2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Bundan kullanıyorum bn diş Mahvediyor valla bizim daha 8 dışımız var

Amin senin de herkesin de evine huzur mutluluk versin ins bian önce cozersiniz sorunlari

Sabah peynirli zeytinli pankek yaptım güzel oldu kizlar deneyin.. tarifi tv de almıştım.

1/2 çay bardağı süt
2 y.kasigi zeytinyağı
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5 zeytin (küçük dogranacak)
1kabartma tozu
2 y.kaşık un
2 y.kaşık tam buğday unu
Hepsini karıştır minik pankek ler gibi pişir..

Günaydın kızlar ..
Bizimde 8 tane dışımız. .ama azilar geliyor iki tane üstten berbat bi olaymış bu dış çıkarma ya..geceleri çığlık atıyor arada sırada ..ayaklarının altıda sıcacık oluyor geceleri ..ağız suyu desen zaten durmuyor. Eller hep ağızda .sık sık el yıkıyoruz. .bende calgel jel kullanıyorum baya rahatlatıyor. .

aa canım gözün aydın kuzuya kardeş geliyor demek Allah tamamına erdirsin.

Aaaaa ikinci bebis geliyor demek hayirli olsun insallah

Merhaba arkadaşlar, yeni deneyimledigim birseyi paylaşmak istedim. Doğduğundan beri uyku problemi olan bir kızım var önceleri gazdan dedik sonralari da hiç değişmedi. Gece uykusuyla ilgili bir sıkıntım olmadı ama gecede en az 10 kez uyaniyordu ve emmenin dışında da başka şekilde uyumuyordu. 15 dkda bir uyandığı zamanları bile vardı. Ara ara insanlar acıkıyor mu acaba diyorlar ve ben kızıyordum boyu,kilosu ve beslenmesi gayet iyi çok da emiyor mümkün değil diyordum bir de hep meyve saati geç saate denk geliyordu.. meyve geç saatte verme gaz yapabilir demisti doktor. 15 gündür şöyle yapıyorum yatmaya 1 saat falqn kala çorba yadaicine ekmek dogradigim yoğurdu yediriyor um meyve gündüz veriyorum asla akşama birakmiyorum tesadüf müdür bilmiyorum yarım saatte bir 17 aydır çığlık çığlığa uyanan çocuk gecede 2 -3 kez uyaniyor.. LUtfen dikkate alın denemekte fayda var ben gece uyuyabilmeye başlayınca insan olduğumu hatırladım... İnsallah geçici değildir darısı başınıza

Bol uykulu geceler olsun
Benim oğlumda bu ara yüzüstü yatmayı huy edindi
Uyutup yatağına koyuyorum hemen yüzüstü dönüyor ama ayaklar karnına çekik vaziyette saçma bi şekilde yatıyor onun yüzünden ben yine uyuyamıyorum
Herzamanki gibi geceler çok uyanmalı geçiyor
Köpek dişleri üstten patlamış toplamda 12 diş oluyor ama altta ön iki diş ve iki azı var üstü nerdeyse tamamlanacak
Öndeki iki dişin yanında hiç hareket yok 6.ayından beri
Gerçi böylede çok tatlılar
Her gün dışardayız artık hava güzel diye
Başını da kapatmıyorum rüzgar yoksa güneşten yararlansın diye
Yemek konusu hala berbat ama bugün erişteyle yoğurtlu çorba yaptım sevdi şükür
Yoğurrdu sevmiyor tek başına
peynir yemeZ ayran içmez süt içmez nasıl kalsiyum alıcak bilmiyorum
Ayyy çok uzun yazdım kızlar bayadır yazmayınca çenem düştü

Vee güne griple uyandık
Kızlar peditus ne kadar veriyorsunuz azönce bir tatlı kaşığı verdim ama tereddütteyim

Meyve cok aciktiriyor genelde beni, o yuzden yatarken hele aksam uykusuna yatarken meyve vermiyorum. Anca muhallebisine katarsam ki onuda nadir veriyorum.
Gaz yaparmi bilmiyorum ama aciktirdigi kesin arkadasin dedigi gibi varsa yatarkem meyve veren bi deneyin bakalim daha tok tutan yiyecekler verin belki acliktan uyaniyorlardir

wakewake cok.gecmis olsun canim insallah cabucak atlatirsiniz

O yuz ustu yatma olayi bizde donmeye basladigindan beri var, o yuzden yastik hala kullanamiyorum burnu tikanir falan diye .
Oyle rahat ediyorlar demekki :)
Sut , yogurdu vs biskubiyle karistirincada yemiyormu

Gecen yengem soylemisti 3,4 yumurtanin kabugunu iyice un gibi yapip icine.bisi giriymuydu hatirlamiyorum her gun 1er kasik alinmasi cok cok iyiymis kalsiyum icin.
Tabi bebeklere olurmu bilemedim

Nasılsınız kızlar
wakewake Geçmiş olsun canım bu havalar tehlikeli

Ne yoğun bir günüm oldu anlatayimda halinize şükür edin ..küçük oğlum vücudu kırgın okula gitmedi ,kızım okuldan aradı hasta eve getirdim.diş randevusuna büyük oğlumu götürdüm oradan bankalardan ödemeye geçtim .geldimiki büyük oğlum rahatsızlandı okula gitmedi .gidip hepsine rapor alıcam ,hepsini ilaçlarım yatırdım.yarın misafirim var ,ev dandini ,temizlik yapıcam ve pasta börek veee stresten çok geç olmuş adetim ,başım fena ...Ha bide ödevler ,dersler..

Hadi halinize şükür edin :))
Yağmurum bir haftadır daha uyumlu ve daha iyi anlaşıyoruz ,bal dök ye oldu ama uykuyu sormayın hiç...

Kızlar sizde de basladi mı acaba???
elimden tutup "anne gel gel, anne gel gel"
Sürekli biyerlere götürme çabasında. Totomu yere koyduğunu görmesin hemen dibinde bitiyor:))
Aynı benim cadı ,o küçücük eliyle birde parmağımı tutup istediği yere söylene söylene götürüyor ..asla oturmak yok

Kızlar sizde de basladi mı acaba???
elimden tutup "anne gel gel, anne gel gel"
Sürekli biyerlere götürme çabasında. Totomu yere koyduğunu görmesin hemen dibinde bitiyor:))
Bizdede öyle canım bişey istediği zamwn özellikle kızımın odasına götürüyo kızımın eşyaları issss isssss diye gösteriyo vermeden dönersem basıyo çığlığı çok fena oldular

Ahh canım benim okurken ben yoruldum.zaten evde birimiz hasta oldumu sırayla hepimiz geçiriyoruz.keşke misafirleri iptal etsen canım.sonuçta yavruların hasta.yarın evde dinlensinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…