2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim resimler çok güzel deniz süper görünüyor, oralarda tatil yapmak nasıl rahat mi? Yiyecek içecek insanların yaklaşımı kaldığınız otel temizliği vs,
Bizim de burnumuz akıyo yine,
Biraz gec oldu :) insanlar cok iyi, otel temiz hergun temizleniyo,havlular degisiyo,yemekleri acik bufe, sabah,oglen aksam,24 saat acik restaurant ti var sinirsiz yeme icme,mini bar odalarda, plaj havlularini otel veriyo ve herzaman temiziyle degistire biliyosun.. Yaz sonu bi daha gide biliriz

Biz 4 aylikken ek gidaya basladik,suan emiyor keyfi olarak, yemeklerinide yiyo,inek sutude iciyo,sizin bebeginiz kac aylik? Bizimkilerle bir yastami?

Biz 4 aylikken ek gidaya basladik,suan emiyor keyfi olarak, yemeklerinide yiyo,inek sutude iciyo,sizin bebeginiz kac aylik? Bizimkilerle bir yastami?
15 aylık.. Ek gıdaya geçtiğimiz dönem sevdiği bi kaç çeşit yemek vardı aslında.. Fakat diş çıkarma süreçleri, ateşli hastalıklardan sonra gitgide iştahı kapandı.. Bir de babaannemiz zorla yedirmeye çalışınca düşman oldu yemeğe..Kaşık ile, yoğurt dışında hiçbirşey yemiyor. Kendi eliyle yerse yer, kimse ona birşey yediremiyor. Makarna ve köfte de yese yese 1 parmağımı geçmez. Meyveleri de ağzında parçalayıp tükürüyor. Hele meyve suyu, süt tadına bile bakmıyor. Ne yapacağım bilmiyorum  Görseniz bu çocuk zayıf demezsiniz. Boyu da uzuyor.. Sütüm çok, doyuruyor ama besin değeri ne kaldı artık..

Yemeyen cocuk zor dis zamanlari bizimkinin de istahi yok, siz sebzeleri buharda haslayin,onune koyun ne yese kar, kahvaltiya pankek yapin, hiçbirşey için zorlamayin, Meyveleri pure yapip sutle, yoğurtla karistirin, burda arkadaslar tarif vermisti onlari deneyin. Insallah Yemeye baslar..

Teşekkür ederim. Pankek hiç denemedim yarın deneyeyim.

Kozlar selam
Evde bebisleri nasıl eglendiriyosunuz?
Kitap okuyoruz,boyama yapiyoruz,karalama yapıyoruz.

Saklambaç,korebe,kovalamaca,top oynuyoruz.

Hayvan taklitleri yapmamızı çok seviyor.
Bir de beraber çamaşır katlamaya bayılıyor ben katliyorum o dagitiyor

Kitap okuyoruz,boyama yapiyoruz,karalama yapıyoruz.

Saklambaç,korebe,kovalamaca,top oynuyoruz.

Hayvan taklitleri yapmamızı çok seviyor.
Bir de beraber çamaşır katlamaya bayılıyor ben katliyorum o dagitiyor
Evet dağınık seviyolarlar defne de ayni dağıtırken aynı zamanda dağıttıı dagıttıı diye bagiriyo

Biz de lego oynuyoruz, kitap okuyoruz, saçlarımla oynamayı seviyo, bultak oynuyoruz karalama yapıyoruz, çekmece dağıtıyoruz, camin önüne kuşlara ekmek koyuyoruz gelsin diye bekliyoruz, camdan köpeklere bakıyoruz, top oynuyoruz balon patlatıyoruz sulukla minik kovalarini islatip oyuncaklari yikiyoruz (güya), saklambaç oynuyoruz, yakalamacı daha cok seviyor babasi evdeyken babasina kacmaya bayiliyor,
Ha bi de ben mutfakta yemek yaparken o da buzdolabında yaşıyor

Bizimki buzdolabını acamiyor Allah tan :)

Ama daha fenasi mama sandalyesini tezgahın önüne koyuyor, ağlayarak kendini oraya cikarttiriyor, tezgahın üstündeki bardak tabakla oynuyor,hatta bazen abartip tezgahın ustune çıkıyor

İyi geceler kızlar.
Herkese mı zor bana mı zor geliyor.
Her an pesindeyim her yere çıkıyor
Ağlayarak bir şeyler yaptırıyor
Ağzımın tadıyla bir şey yiyip icemiyorum
Masaya otursam çıkmak karıştırmak istiyor sofra sersem zaten... Bazen tamam yemiyorum deyip kaldiriyorum.
Sürekli kosturmaca. Kendime ait bir şey yapamıyorum.

Şikayet etmiyorum Allah ım korusun yavrumu. En değerli varlığım.
Ama bazen çok bunaliyorum :/

İyi geceler canım.
Yok valla bana da zor geliyor peşinde kosturmak. Bizim ablayla ara az olunca bide ikisinin kavgası gürültüsü hiç bitmiyor iyice bunaliyorum, üstüne bide sürekli memede hasta huysuzzzz offf of.
Selam verdin borçlu çıktın:))))

Ahhh canım tam bizi anlatmışsın.bide okula giden çocuğun olsaydı sen o zaman gör yorgunluğu.hem yoruluyosun hem çocuğu motive ediyosun çalıştırıyosun.vallahi haziranı iple bekliyorum.biraz rahatlarım diye.

Bir bunalmis da burdan gelsin.
Yazmaya mecalim yok.
Evde hep ayni seyler kisir dongu oluyor zaten. Bazen evi adam etcem diye gun bitiyor cocugumla adamakilli birsey yapamadigimin farkina variyorum.

Bir de cevre cok bunaltiyor. Herseye maydonozgiller var ya ...

Bazen kendi ailemin bile yanlis davranislarini konusmalarini gorup acaba diyorum? Ise yarim hafta gitmenin vicdanini yapiyorm.Cidden paranoyak olcam.

Sira bende ya bogaz agrisi,nezle,halsizlik yikildim iyice :/
Ilk defa ayri uyudum.oglumdan gunduz sık sık havalandiriyorum.odalari ama gece bari kalmayayim yaninda dedim. Beni sayikliyomus yavrum
Iyilessek biran once ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…