2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin yavruna

Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin yavruna

Amin canim insallah

Su bahar yorgunlugu nedense bi turlu gitmek bilmiyor zaten, tam icin pir pir ediyor onu bunu yapasin geliyor,bakmissin sonra heves ,hal kalmamis

Reactions: GCA
tutkku canım bebiş nasıl oldu.geçti ateşi inşallah

Ates dusuruculerle cok sukur 37lere dustu artik ama onlari vermeyi kesersek ne olur inan bilmiyorum.
Kac gundur iciriyorum artik zarari vardir ya icim gidiyor her icirisimde
Demin eczaneye gittik ordaki kadin gidin dr tekrar kac gundur veriyosunuz vs dedi,baska doktorlar verin sorun yok.gibisimden.konusuyo inan aklimi oynatmama az kaldi.
Bu doktorlar hepsi ayni seyi okuyup mezun olmuyormu ya nasil hepsi ayri telden caliyor
Balgamli oksurmeye basladi bunu iyi olarak.kabul etmek.istiyorum artik

Sabret canım iyiye gidiyo inşallah.doktorları Allah başımızdan eksik etmesinde bazen bizi çok çaresiz bırakıyolar.ilaç konusunda çok kafana takma çünkü kullanmasan Allah korusun ateş yükselince daha kötü olabilir.hangimiz ilaç kullanmıyoruzki.inşallah çok zararı yoktur

Insallah canim, valla yorumlari okumak bile oyle guzel moral oluyor ki .
aynen caresizlik hemde ne caresizlik

Oksuruk suruplari daha cok oksurtur dimi kizlar?
Oksure oksure artik bitkin dustu yavrum
Kara turp deneyen varmi ek olarak onu versem

DonukPudra cok sagol canim

Çok geçmiş olsun canım ya
Ben hiç öksürük şurubu kullanmıyorum verilse bile çünkü öksürük aslında ciğerleri için bi savunma mekanizması ve biz öksürüğü keserek ciğere inmesine sebep oluyoruz
Ateş var antibiyotik kullanmıyormusunuZ
Ve dirençli bir ateş diyorsun demekki enfeksiyon var
Antibiyotik tek başına yeterli şurup verme bence
Balgamlı öksürük varsa yumuşamıştır inşallah geçecek ve arada burnuna tuzlu su karnonat karışımı yapıp sık genzindeki mikropta kırılır
Bizde hastayız maalesef artık yoruldum her ay hastanede olmaktan
ocaktan beri hastalık bitmedi ve hep antibiyotik kullanıyoruz bende korkuyorum artık bu ilaçlardan ama çare yok mecburuz
Allahım şifa versin yavrularımıza

Insallah canim, valla yorumlari okumak bile oyle guzel moral oluyor ki .
aynen caresizlik hemde ne caresizlik
Geçmiş olsun cnm, size boğazdan ve burundun sürüntü alıp test yaptılar mi en yaygın hastalık o testlerle çıkıyor ve farklı ilaçları var, normal ateş düşürücüler savasamiyo o virüslerle,

Bu sefer doktora götürmedim peditus ve ateş düşürücü veriyorum eğer çarşambaya geçmezse gideriz görünürde bişeyde yok gibi bilemedim
3gun içinde ateş düşmezse getirin det bizim dr,umuz, ona götürünce de toplam 5gunden fazla ateş olursa mutlaka görüşelim yarış gerekebilir der, nezle olmuşsa zaten burnu şeffaf alıyordur hafif ateş olabilir,
Öksürük de kuru öksürük değilse yani balgamliysa onu söktürmek gerekir yoksa öksurmekten kusar o nedenle mukolitik ilaclarla destek verilebilir bence.
Geçmiş olsun size de cnm,

Sağol canım
Bizim sadece dün ve önceki akşam ateş vardı yani bir gün sürdü
Burnu akmıyor hiç öksürük balgam yok
Çok mızmızlanıyor ağrı kesici verince rahatlıyor
Alttan iki diş daha çıktı her dişte hastayız

Sagol.canim sizede cok gecmis olsun
Yok antibiyotik vermediler. Ilk ciktigimiz dr homeopati ilaclari verdi o asiri cok oksurttu, zaten ordan bogazi kizardi herhalde oksurmkten kusmustu artik.
Acile gidince ordaki dr baska ilaclar verdi, o oksuruk surubu iyi geldi balgam yapti sanki rahatladi.

fermante

Yapilmadi canim.. hersey baştan savma yapiliyor zaten..
Aklima gelseydi yaptirirdim ama o an kendimde degildimki

Kızlar anne sütünü keserek bebeğine yemek yedirme alışkanlığı kazandırma konusunda ne düşünüyorsunuz?? Bir doktora danıştım, kızım anne sütünden başka hiçbirşey yemiyor içmiyor. Dr bana çocuk memeye aşırı bağlanmış bıraktırmalısnz dedi. Doktorları bilirsiniz herkes farklı bişey söyler. Sizin tecrübeleriniz neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…