- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.321
1,2 saattir iyi ama uyutunca uzerini orttum yine hemen isindi yukseliyor galiba olcmeye korkuyorum artik
baska bi otele degistik bakalim aksama kadar olmadi yarina kadar oteldeyiz daha..ki insallah gerek kalmaz insallah toparlar kendini
Ne atesmis 5dkda bir dusup,yukseliyordu ya.. duser dusmez nasil kendine geliyorlar oyun oynamak istiyir zar zor,sonra bakmissin basini kaldirama hali yok
Ah ah onlar iyiyse bize hergun bayram ya gercekten
Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin yavruna
tutkku canım bebiş nasıl oldu.geçti ateşi inşallah
Sabret canım iyiye gidiyo inşallah.doktorları Allah başımızdan eksik etmesinde bazen bizi çok çaresiz bırakıyolar.ilaç konusunda çok kafana takma çünkü kullanmasan Allah korusun ateş yükselince daha kötü olabilir.hangimiz ilaç kullanmıyoruzki.inşallah çok zararı yokturAtes dusuruculerle cok sukur 37lere dustu artik ama onlari vermeyi kesersek ne olur inan bilmiyorum.
Kac gundur iciriyorum artik zarari vardir ya icim gidiyor her icirisimde
Demin eczaneye gittik ordaki kadin gidin dr tekrar kac gundur veriyosunuz vs dedi,baska doktorlar verin sorun yok.gibisimden.konusuyo inan aklimi oynatmama az kaldi.
Bu doktorlar hepsi ayni seyi okuyup mezun olmuyormu ya nasil hepsi ayri telden caliyor
Balgamli oksurmeye basladi bunu iyi olarak.kabul etmek.istiyorum artik
Sabret canım iyiye gidiyo inşallah.doktorları Allah başımızdan eksik etmesinde bazen bizi çok çaresiz bırakıyolar.ilaç konusunda çok kafana takma çünkü kullanmasan Allah korusun ateş yükselince daha kötü olabilir.hangimiz ilaç kullanmıyoruzki.inşallah çok zararı yoktur
Oksuruk suruplari daha cok oksurtur dimi kizlar?
Oksure oksure artik bitkin dustu yavrum
Kara turp deneyen varmi ek olarak onu versem
DonukPudra cok sagol canim
Geçmiş olsun cnm, size boğazdan ve burundun sürüntü alıp test yaptılar mi en yaygın hastalık o testlerle çıkıyor ve farklı ilaçları var, normal ateş düşürücüler savasamiyo o virüslerle,Insallah canim, valla yorumlari okumak bile oyle guzel moral oluyor ki .
aynen caresizlik hemde ne caresizlik
3gun içinde ateş düşmezse getirin det bizim dr,umuz, ona götürünce de toplam 5gunden fazla ateş olursa mutlaka görüşelim yarış gerekebilir der, nezle olmuşsa zaten burnu şeffaf alıyordur hafif ateş olabilir,Bu sefer doktora götürmedim peditus ve ateş düşürücü veriyorum eğer çarşambaya geçmezse gideriz görünürde bişeyde yok gibi bilemedim
Sağol canım3gun içinde ateş düşmezse getirin det bizim dr,umuz, ona götürünce de toplam 5gunden fazla ateş olursa mutlaka görüşelim yarış gerekebilir der, nezle olmuşsa zaten burnu şeffaf alıyordur hafif ateş olabilir,
Öksürük de kuru öksürük değilse yani balgamliysa onu söktürmek gerekir yoksa öksurmekten kusar o nedenle mukolitik ilaclarla destek verilebilir bence.
Geçmiş olsun size de cnm,
Çok geçmiş olsun canım ya
Ben hiç öksürük şurubu kullanmıyorum verilse bile çünkü öksürük aslında ciğerleri için bi savunma mekanizması ve biz öksürüğü keserek ciğere inmesine sebep oluyoruz
Ateş var antibiyotik kullanmıyormusunuZ
Ve dirençli bir ateş diyorsun demekki enfeksiyon var
Antibiyotik tek başına yeterli şurup verme bence
Balgamlı öksürük varsa yumuşamıştır inşallah geçecek ve arada burnuna tuzlu su karnonat karışımı yapıp sık genzindeki mikropta kırılır
Bizde hastayız maalesef artık yoruldum her ay hastanede olmaktan
ocaktan beri hastalık bitmedi ve hep antibiyotik kullanıyoruz bende korkuyorum artık bu ilaçlardan ama çare yok mecburuz
Allahım şifa versin yavrularımıza
Geçmiş olsun cnm, size boğazdan ve burundun sürüntü alıp test yaptılar mi en yaygın hastalık o testlerle çıkıyor ve farklı ilaçları var, normal ateş düşürücüler savasamiyo o virüslerle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?