- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.041
Evet zaten ben de tamam diyorum onaYok canım hiç duymadım ama anneler diyosa vardır bir bildiği
Günaydın kızlar.
Hayırlı cumalar.
Size bir şey danışmak istiyorum.
Onkoloji doktoruma hediye almak istiyorum ne olabilirim fikir verir misiniz?
35 yaş civarı,mutevazi giyinen,tatli bir bayan kendisi.
Çok emeği geçti kadının. Hediyesiz gitmek istemiyorum.
Kontrole gitmem lazım sırf bu yüzden gitmiyorum karar veremiyorum ne alayim.
Ben seni çok iyi anlıyorumKızlar hasta olan bebişlere şifa diliyorum bu havalarda herkes az çok çekicek sanırım grip vs illaki musallat olcak en hafifinden atlatırız inş... Bizim alerjimiz büyük ölçüde geçti dün yoğurt yemeye başladık allahım nasıl bir mutluluk vardı bizim evde anlatamam bir süt nelere kadirmiştabi oğluşum yoğurdun tadını bilmediği için alıştırmak biraz zor olcak bugün içine pekmez koyup verebildim bi hevesle dün peynirimi yaptım, akşam cacık yedim resmen koca tencere dolusu hemde 1 yıldır yoğurt yüzü görmediğim o kadar belliydiki nasıl özlemişim veee yatmadan eşimle sütlü Nescafe içtik hemde çikolata eşliğinde Ay size çok tuhaf gelebilir şu an ama bşy yasak olunca onu ayrı bi canı istiyomuş insanın.. Ben bu hızla fena kilo alırım artık bekleyin beni sütlü çikolatalı tatlılar her gün birinizden yicem
Bu da iyi fikirmis canım.Canım bence güzel bi gümüş ya da benzeri bi şekerlik alıp içine çikolata yaptırabilirsin. hem kalıcı olur hem ağız tatlığı.
Canım Patatesi nasıl koyuyorsun bilmiyorum ama görümcem karabiber sepip öyle bağlıyor başına iyi geldiğini söylüyoSelam kizlar
Herkes iyidir insallah..ben gunlerdir bas agrisi cekiyorum, goz cevremde ozellikle..
Yine gozluk verildi ama takinca agri asiri cok oluyor.. 4,5 gozluk degistirdim bu agri yuzunden hala dogrusunu bulamadik sinirlerim cok bkzuldu..
Habire patates koyuyorum basima, baska ne rahatlatir varmi bilginiz salatalik patatesten baska?
Resmen telefon,tv vs uzagim gunlerdir hemen agri yapiyor
Aynen öyle canım teşekkür ederim sağolasınmarbleblue gozunuz aydinnn...
Bizim alerji kisa surmesine ragmen. Ben de saldirmistim cikolata pastaya.
Cok iyi anliyorum seni..
Gelmis gecmis olsun insallahh..
Cok sukur Allaha. Anne icin de bebek icin de ok yipratici bir evre.
Canım Patatesi nasıl koyuyorsun bilmiyorum ama görümcem karabiber sepip öyle bağlıyor başına iyi geldiğini söylüyo
Çok geçmiş olsun canım.inşallah çabucak geçer giderSlm kizlar dun cok kotuyduk lisanin ateşi 39.8 kadar cikti,biseyde yemedi, bugun cok iyi sukur, hasta olucaklar kacamiyoruz, en azindan hafif sekilde atlatsinlar.....
Tesekkurler..insallah bugun iyi sukur.Çok geçmiş olsun canım.inşallah çabucak geçer gider
Geçmiş olsun canım.Slm kizlar dun cok kotuyduk lisanin ateşi 39.8 kadar cikti,biseyde yemedi, bugun cok iyi sukur, hasta olucaklar kacamiyoruz, en azindan hafif sekilde atlatsinlar.....
kanadali35 cok gecmis olsun..
Umarim o kadar yukselmez atesi bir daha.
tutkku hic bilgim yok benim. Sinuzit ya da migrene mi donustu ki agrin? Normalde 1 haftada gozun alismasi lazim ama. Cok gecmis olsun sana da.
Gozluk yeni mi kullanmaya basladin?Onlari dusunmuyor degilim, ozellikle migren korkutuyor beni ama insallah degildir.
Takamiyorum gozlugu zaten asiri agri yapiyor..
Tekae gittim dr takmalisin , olduki agrirsa gozluk icin degilsn tasima o zaman dedi girdi iceri.. ne kadar yardimci oldu ..oracikta yakasina yapisasim vardi.
Baska dr cikicam bakalim
Ben hiç somon almadım nasıl pisiriyorsun. Şu pembe gibi somonlar var ondan mı yapıyorsun cnm?Kızlar bebesi balık yemeyenler bide köfte olarak vermeyi denesin, benimki bazen güzel yer balığı bazen ağzına sürmez, geçen gün somon yapmıştım yemedi hiç bende ertesi gün onu aldım içine birazcık ekmekle yumurta koyup yoğurdum köfte yaptım bi güzel yedibelki sizin bebelerde sever
Bende hamileyken tanışyım kendisiyle Norveç somon bide Karadeniz somonu var bana Norveç somonu daha lezzetli geldi ama pahalıda geliyo tabiBen hiç somon almadım nasıl pisiriyorsun. Şu pembe gibi somonlar var ondan mı yapıyorsun cnm?
Gozunaydin cnm. Çok zordur eminim ki iyi dayandın. Her şeyden yerken dikkat et tabi bi de kilo vercem diye uğraşma sonra.
kanadali35 tutkku geçmiş olsun kızlar. Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?