanlarda çok geç yattılar .geçen hafta akşam üstü hep veli toplantıları vardı ,çok geç saatte mecbur yağmuru uyutup gittim .gece geç yattı ee tatlıda oldu ,bunlarda bırakıp uyumaya gidemediler:))Ahh canım benim okurken ben yoruldum.zaten evde birimiz hasta oldumu sırayla hepimiz geçiriyoruz.keşke misafirleri iptal etsen canım.sonuçta yavruların hasta.yarın evde dinlensinler.
İyi canım yabancı değillermiş.kolay gelsin çokta yorma kendini olduğu yere kadar.sonuçta evi değil sizi görmeye geliyolar.yakın olsaydık yağmuru alırdım rahatca yapardın işlwriniSadece kırgınlıkları var canım hava güzel diye çok çıktık ,top oynayıp terledik birde ikisi sabahçı olmalarına rağmen ,Yağmur çok geç uyudu diye son zamanlarda çok geç yattılar .geçen hafta akşam üstü hep veli toplantıları vardı ,çok geç saatte mecbur yağmuru uyutup gittim .gece geç yattı ee tatlıda oldu ,bunlarda bırakıp uyumaya gidemediler:))
Misafir dediğim teyZem kuzenlerim birde Yağmur kadar ufaklıklar var .hepsi gelmelerini çok istiyorlar özellikle Yağmur için istiyorum ,çocukları çok seviyor ,sosyallesiyor ...gerçi evdede çok çocuk var ama olsun:))dıştan geldiler ,dönecekler görüşemeyiz diye ...
Artık beni kurtaracak yerleri yapayım yeter:))
Allah yardımcın olsun canım işin çok zor valla.Nasılsınız kızlar
wakewake Geçmiş olsun canım bu havalar tehlikeli
Ne yoğun bir günüm oldu anlatayimda halinize şükür edin ..küçük oğlum vücudu kırgın okula gitmedi ,kızım okuldan aradı hasta eve getirdim.diş randevusuna büyük oğlumu götürdüm oradan bankalardan ödemeye geçtim .geldimiki büyük oğlum rahatsızlandı okula gitmedi .gidip hepsine rapor alıcam ,hepsini ilaçlarım yatırdım.yarın misafirim var ,ev dandini ,temizlik yapıcam ve pasta börek veee stresten çok geç olmuş adetim ,başım fena ...Ha bide ödevler ,dersler..
Hadi halinize şükür edin :))
Yağmurum bir haftadır daha uyumlu ve daha iyi anlaşıyoruz ,bal dök ye oldu ama uykuyu sormayın hiç...
Anne gel demese de elimden tutup kaldırıyor bi yerlere goturıyor surekli :/Kızlar sizde de basladi mı acaba???
elimden tutup "anne gel gel, anne gel gel"
Sürekli biyerlere götürme çabasında. Totomu yere koyduğunu görmesin hemen dibinde bitiyor:))
İyi z canım biz de sukur.Nasılsınız kızlar
wakewake Geçmiş olsun canım bu havalar tehlikeli
Ne yoğun bir günüm oldu anlatayimda halinize şükür edin ..küçük oğlum vücudu kırgın okula gitmedi ,kızım okuldan aradı hasta eve getirdim.diş randevusuna büyük oğlumu götürdüm oradan bankalardan ödemeye geçtim .geldimiki büyük oğlum rahatsızlandı okula gitmedi .gidip hepsine rapor alıcam ,hepsini ilaçlarım yatırdım.yarın misafirim var ,ev dandini ,temizlik yapıcam ve pasta börek veee stresten çok geç olmuş adetim ,başım fena ...Ha bide ödevler ,dersler..
Hadi halinize şükür edin :))
Yağmurum bir haftadır daha uyumlu ve daha iyi anlaşıyoruz ,bal dök ye oldu ama uykuyu sormayın hiç...
Ben okurken yoruldum allah kolaylik versin geçmiş olsunAynı benim cadı ,o küçücük eliyle birde parmağımı tutup istediği yere söylene söylene götürüyor ..asla oturmak yok
Meyve cok aciktiriyor genelde beni, o yuzden yatarken hele aksam uykusuna yatarken meyve vermiyorum. Anca muhallebisine katarsam ki onuda nadir veriyorum.
Gaz yaparmi bilmiyorum ama aciktirdigi kesin arkadasin dedigi gibi varsa yatarkem meyve veren bi deneyin bakalim daha tok tutan yiyecekler verin belki acliktan uyaniyorlardir
wakewake cok.gecmis olsun canim insallah cabucak atlatirsiniz
O yuz ustu yatma olayi bizde donmeye basladigindan beri var, o yuzden yastik hala kullanamiyorum burnu tikanir falan diye .
Oyle rahat ediyorlar demekki :)
Sut , yogurdu vs biskubiyle karistirincada yemiyormu
Gecen yengem soylemisti 3,4 yumurtanin kabugunu iyice un gibi yapip icine.bisi giriymuydu hatirlamiyorum her gun 1er kasik alinmasi cok cok iyiymis kalsiyum icin.
Tabi bebeklere olurmu bilemedim
sağolasın canım valla ne güzel olurdu ,yarında ben alırdım ufakliklarin yanında oynardı eglenirdiİyi canım yabancı değillermiş.kolay gelsin çokta yorma kendini olduğu yere kadar.sonuçta evi değil sizi görmeye geliyolar.yakın olsaydık yağmuru alırdım rahatca yapardın işlwrini
Saol canım Rabbim hepimize kolaylık versinBen okurken yoruldum allah kolaylik versin geçmiş olsun
wakewake sizede cok gecmis olsun Allah şifa versin
Amin Rabbim acılarını göstermesin kimseye en zor günümüz böyle olsunAllah yardımcın olsun canım işin çok zor valla.
Teşekkürler canım benim ya kalabalık aile güzel Ama tabii kat be kat zor,napalım onlar Rabbim in emaneti ,En güzel şekilde bakıcaz.. ablanida ayrıca kutluyorum hele birde çalışıyormuş ,yanlış hatırlamıyorsam sana yardımda geliyordu ..maşallah Rabbim emeklerinin karşılığını huyu vicdanı düzgün çocukları ile göstersin inşallah ...İyi z canım biz de sukur.
İnsan okurken yoruluyor senin temponun Allâh kolaylık versin.
Bir sana bir de ablama hayranım.
Onun da uc oglu var masallah cok yaramazlar.
Ustelik yogun calısıyor hemşire.
Ve her anlamda her ise kendisi kosturıyor.
İkiniz de eli opulesi insanlarsınız cidden.
Hadi ya çok şaşırdım.bizim burda orta okuldaki çocuklar hep etütte.napıcak bu millet.özel okula güçmü yetiyo.hadi sen ben anlatıyoruz bilmeyen anneler ne yapcak.haksızlık resmen.yazık çocuklarımıza.özel okullarda verilen eğitimle devlet okulu birmi.resmen parası olan çocuk okuyacak.eğitim sıfır başka bişey demicem.senin içinde iyi olmamış canım.etüt çok yardımcı oluyodu çocuklara.bende ing.özel ders düşünüyodum saati 60 lira dediler.şimdilik erteledim.yaza düşünüyoruz bakalım.tek ders 60 sa diğer dersleride katarsan of ki ne oftubaa1 etudler kapaniyormus ,hepsine yazı gelmiş.ya özel okul olacaklar yada kapatacaklarmis .bizim tam sekizinci sınıfımıza denk geldi .etudsuz napıcam bakalım ,çok zor işimiz .özel okula mümkün değil veremem ,sadece servis parası çok pahalı.mecbur ben fen sosyal anlatıcam ,dedesi matematik.turkcedende özel ders aldiricam .yağmurla nasıl halletcez Bakalım ..rabbim yardımcımız olsun
Amin canım hepimizin evladı oyle olsun inşaallah.Teşekkürler canım benim ya kalabalık aile güzel Ama tabii kat be kat zor,napalım onlar Rabbim in emaneti ,En güzel şekilde bakıcaz.. ablanida ayrıca kutluyorum hele birde çalışıyormuş ,yanlış hatırlamıyorsam sana yardımda geliyordu ..maşallah Rabbim emeklerinin karşılığını huyu vicdanı düzgün çocukları ile göstersin inşallah ...
Canım çok kolay hiç dert etme.elle muayene gibi düşün.5 dakikalık birşey.kendini sıkma rahat ol.kist,yara varsa takmıyolar diye biliyorum.birde on beş gün önceden ilişkiye girmeden git.soruyolar zaten en son ne zaman oldu diye.on beş gün yapmazsan hemen kan testi yapar yarım saate de takarlar.yoksa süre veriyolar.boşuna git gel yapma canım.Iyi aksamlar kizlar ne zamandir şöyle uzun uzun yazamadim.Nasilsiniz bebisler nasil?Benimki su 3 gundur inanilmaz huzursuz sol taraf azi dis patladi patlayacak cocuga sinir yapti resmen.O elden tutup her yere götürme olayi bizdede var ne isterse olana kadar israr ediyor.Yemek yeme sıkintimiz var istah yok. Bu arada bende yarin doktora gidiyorum cok sukur kadin doguma 15 aydir hala adet olmadim ve artik gercekten cooooookkk istiyorum.Yarin spiralide sorucam bakalim korkuyorum arkadaslar zor mu ?var mi taktiran sezeryan oldugum icin zorlanir miyim?Bide onceden cikolata kisti hastasiydim ameliyat oldum spiral onerir mi acaba doktorum. Cocuktan once kac kez bicak altina yattim korkmadim simdi spiral taktirmaktan çekiniyorum Kafamda deli sorularr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?