- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.341
Biraz gec oldu :) insanlar cok iyi, otel temiz hergun temizleniyo,havlular degisiyo,yemekleri acik bufe, sabah,oglen aksam,24 saat acik restaurant ti var sinirsiz yeme icme,mini bar odalarda, plaj havlularini otel veriyo ve herzaman temiziyle degistire biliyosun.. Yaz sonu bi daha gide bilirizCanim resimler çok güzel deniz süper görünüyor, oralarda tatil yapmak nasıl rahat mi? Yiyecek içecek insanların yaklaşımı kaldığınız otel temizliği vs,
Bizim de burnumuz akıyo yine,
Biz 4 aylikken ek gidaya basladik,suan emiyor keyfi olarak, yemeklerinide yiyo,inek sutude iciyo,sizin bebeginiz kac aylik? Bizimkilerle bir yastami?Kızlar anne sütünü keserek bebeğine yemek yedirme alışkanlığı kazandırma konusunda ne düşünüyorsunuz?? Bir doktora danıştım, kızım anne sütünden başka hiçbirşey yemiyor içmiyor. Dr bana çocuk memeye aşırı bağlanmış bıraktırmalısnz dedi. Doktorları bilirsiniz herkes farklı bişey söyler. Sizin tecrübeleriniz neler?
15 aylık.. Ek gıdaya geçtiğimiz dönem sevdiği bi kaç çeşit yemek vardı aslında.. Fakat diş çıkarma süreçleri, ateşli hastalıklardan sonra gitgide iştahı kapandı.. Bir de babaannemiz zorla yedirmeye çalışınca düşman oldu yemeğe..Kaşık ile, yoğurt dışında hiçbirşey yemiyor. Kendi eliyle yerse yer, kimse ona birşey yediremiyor. Makarna ve köfte de yese yese 1 parmağımı geçmez. Meyveleri de ağzında parçalayıp tükürüyor. Hele meyve suyu, süt tadına bile bakmıyor. Ne yapacağım bilmiyorumBiz 4 aylikken ek gidaya basladik,suan emiyor keyfi olarak, yemeklerinide yiyo,inek sutude iciyo,sizin bebeginiz kac aylik? Bizimkilerle bir yastami?
Yemeyen cocuk zor dis zamanlari bizimkinin de istahi yok, siz sebzeleri buharda haslayin,onune koyun ne yese kar, kahvaltiya pankek yapin, hiçbirşey için zorlamayin, Meyveleri pure yapip sutle, yoğurtla karistirin, burda arkadaslar tarif vermisti onlari deneyin. Insallah Yemeye baslar..15 aylık.. Ek gıdaya geçtiğimiz dönem sevdiği bi kaç çeşit yemek vardı aslında.. Fakat diş çıkarma süreçleri, ateşli hastalıklardan sonra gitgide iştahı kapandı.. Bir de babaannemiz zorla yedirmeye çalışınca düşman oldu yemeğe..Kaşık ile, yoğurt dışında hiçbirşey yemiyor. Kendi eliyle yerse yer, kimse ona birşey yediremiyor. Makarna ve köfte de yese yese 1 parmağımı geçmez. Meyveleri de ağzında parçalayıp tükürüyor. Hele meyve suyu, süt tadına bile bakmıyor. Ne yapacağım bilmiyorum Görseniz bu çocuk zayıf demezsiniz. Boyu da uzuyor.. Sütüm çok, doyuruyor ama besin değeri ne kaldı artık..
Teşekkür ederim. Pankek hiç denemedim yarın deneyeyim.Yemeyen cocuk zor dis zamanlari bizimkinin de istahi yok, siz sebzeleri buharda haslayin,onune koyun ne yese kar, kahvaltiya pankek yapin, hiçbirşey için zorlamayin, Meyveleri pure yapip sutle, yoğurtla karistirin, burda arkadaslar tarif vermisti onlari deneyin. Insallah Yemeye baslar..
SelamKozlar selam
Evde bebisleri nasıl eglendiriyosunuz?
Tesekkur ederiz sevgili gelin adayimizin sevgili annesi
Kitap okuyoruz,boyama yapiyoruz,karalama yapıyoruz.Kozlar selam
Evde bebisleri nasıl eglendiriyosunuz?
Evet dağınık seviyolarlar defne de ayni dağıtırken aynı zamanda dağıttıı dagıttıı diye bagiriyoKitap okuyoruz,boyama yapiyoruz,karalama yapıyoruz.
Saklambaç,korebe,kovalamaca,top oynuyoruz.
Hayvan taklitleri yapmamızı çok seviyor.
Bir de beraber çamaşır katlamaya bayılıyor ben katliyorum o dagitiyor
Bizimki buzdolabını acamiyor Allah tan :)Biz de lego oynuyoruz, kitap okuyoruz, saçlarımla oynamayı seviyo, bultak oynuyoruz karalama yapıyoruz, çekmece dağıtıyoruz, camin önüne kuşlara ekmek koyuyoruz gelsin diye bekliyoruz, camdan köpeklere bakıyoruz, top oynuyoruz balon patlatıyoruz sulukla minik kovalarini islatip oyuncaklari yikiyoruz (güya), saklambaç oynuyoruz, yakalamacı daha cok seviyor babasi evdeyken babasina kacmaya bayiliyor,
Ha bi de ben mutfakta yemek yaparken o da buzdolabında yaşıyor
İyi geceler canım.İyi geceler kızlar.
Herkese mı zor bana mı zor geliyor.
Her an pesindeyim her yere çıkıyor
Ağlayarak bir şeyler yaptırıyor
Ağzımın tadıyla bir şey yiyip icemiyorum
Masaya otursam çıkmak karıştırmak istiyor sofra sersem zaten... Bazen tamam yemiyorum deyip kaldiriyorum.
Sürekli kosturmaca. Kendime ait bir şey yapamıyorum.
Şikayet etmiyorum Allah ım korusun yavrumu. En değerli varlığım.
Ama bazen çok bunaliyorum :/
Ahhh canım tam bizi anlatmışsın.bide okula giden çocuğun olsaydı sen o zaman gör yorgunluğu.hem yoruluyosun hem çocuğu motive ediyosun çalıştırıyosun.vallahi haziranı iple bekliyorum.biraz rahatlarım diye.İyi geceler kızlar.
Herkese mı zor bana mı zor geliyor.
Her an pesindeyim her yere çıkıyor
Ağlayarak bir şeyler yaptırıyor
Ağzımın tadıyla bir şey yiyip icemiyorum
Masaya otursam çıkmak karıştırmak istiyor sofra sersem zaten... Bazen tamam yemiyorum deyip kaldiriyorum.
Sürekli kosturmaca. Kendime ait bir şey yapamıyorum.
Şikayet etmiyorum Allah ım korusun yavrumu. En değerli varlığım.
Ama bazen çok bunaliyorum :/
Canım bizim mayıs ayında 18.ay aşısıSelam kızlar yarın 18.ay asimiz var kaç taneki acaba varmı yaptiran bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?