2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin kizlar
Hasta bebislere hasta annelere cok gecmis olsun biran once iyilesin insallah

M Mavisu27 canim ben bu yuzden bunalimlara girip girip cikiyorum.yemek bile yiyemiyorum .cocuklarla ders yapiyoruz basliyor kucak diye aliyorum buseferde kalemleri kagitlari birakmiyor .kafayi yicem .gece artik hic uyuyamiyorum ,surekli cocuklarin derslerini ,gelecwklerini dusunmekten. bari kotu enerjimi iyiye cevireyim deyip kitap okuyorum.gozlerim uykusuzluktan yaniyor ama yatiyorum yok uyuyamiyorum.
Gunduz banyoya bile giremiyorum ,sacim tarak girmez halde anam biz ne zaman duzene giricez ya kendim icin bir seyler yapmayi ozledim inan

Bir çocukla ben bunları düşünüyorsam dört çocukla sen bir mucizesin canım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sira bende ya bogaz agrisi,nezle,halsizlik yikildim iyice :/
Ilk defa ayri uyudum.oglumdan gunduz sık sık havalandiriyorum.odalari ama gece bari kalmayayim yaninda dedim. Beni sayikliyomus yavrum
Iyilessek biran once ya
Çok geçmiş olsun canım.
İnşaallah biran önce iyilesirsin de biter ayriliginiz..

Teyzeleri biz geldik aşıdan bi ağızdan damla aşısı yaptılar bide birer tane minnak bacaklara..çok şükür gelisimimizde iyiymiş boyumuz onden gidiyormuş hatta darısı sizlerin olsun.
Bide dislerimiz geliyoki ard arda sormayın. .hepsi de şaha kalktılar resmen azilarin yanındaki kökler cikiyo ya

Maşallahh...boyu kilosu kaç çıktı canım.bizimkinide merak ediyorum bayadır baktırmadım

Sağlık yerindeyken çocuğun yaptıkları çekiliyor ama hastayken kendini camdan atasın geliyor
Üç dört aydır kurtulamadık şu hastalıktan
Kışın hasta olmadık ocaktan beri ikimizde iyileşemedik
Sanki inadına gibi daha çok yoruyor beni
İnşallah bütün hasta anneler ve yavrular çabuk iyileşir
Kızlar pekmez veriyormusunuz
Verenler ne kadar ve ne pekmezi veriyor
Bizim kan düşük çıktı ama hiçbir şey kulllanmıyoruz artık uğraşmıyorum içmiyor zaten
Pekmez bari vereyim diyorum

Çok geçmiş olsun gerçekten hastayken 2-3 kat daha zor oluyor :/

Ben hemen hemen her gün veriyorum canim. 2-3 tatlı kaşığı. Üzüm pekmezi kullanıyorum.

Gecmis olsun canim gercekten hastayken cok zor , bugun bende uyumusum ki gunduzleri uyuma aliskanligim hic yok ..
Aksama yemek bile yapamadim cok halsizim
Insallah toparlariz, temizlenemedi su virusler gercekten

Ben ev yapimi pekmez veriyorum uzum vs . Kefirin icine katiyorum 2,3 kasik boylelikle 1 tasla 2 kus vurmus oluyorum yoksa kefiri zor iciyordu

Kızlar hazır kefirden pekmezden konu açılmışken bende keçiboynuzu ve üzüm ikisinden de ayrı ayrı farklı günlerde veriyorum..kefiride ne yazık ki hazır veriyorumiçimin yada altinkilicin..

Kızlar hazır kefirden pekmezden konu açılmışken bende keçiboynuzu ve üzüm ikisinden de ayrı ayrı farklı günlerde veriyorum..kefiride ne yazık ki hazır veriyorumiçimin yada altinkilicin..

Kefir bende hazir veriyorum :/
Hazirini zor bulunuyor burda,mayasini hic bulamam sanirim.. ne oldugunu bile bilmiyorlar bende bilmiyodum nette ogrendim
Artik ne kadar saglikli hazirlar Allah bilir ama ne yapalim

O cok daha zordur iste. Su disler bi ciksaydi rahatlasaydi kuzular. Rabbim kolaylik versin hepsine.

Bizim de 2 ay once kan degeri dusuk ciimisti 10gun kan surubu kullandik bi da olculmedi fakat ben gunluk uzum pekmezi iciriyorum tatli kasigi kadar. Bazdn uygun olan yiyeceklerine de ekliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…