2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kefiri benim kizim hic icmiyor. Pekmezle denemedim hic.. biri kalsiyum biri demir diye.. ama icerse oyle de yaparim yeterki icain pekmwzi ayrica da veriyorun nasilsa.

Kizlar ben de sutten kesmeye calisiyorum kizimi. 1haftadir sabah uyanmaya yakin iciyo aksam da yatmadan once. Gece vermiyorum artik. Istiyor ama suyla gecistiriyorum. Bu sebeple de yanimda yatmaya cok alisti. Benin kokumdan midir nedir gunduz de surekli uyanmaya basladi kesintisiz yarim saat uyuyup sonra ayagimda uykuya devam ediyor. Sutu kestikten sonra da yataginda uyumaya alistirmaya ugrasicam sanirim. Yaptim bir hata artik cekicem sonucunu. 2 gecedir aksam yatarken cok zor daliyor uykuya. Adeta kimildasam gozunu aciyor. Buyudukce uyku sorunu da buyuyor ya kim demis buyuyunce duzelir diye
Sutten kesme isi de manevi olarak cok zor tam olarak biraktiricam ama gonlum el vermiyor.
Yalniz sut icmeyi azaltinca yemek duzeni daha bi iyi oldu en azindan kahvaltisi..

Sutten kesmeye calisan var mi benim gibi şu donem..
Birden biraktirma yontemi cocukta diygusal boaluk yapabilirmis o nedenle 2hafta bu sekilde devam edip sonra biraktiricam.

Birden biraktirma yontemi cocukta diygusal boaluk yapabilirmis o nedenle 2hafta bu sekilde devam edip sonra biraktiricam.
Valla şu kök dişleri gelmese ve bu kadar zorlamasa kuzumu bende biraktiricam artık oyuncak gibi oldu göğüslerim ..gece emerek uykuya daliyo. .yatıyorum yanına öyle emiyor. .gece emmesini nasıl biraktiricam asıl ona kayiriyorum. .bide şimdi mübarek aylarda kesmek istemiyorum sütten nasibini..kafamda deli sorular ...

Erken gibi geliyo bana.daha 18 aylarını doldurmadılar bile ben ağustos ayında kesicem inşallah.aslında bizimki de cozuttu ne zaman beni oturuyo görse açççç diye geliyo.bizim gece uykularımız düzeldi çok şükür.uzun zamandır 3 ve ya 4 kez uyanıyo emip uyuyo hemen.ama tavsiyem kesiceksen bir anda hem gece hem gündüz kesiceksin ki umudunu kessin.ama dediğinde mantıklı canım iki haftada..bir anda olursa duygusal yönden etkilenebilir.kızımı 2 yaşına 2 ay vardı çok kolay olmuştu.gündüz bıraktırınca gece çok aramamıştı kızım.

Kefiri benim kizim hic icmiyor. Pekmezle denemedim hic.. biri kalsiyum biri demir diye.. ama icerse oyle de yaparim yeterki icain pekmwzi ayrica da veriyorun nasilsa.

O yonden hic dusunmedim.aslinda ama icsinde nasil icerse icsin diye dusunup vermistim.
Tadi meyveli danonen gibi bisi oluyor iciyordu ama bilemedim

Kizlar bebeklere ilac verirken yumurta yedirilir mi?
Guclu gelir verme diyenler oldu o yuzden su hastalik doneminde hic vermedim :/
Oksuruk surubu iciyor versemmiki artik yanlismi yaptim vermemekle

Kolay gelsin sana ben sadece uyurken emiziyorum şuan Başka bi uyku şekline geçmeye ne gücüm nede sabrim var gitti yere kadar emsin

Kizlar su siddetli.bas agrim yine tuttu 2,3 gundur bugun norolojiye gittim cok sukur migren,sinuzit fln yokmus daha cok panik atagimla alakali olabilecegini soyledi.
Uykun duzenlimi diye sordu..
cok sukur benimki yine uyuyor ama su ateslenme gecelerinde 3,4 saat uyuyorum ve ardindam.agrilr basliyor demekki uykuyla illa alakasi var..
Tedaviye baslsdik bakalim insallah iyi gelir kizlar ya, o kadar sinirli gerginimki agridan hep oglana patladim ,hep agladim
Surekli uyutmaya calisiyorum bende dinlenebileyim diye
Rabbim.hepimize saglik versin insallah

Allah kolaylık versin canım
Senin için de Defne için de zor bir donem.
Umarım sorunsuz atlatirsiniz.

Kizlar bebeklere ilac verirken yumurta yedirilir mi?
Guclu gelir verme diyenler oldu o yuzden su hastalik doneminde hic vermedim :/
Oksuruk surubu iciyor versemmiki artik yanlismi yaptim vermemekle
Hiç duymadım canım ben hep verdim.

Geçmiş olsun.
Uyku kesinlikle çok çok etkili.
Yasadigin yerde kimse yok mu canım birkaç saat ilgilense sen de dinlensen?
İnşaallah tedavi de sonuç verir rahatlarsın.

Kızlar merhaba.nasilsiniz?
Biz de bugün doktora gittik.
Boynundaki lenfleri şişmiş dun aksam farkettik.

Kan,idrar,akciğer filmi,böbrek ultrasonu yapıldı çok şükür temiz çıktı.
Çocuklarda normalmis sisebilirmis gripte falan. Soğuk algınlığı ilacı verdi.

Böbreğinde kristal var demişlerdi yazın ultrason onun için yapıldı.

En son kan tahlili nde kan değeri düşüktü şükür normal sınırlara gelmiş.

L Limonice canım bacağı için de d vitaminine bakıldı normal çıktı. Ortopediye gösterin dedi.netten bakıyoruz uç yaşına kadar normal diyor inşaallah sikintisiz geçer. Yine de gideceğiz tabi.

Şükür kilosu da 10'u geçmiş. Doktor iyi dedi sonuçta yerinde saymiyor kilo alıyor gelişimi normal bu aylarda çok az alınır zaten dedi.

Geçmiş olsun.
Uyku kesinlikle çok çok etkili.
Yasadigin yerde kimse yok mu canım birkaç saat ilgilense sen de dinlensen?
İnşaallah tedavi de sonuç verir rahatlarsın.

Sagol canim
Cok sukur dinlenebiliyorum aslinda ama her ateslenmede yinr ayni olaylati yasariz korkusuyla iyice etkilendim o yordu beni.
Oyle.boyle degil cok korktum, insallah atabilirim o korkuyu icimden ..
Birde su bas agrisi gecse agri kesiciler bile fayda etmiyor ne zormus.. yinede Rabbim beterinden korusun tabi

Bende vereyim yumurta bari artik

Sizede cok g3cmis olsun canim, temiz cikmis sonuclar cok sukur

Canim sevindim degerlerinin iyi cikmasina. Ben d vitamini veriyorum ama duzenli degil ama baya bi duzelme var yani artik geliştikçe mi duzeliyor d vitaminine mi bagli bilemiyorum. Mesela baya ice basiyordu o da duzelmeye basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…