- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.981
Günaydın canım.bizde yazılıya hazırl.çalışmalarına başladık.yenice sınavdan geldik.burda özel bi okulun bursluluk sınavına girdik.şimdi dinleniyoruz .gidip gelene kadar pestilimiz çıktı.Günaydın kızlar
Gününüz aydın olsun inşallah
Hava ne güzel hep parklara gidesi geliyor insanın ama sınavlar başlayacak ,Evde kalıp büyükleri çalıştırmak lazım ..İşte araları çok oluncada aynı etkinlikte buluşmak zor oluyor .. Ah birde hergün yemek yapma derdi olmasa ,bana en zor gelende hergün yemek ...
Yaş farkı olsa ayrı ayrı sorunları oluyo yaşları yakın olsa zor gibi bu 2.çocuk doğru zamn ne zamn çözemedimGünaydın canım.bizde yazılıya hazırl.çalışmalarına başladık.yenice sınavdan geldik.burda özel bi okulun bursluluk sınavına girdik.şimdi dinleniyoruz .gidip gelene kadar pestilimiz çıktı.parka enerjim yok malesef
Canım sanki her şekilde zor gibiYaş farkı olsa ayrı ayrı sorunları oluyo yaşları yakın olsa zor gibi bu 2.çocuk doğru zamn ne zamn çözemedim
Inşallah iyi bir sonuç alırsınız canım evet bu yaramazlarla çok zor oluyor ya biz daha doğru düzgün ders yapamadık ,oturuyor masanın üstüne elimize Hangi kalemi alsak onabagirip istiyorGünaydın canım.bizde yazılıya hazırl.çalışmalarına başladık.yenice sınavdan geldik.burda özel bi okulun bursluluk sınavına girdik.şimdi dinleniyoruz .gidip gelene kadar pestilimiz çıktı.parka enerjim yok malesef
En fazlaca üç yaş olmalı bence canım çünkü büyük okul zamanına gelince çok farklı ilgi istiyor ama ikiside küçükken birlikte parklar ,yemekler ,bouamalar herşeyden birlikte zevk alınıyor .Boyle fazla bolunuluyorYaş farkı olsa ayrı ayrı sorunları oluyo yaşları yakın olsa zor gibi bu 2.çocuk doğru zamn ne zamn çözemedim
3 yas icin olmasi icin de bu yaz denemelere baslanmali... 2.yaslarinda gebe kalinsa anca.En fazlaca üç yaş olmalı bence canım çünkü büyük okul zamanına gelince çok farklı ilgi istiyor ama ikiside küçükken birlikte parklar ,yemekler ,bouamalar herşeyden birlikte zevk alınıyor .Boyle fazla bolunuluyor
Ne anlatacaktim nereye daldim. bugun arabamiz arizali diye gezmeye cikamadik. hava da cok guzeldi.
Parka gittik. yani cocuk parkindaki elektrik direginin kapagi yok kablo kismi acik.
Esimle hemen foto cekip belediyeye mail attik.
Bende ig de paylastim. aradan 15 dk gecmedi 4 -5yaslarinda cocuk top oynarken diregin oraya gitti topunu almaya ve elini kablolarin arasina sokup cekmeye basladi. aklim cikti nasil seslenip biraktirdik..
Alamiyorum bu kadar ihmalkarlik .. saka gibi ulkemizin hali
Allah korusun şans eseri yaşıyoruz bu ülkede heran hersey olabilir ama aklinda olsun elektrik ilgili bişey oldugun da belediye bişey yapmıyo elektrik sirketin e haber ver canımNe anlatacaktim nereye daldim. bugun arabamiz arizali diye gezmeye cikamadik. hava da cok guzeldi.
Parka gittik. yani cocuk parkindaki elektrik direginin kapagi yok kablo kismi acik.
Bende ig de paylastim. aradan 15 dk gecmedi 4 -5yaslarinda cocuk top oynarken diregin oraya gitti topunu almaya ve elini kablolarin arasina sokup cekmeye basladi. aklim cikti nasil seslenip biraktirdik..
Yaa tamam maile donen olmadi. fotodan numaraya bakip arayayum.sirketi.Allah korusun şans eseri yaşıyoruz bu ülkede heran hersey olabilir ama aklinda olsun elektrik ilgili bişey oldugun da belediye bişey yapmıyo elektrik sirketin e haber ver canım
Biz de çıktık aynen dışarı çıkınca bi havaları değişiyor ki evdekiyle alakası yok yani. Dün biz de çıktık sahil park temiz hava derken eve dönerken uyudu biyere yemek yiyelim diye oturunca uyandı. Sonra bi isveler bi cilveler sormayın. Bi de çığlık çığlığa restoranı birbirine kattık resmen.. en son babası hadi kızım gidelim diyor burnunu kıstırıp kaşlarını çatarak bi bağırıyor gitmicekmis kalacakmış orda :)Kızlar ya havalar da iyi olunca insan işte durmak istemiyor şimdi kızımı alıp parkta bahçede oynasaydık ne iyi olurdu. haftasonu güne gittik :) pazar full gezme dışarda. babaciiii anniii babaciiii anni siye diye mutluluktan havalara uçtu kuzum
Ahhh alışık değil miyiz böyle seylere.Ne anlatacaktim nereye daldim. bugun arabamiz arizali diye gezmeye cikamadik. hava da cok guzeldi.
Biz de çıktık aynen dışarı çıkınca bi havaları değişiyor ki evdekiyle alakası yok yani. Dün biz de çıktık sahil park temiz hava derken eve dönerken uyudu biyere yemek yiyelim diye oturunca uyandı. Sonra bi isveler bi cilveler sormayın. Bi de çığlık çığlığa restoranı birbirine kattık resmen.. en son babası hadi kızım gidelim diyor burnunu kıstırıp kaşlarını çatarak bi bağırıyor gitmicekmis kalacakmış orda :)
Bugün de botanik park var yakın oraya gittik masada oturuyorum beni bırakıyor kedi kuş kovalamaya gidiyo nereye gidiyosun dedikçe hızlıca koşup kaçıyor. Hadi artık gidiyoruz deyince de ağlamalar.. zoraki oturdu baston pusete görseniz surat 5karis sanırsın sirke satıyor.yandık yani anlayacağınız daha parktan içeri gelmez bunlar
Aynen canim gidecek pek biyer yazın belki bide at çiftliğine gidilebilir ama form park kapısın dan bile geçmek istemiyorum artık bi kış gidecek yer bulamadıkca ordaydik ben bile bıktım Ertuğrul da nefret ediyor durmuyoAy canım ne güzel ya dışarı için seçeneğiniz çok. hiç bişey olmasa da sahil yeter :) bizim öyle bi şansımız yok ne yazık ki. bi hayvanat bahçesi var. son baharda gittik ama şimdi daha çok sever havalar biraz daha düzelsin yine gideriz. parklar normal sıradan. öyle açık hava aktivitesi olsun şu olsun yok ne yazikki
Bu arada cumartesi güne gittim dedim ya kızlar 5 kişiyiz. birinin 4 yaşında , birinin 3 yaşında, birinin 2,5 ve 15 aylık, diğerinin de 10 aylık ikizi var hepsi ev hanımı. kimse getirmedi oturmaya. bi ben götürmüşüm kızımı. aslında hepsi gelse çocuklar kaynaşıp oynamayı öğrense ama heralde hep evde olunca insan çok yoruluyo. ama ben çalıştığım için zaten ayrıyız bide keyfi bırakmayım kafasındayım galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?