- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.921
Aslinda dun kan pazartesi kan verdim saglik ocaginda sonuc negatif ama tabi 15 gunu bilmiyordum yarin bi konuşayım bakalim olmadi 10 gun muayne suresinde giderimCanım çok kolay hiç dert etme.elle muayene gibi düşün.5 dakikalık birşey.kendini sıkma rahat ol.kist,yara varsa takmıyolar diye biliyorum.birde on beş gün önceden ilişkiye girmeden git.soruyolar zaten en son ne zaman oldu diye.on beş gün yapmazsan hemen kan testi yapar yarım saate de takarlar.yoksa süre veriyolar.boşuna git gel yapma canım.
Ben doğum hast.taktırdım canım.sağlık ocağının testini kabul etmediler.burdada yapıcaz demişlwrdiAslinda dun kan pazartesi kan verdim saglik ocaginda sonuc negatif ama tabi 15 gunu bilmiyordum yarin bi konuşayım bakalim olmadi 10 gun muayne suresinde giderim
Anladim canim isi garantiye aliyorlar desene ,ben dogum yaptigim hastaneye gidicem bakalim özel. Doktoru tedavi surecimdende taniyorum o muayne masasina kac kez ciktim sayisi belirsiz,doktorumdan cekinmezdim ama bu sefer biraz telasliyim ama kolay dedin icimi rahatlattin sagol canimBen doğum hast.taktırdım canım.sağlık ocağının testini kabul etmediler.burdada yapıcaz demişlwrdi
Valla canım başta söylenti sandık gelen yazıyı görünce kesin olduğunu anladık.ben buradaki fiyatları hiç araştırmadım ,kimbilir kaça olacak ..dediğin çok doğru ya hiç calistiramayan aileler neyapacak yada çalışan anneler ..Neyse diyorum bari akşamları falan çalışmaya başlayayım da şu teog konularını iyice öğreneyimHadi ya çok şaşırdım.bizim burda orta okuldaki çocuklar hep etütte.napıcak bu millet.özel okula güçmü yetiyo.hadi sen ben anlatıyoruz bilmeyen anneler ne yapcak.haksızlık resmen.yazık çocuklarımıza.özel okullarda verilen eğitimle devlet okulu birmi.resmen parası olan çocuk okuyacak.eğitim sıfır başka bişey demicem.senin içinde iyi olmamış canım.etüt çok yardımcı oluyodu çocuklara.bende ing.özel ders düşünüyodum saati 60 lira dediler.şimdilik erteledim.yaza düşünüyoruz bakalım.tek ders 60 sa diğer dersleride katarsan of ki ne of
O kadar işin gücün arasında bide bu çıktı.kolay gelsin.Allah yardımcın olsun canım benimValla canım başta söylenti sandık gelen yazıyı görünce kesin olduğunu anladık.ben buradaki fiyatları hiç araştırmadım ,kimbilir kaça olacak ..dediğin çok doğru ya hiç calistiramayan aileler neyapacak yada çalışan anneler ..Neyse diyorum bari akşamları falan çalışmaya başlayayım da şu teog konularını iyice öğreneyim
çokppahalı canım ya birde ben kızımı versem özele ,diğerlerinde vermek isterim yoksa haksızlık gibi olur ,hepsi aynı şartlarda olsun isterim .eşin doğru söylemiş ,kesinlikle özel ünv. Okutmak daha ekonomik ve en azından garanti olur .
Aynen canım doğru söylüyosun.bu sistem illaki velilelere hırs yaptırıyo.rabbim yavrularımızın emeklerini boşa çıkarmasın.kendim için bu kadar kaygılanmıyodum evlat işin içine girince herşeyin en güzeli en iyisini istiyosunçokppahalı canım ya birde ben kızımı versem özele ,diğerlerinde vermek isterim yoksa haksızlık gibi olur ,hepsi aynı şartlarda olsun isterim .eşin doğru söylemiş ,kesinlikle özel ünv. Okutmak daha ekonomik ve en azından garanti olur .
Vallaha küçükken yedi yemedi derdi daha kolaymisya ,Bu nasıl bir kaygidir ...Hani ben hırs küpü bir annede değilim ama ülkenin durumu vahim ,meslekleri olup kendilerini kurtarsinlar
Çabucak geçip gitsin inşallahMerhaba kızlar.
Biz de hastalandık malesef. Burnun akıyor gözünden de yesil iltihap akıyor. Atesi de cıktı dun.
Doktor bi suru ilaç verdi antibiyotik de verdi malesef. Bir ay ishal oluyor sart mı illa dedim doktora evet asagılara inerse daha kotu olur dedi.
Allahım beterinden korusun evlatlarımızı inşaallah.
Gecmis olsun canim..Merhaba kızlar.
Biz de hastalandık malesef. Burnun akıyor gözünden de yesil iltihap akıyor. Atesi de cıktı dun.
Doktor bi suru ilaç verdi antibiyotik de verdi malesef. Bir ay ishal oluyor sart mı illa dedim doktora evet asagılara inerse daha kotu olur dedi.
Burda da hava sabahtan beridir puslu. İçimden hiçbisi yapmak gelmiyo böyle olunca da. Çok sıkıcı sıkıntılı geciyo bugün. Allahım refah versin inşallah.Ah kizlar cok haklisiniz. egitim.sistemi berbat. gun.gectikce daha da berbatlasiyor.
Denek gibi bisiler deneniyor surekli.
Allahim ailelere guc.kuvvet.versin maddi anlamda cok zor.
Devlet okullarinda iyi yurekli erdemli ogretmenlerin idealist ogretmenlerin artmasini diliyorum cani gonulden.
Bu arada Mart ayi da bir geldi pir geldi resmen gok yerde bugun burda
Çok gecmis olsun kuzum ya yine sırayla hastalık basladiMerhaba kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?