2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Aynen canım ya ben zaten avmlere gidince sonrasında acayip baş ağrısı çekiyorum. el kadar bebeler ne yazsın. artık yazın ne yaparsak aynı yerlere git git başa sar. aferin kuzuma demek arkadaşlarla oynuyo güzelce maşallah

Aynen canım eğer kendin içinse bebekle gitmek mantıksız ne dediğinden ne yediğinden anlamıyosun bişey :) ama götürmeyince de benim içime sinmiyo.gerçi havalar iyi olsun eşim çok hevesli baba-kız takılmaya sen git ben kızımla takılırım diyo :)

Günaydın herkese..vallahi bi patlayamadi kaldı bu azı dişler ..2 altta 2 üstte bi patlayinda kuzumda kurtulsun bendeşaftım kaydı sabaha dek yaa..tam memede dalıyor uykuya yerine koyarken de babası bi horluyor ki sinirimi ondan cikarticaktimmelodili horluyor bide kör olmayasica

Evet tam hastalik havasi ...
Insallah toparlar biran once

Mart ta hastalık çok olur derler bugün dışari cikmamizla girmemiz bioldu güneşli gibi ama soğuk havalar tabi kriz halinde eve girdik

Off lisa'da hasta oksuruyo, saniyom bogazlari sis Dr.aradim bol sivi ver dedi burda 6 yasina kadar Antibiyotik verilmiyo, wakewake bol sivi tuketsin kuzucuk
Bol sıvı veremiyorum canım çünkü suyu bile çok az zorla içiyor
Ya ne güzel uygulamalarınız var
Burda her şey için antibiyotik veriyorlar ne kadar zararlı olduğu halde
Sen evlendikten sonra mı gittin oraya anlatsana zor olmadımı nasıl cesaret ettin
Nasıl bir ülke
Çok soru sordum dimi merak ettim işte

Evet tam hastalik havasi ...
Insallah toparlar biran once
Amin canım

Mart ta hastalık çok olur derler bugün dışari cikmamizla girmemiz bioldu güneşli gibi ama soğuk havalar tabi kriz halinde eve girdik
Çok güzel ama rüzgar çarpıyor sanırım
Biz her gün dışardayız
Artık evde durmuyor benimki dışarı çıkınca sanki özgürlüğüne kavuşmuş gibi koşuyor
Sizinkilerde öyle mi ya benimki hiç yürümüyor bildiğin koşuyor dışarda

Geçmiş olsun canım.
Ben bugünlerde cikarmiyorum burnu akıyor diye. Yavrum balkona çıkmaya bile can atıyor o yüzden :)
Evet biz de ayniyiz sürekli koşuyor :)

Evlendikten sonra gittim,esim burda yasiyodu, zor olmadi ya alistim 12 senedir burdayim. Güzel ülke, herkes yabanci zaten her ulkeden Millet var ,

Aynen ole koşuyor merdiven inip çıkmak istiyo bde maç yapan abiler e bayılıyor aralarına girip at at diyip duruyo bigün kafasına bi top yicek atmayi görecek

Ben de hergün çıkarıyorum ya yoksa başa çıkamıyorum sıkılıyor bana sarıyor en azından dısarda yoruluyor iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…