- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.961
Bu kasim bebeleri bi alem yaramazlık ta üstlerine yokKızlar bu arada bugün sürahiyi su doldurmuştum ,damacananin ağzını açık bırakmışım .içindede şu vardı .Yağmur zaten ağzını açık gordumu hemen içine bulursa atmaya gider .busefer kucakladı koca damacanayi ,Nasıl yaptıysa ters çevirdi :))hemde gözümüzün önünde ,Bir güzel belinden aşağısı ,mutfak göl oldu ...Hayır ne kuvvet var bunlarda bayada su vardı
Ya ertesi gün bişey olmaz diye düşünüyordum ama bir arkadaş yaptığım gün veriyorum ertesi güne bırakma dediKılcığı ile birlikte balık etinden de atıyorum. Fazla olursa karton bafdaklafa koyup buzluga atiyorum. Gelmezse haslama suyuna patates havuc zeytinyag da ekliyorum pişince kılcikları cikarip blender den geçiriyorum.
2 kaselik yapıyorum ertesi günü de içiyor. Balik da akşamdan kalırsa veriyorum ertesi güne sorun olmuyor. Sen veriyomusun.
Ayyy bu bıcırıklar çok fena..ne güldümKızlar bu arada bugün sürahiyi su doldurmuştum ,damacananin ağzını açık bırakmışım .içindede şu vardı .Yağmur zaten ağzını açık gordumu hemen içine bulursa atmaya gider .busefer kucakladı koca damacanayi ,Nasıl yaptıysa ters çevirdi :))hemde gözümüzün önünde ,Bir güzel belinden aşağısı ,mutfak göl oldu ...Hayır ne kuvvet var bunlarda bayada su vardı
Size de gecmiş olsun canım.tutkku M Mavisu27 kızlar çok geçmiş olsun .inşallah ateşimiz uzun sürmez bir an evvel iyileşir minnaklar
Bizde bugün hasta gibiydik .gözleri ve burnu şırıl şırıl di .Öyle çok sıvı tukettirdimki inşallah işe yarar ,atlatır ..
Dünkü bebekli misafirlerden sonra saftim kaydı kızlar .inanamadım ya korku filmi gibiydi ,heryerden herşeye tırmanan bebeler :)).Onlar çok yaramazdi ,anam benim çocuğum usluymus ,annemin dediği gibi işte opeyimde başima koyayım:)) bilgisayarın içindeki kabloyu bile sokup çıkarmışlar :))
Difriz yani derin dondurucuda 6aya kadar durabilir. Normal buzdolabı buzluklarinda nofrost gibi yani 3aya kdr bekletin deniliyor. Ertesi güne ne olur ki pişmiş balık sonuçta dolapta durduktan sonra.. Benim anam yıllardır yer bisi de yok valla. Tabi kendi bileceğin şey yine de cnm. Ben de bazen unutuyorum o zaman da mecbur döküyorum. Ama genelde kızım da ben de yiyoruz.Ya ertesi gün bişey olmaz diye düşünüyordum ama bir arkadaş yaptığım gün veriyorum ertesi güne bırakma dedi
Pişmişini de saklama dolapta dedi aklım karıştı
Dolapta pişmemiş iki balığım var 2 3aylık en fazla onları da verme dedi
Pimpirikli arkadaş bazen zor
Canım balık biraz tehlikeli sanırım.Ya ertesi gün bişey olmaz diye düşünüyordum ama bir arkadaş yaptığım gün veriyorum ertesi güne bırakma dedi
Pişmişini de saklama dolapta dedi aklım karıştı
Dolapta pişmemiş iki balığım var 2 3aylık en fazla onları da verme dedi
Pimpirikli arkadaş bazen zor
Canım annen yapıyorsa vardır o zaman bir bildigi.Difriz yani derin dondurucuda 6aya kadar durabilir. Normal buzdolabı buzluklarinda nofrost gibi yani 3aya kdr bekletin deniliyor. Ertesi güne ne olur ki pişmiş balık sonuçta dolapta durduktan sonra.. Benim anam yıllardır yer bisi de yok valla. Tabi kendi bileceğin şey yine de cnm. Ben de bazen unutuyorum o zaman da mecbur döküyorum. Ama genelde kızım da ben de yiyoruz.
Çorbasını nasıl yapıyorsun canım
Bende bir iki kez kereviz falan koyup yaptım da bir iki kaşık ancak yedi
Bir tane balık fazla geliyor ertesi gün de veriyormusun pişirdiğin balıktan yada çorbasından
Çok geçmiş olsun canım haklısın insan kafayı yiyor çaresiz kalınca
Duş gerçekten en güzel ilaç geçen bizimde 41lere çıktı küveti doldurup içinde oynattım 15dk falan o zaman düştü
Şuruba rağmen düşmüyorsa fitil koy oda çok etkili
Çok önerilmiyor ama ne yapalım her gün koymuyoruz
Eskiler sabunu kesip parçasını koyarmış düşün çaresizlik neler yaptırıyor
Allah bir daha yaşatmasın unut onu
Korkma cnm olmaz inşallah bi da bişey. Eskiler hep sirke koyarmış ama şimdi kesinlikle koymayın diyor uzmanlar . Kızların dediği gibi ılık duş iyi geliyor ama ateş inancıyla çabuk çıkıyor geri. Kontrol et sürekli geçmiş olsun.
tutkku M Mavisu27 kızlar çok geçmiş olsun .inşallah ateşimiz uzun sürmez bir an evvel iyileşir minnaklar
Bizde bugün hasta gibiydik .gözleri ve burnu şırıl şırıl di .Öyle çok sıvı tukettirdimki inşallah işe yarar ,atlatır ..
Dünkü bebekli misafirlerden sonra saftim kaydı kızlar .inanamadım ya korku filmi gibiydi ,heryerden herşeye tırmanan bebeler :)).Onlar çok yaramazdi ,anam benim çocuğum usluymus ,annemin dediği gibi işte opeyimde başima koyayım:)) bilgisayarın içindeki kabloyu bile sokup çıkarmışlar :))
Acaba aralik bebeleri nasil bizimki 30 kasim 1 gunle kacirdik araligi ,onlar uslu mu acabaBu kasim bebeleri bi alem yaramazlık ta üstlerine yok
Valla canim hiç bilmiyorumAcaba aralik bebeleri nasil bizimki 30 kasim 1 gunle kacirdik araligi ,onlar uslu mu acaba
Sirke konusu burda da geçmişti bikac kez atladın mi acaba cnm? Sirke damarları açtığı için ateş durumunda önerilmiyor. Sağlık olsun cnm simdi iyi ya önümüze bakalım düşünme artık. Varsa küveti şu doldur koy İçine oynasın. Çıkmasına yakın da sırtına şu dökersin çıkarırsın.Olmuyor kizlar ya inanin o kadar etkilenmisimki normal gunlerde bile uykusunda gik etse uykumdan bagirarak kalkip basina gittigim var.. zaten panik atagim var dusunun halimi..
Diger odadan o oynsrken sesi kulagima geliyor bazen aha diyorum bisi oldu yine, yuregim hop ediyor.. daha neler neler..
cani sag olsun insallah baska bisi istemiyorum
Bugun dune gore daha iyi cok sukur ama hala var atesi.
Ilik suyu onune koyuyoruz oymuyor,yuzunu falan yikiyor kendi biz yikiyoruz oyle oynatiyoruz suyla. Banyo yaptirmaya inanin gram cesaretimiz yok.
Yavrum belki dun atlatacakti ama bizim cahilligimiz 1,2 degilki.. keske daha erken baksaydim sirke konusuna.
Gercekgen onu dusunuyorum hep eskiler ne yapiyormus birde o kadar rahatlarmis ki.. pimpirigin onde gideniyiz simdi
Valla canim hiç bilmiyorumaman 2.çocuklar dikkat edelim
tutkku bolbol dua et kendine için de kuzuya da biseu olmaz ins annesi panik atak çok ii bilirim ev arkadaşım da vardı kaygı hali çok kötü ediyo
Sirke konusu burda da geçmişti bikac kez atladın mi acaba cnm? Sirke damarları açtığı için ateş durumunda önerilmiyor. Sağlık olsun cnm simdi iyi ya önümüze bakalım düşünme artık. Varsa küveti şu doldur koy İçine oynasın. Çıkmasına yakın da sırtına şu dökersin çıkarırsın.
Tek bir sivilce mi? yoksa kabarti dokuntu gibi sivilceler miMrb kizlar hasta bebislere gecmis olsun ya benim kızda 3 4 gundur hapsirik burun akintisi vardi bugun daha iyi peditus verdim 3 gun. Ensesinde ayni yerden 2.defa sivilce gibi birsey cikti gecen ay olmustu aynisi peditus kullanirken dokunuyor olabilir mi acaba? Ama baska hicbiryerinde yok nazardan da olabilir okut diyolar.
Tek bir yerde cnm ensesinde ucu beyaz sivilce gibi kırmızı baya.Tek bir sivilce mi? yoksa kabarti dokuntu gibi sivilceler mi
Anladim.Tek bir yerde cnm ensesinde ucu beyaz sivilce gibi kırmızı baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?