- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.881
İyi geceler kızlar bol uykulu gecemiz olsun inşallah.benim oğluş bu ara iyice sapıttı.dış kapının önüne geliyo aaaaççççç diye bağırıyo açmazsam basıyo çığlığı.bağıra bağıra ağlıyo.gündüz çıkıyoruz parka alıştı.sürekli istiyo.kızlar bide diş jeli kullanıyomusunuz?hangisini alıyım?sanırım diş zorluyo.gece yatmadan önce sürsem belki rahat uyur.dün yine yarım saate bir uyandi.Allahtan emiyo geri yatıyo.tam dalıcam hoppp bidaha..
Amin senin de herkesin de evine huzur mutluluk versin ins bian önce cozersiniz sorunlariArkadaşlar merhaba çooook uzun zamandır hiç yazamadım. Bende 2015 kasım annesiyim bir kızım var. Ama maalesef eşimle ayrılıyoruz sizden dua istiyorum kuzum için yavrum için bize dua edin ne olur yuvam dağılmasın ben eşimi çok seviyorum. Ne olur bizim için dua edin. Eşim beni kuzumuzu ve yuvamızı bırakmasın. Başkasına yapılan dua daha çabuk kabul olurmuş. Kızım annesi ve babasıyla büyüsün. Ne olur dualarınızı bekliyorum. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ve kimsenin yuvası dağılmasın inşallah.
Bizim de 7Eki Görüntüle 1959945
Bundan kullanıyorum bn diş Mahvediyor valla bizim daha 8 dışımız var
Sabah sabah iğrençleşeceğim ama ben bezi açınca bir kez kumandanın on/ off tuşunu, bir iki kez sünger yumuşak topun parçalarını, oyuncak telefonunun yumuşak tuşlarından birini bulmuştumevde bir şey kaybolunca "bizim deli yemiştir, yarına çıkar" diyoruz
Aaaaa ikinci bebis geliyor demek hayirli olsun insallahSabah sabah iğrençleşeceğim ama ben bezi açınca bir kez kumandanın on/ off tuşunu, bir iki kez sünger yumuşak topun parçalarını, oyuncak telefonunun yumuşak tuşlarından birini bulmuştumevde bir şey kaybolunca "bizim deli yemiştir, yarına çıkar" diyoruz
Çok geçmiş olsun canım.sabah akşam 1 tatlı kaşığı verdimVee güne griple uyandık
Kızlar peditus ne kadar veriyorsunuz azönce bir tatlı kaşığı verdim ama tereddütteyim
Geçmiş olsun canım bende okadar veriyorum. Bizde hafif ateşli uyandık sabah ama akşamüstü ne kadar düşmesi vericem.Vee güne griple uyandık
Kızlar peditus ne kadar veriyorsunuz azönce bir tatlı kaşığı verdim ama tereddütteyim
Aynı benim cadı ,o küçücük eliyle birde parmağımı tutup istediği yere söylene söylene götürüyor ..asla oturmak yokKızlar sizde de basladi mı acaba???
elimden tutup "anne gel gel, anne gel gel"
Sürekli biyerlere götürme çabasında. Totomu yere koyduğunu görmesin hemen dibinde bitiyor:))
Bende 1tatlı kaşığı veriyorumVee güne griple uyandık
Bizdede öyle canım bişey istediği zamwn özellikle kızımın odasına götürüyo kızımın eşyaları issss isssss diye gösteriyo vermeden dönersem basıyo çığlığı çok fena oldularKızlar sizde de basladi mı acaba???
elimden tutup "anne gel gel, anne gel gel"
Sürekli biyerlere götürme çabasında. Totomu yere koyduğunu görmesin hemen dibinde bitiyor:))
Ahh canım benim okurken ben yoruldum.zaten evde birimiz hasta oldumu sırayla hepimiz geçiriyoruz.keşke misafirleri iptal etsen canım.sonuçta yavruların hasta.yarın evde dinlensinler.Nasılsınız kızlar
wakewake Geçmiş olsun canım bu havalar tehlikeli
Ne yoğun bir günüm oldu anlatayimda halinize şükür edin ..küçük oğlum vücudu kırgın okula gitmedi ,kızım okuldan aradı hasta eve getirdim.diş randevusuna büyük oğlumu götürdüm oradan bankalardan ödemeye geçtim .geldimiki büyük oğlum rahatsızlandı okula gitmedi .gidip hepsine rapor alıcam ,hepsini ilaçlarım yatırdım.yarın misafirim var ,ev dandini ,temizlik yapıcam ve pasta börek veee stresten çok geç olmuş adetim ,başım fena ...Ha bide ödevler ,dersler..
Hadi halinize şükür edin :))
Yağmurum bir haftadır daha uyumlu ve daha iyi anlaşıyoruz ,bal dök ye oldu ama uykuyu sormayın hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?