2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kizlar
Bizim 4azi 4ust on 4alt on ve 2ust kopek olmak uzere 18 disimiz cikti.
Dis fircalama konusunda sikinti yasiyoruz bizde. 2 firca aldim birini ona veriyorum digerini ben aliyorum fircalayim diye agzini kus gibi yumuyo fircalayamiyorum. Siz nasil yapiyorsunuz?

Gece uyandiginda su teklif et canim. Yavas yavas alisir ya. Biraz ugrasmak gerekiyor.

Bizim 4 altta 4 üstte dişimiz var.başkada gelen giden yok.valla kızlar düzenimiz oturdu gibi korkuyorum diş gelirken.bozulur diye

Arkadaşlar merhaba;

Kızım 15 aylık. Hiç yemekle arası iyi olmadı fakat önceden en azından sevdiği bi iki çeşit ek gıda vardı.. Ama şu 3-4 aydır tam anlamıyla hiç birşey yemiyor. Muz, yoğurt dışında hiç bişey yemiyor herşeyi denedim. Kendi eliyle yesin diye önüne koydum ama yok.. Sürekli anne sütü, gece gündüz saat başı emiyor çok yoruldum. Yine de önemli olan onun sağlığı tabi gerekirse 6 ay daha dayanırım. Fakat sadece anne sütüyle beslenmek ne kadar sağlıklıdır onu bilmiyorum.. Aranızda benim gibi olan var mı? Sizce 15 aylık anne sütü mü daha yeterlidir yoksa ek gıdalar mı? Bi de sütten kestiğim de yine de yemez bi deri bi kemik kalır diye korkuyorum. Şuan boyu 82, kilosu 11.

Evet canım oraya gittik. Ya ben sürekli evde olmadığım için biraz vicdan yapıyorum galiBa. 12 cumartesi olacak. Hafta içi de istersem hergün 17-18 arası oyun icin götürebilirmisim. Mira da sevdi dün. Öylece yazdirdik bakalım. Olmazsa sende haftaya deneme dersine katil varsa. Severse üye olursun

Her saat basi sut verirsen bisi yemez.. birden sutten kesme ama daha seyrek vermeyi dene. Istedigi zaman gecistir, dikkatini baska yone cek ya da eline yiyebilecegi bi gida ver. Boyle denemis miydin?

Her saat basi sut verirsen bisi yemez.. birden sutten kesme ama daha seyrek vermeyi dene. Istedigi zaman gecistir, dikkatini baska yone cek ya da eline yiyebilecegi bi gida ver. Boyle denemis miydin?
Doğrusu ciddi bi disiplinle bunu uygulamadım. Daha sabah gözünü açar açmaz hemen süt ister, kahvaltı yapmaz, hemen peşinden yine süt ister. Gece de bizle yatıyor. Hususi saydım 8 kere uyandı süt için. Su veriyorum üstüne bide süt istiyor.. Meme onun için emzik gibi sadece acıkınca istemiyor yani. Normalde günde kaç kere, hangi vakitler de etmeli?

Bizimde basta firca agzina degdigi an bi garip oluyordu,hiiic istemiyordu ama babasiyla birlikte onuda aldik ucumuz fircalamaya basladik ve nasil oldu bilmem alisti. Daha dogrusu dis macunu koyduk biraz ordan heveslenip devami geldi cok sukur

Iyi.hatirlattin ben unutuyorum bazenfircalamaya :/ gripti oydu buydu derken iyice karisti hersey

bakalım da bi deneme dersine gelecek olursak haberleşiriz senle hem bizimkileri de buluşturmuş oluruz Ertuğrul Buara çekingen bi hal aldı yaşıtlarıyla vakit geçirse ii olur belki

Bizimki epeydir kendi fircaliyo tabi ona fırçalamak denirse anca macunu yalayıp sonra fircayi kemiriyo. Banada hayatta elletmiyo doğrudur üst bi fircalamisligimiz yok yani.

Kilosu boyu gayet iyi demeki yeterli geliyor yedikleri. Yaşları itibariyle artık anne sütü günlük ihtiyacının anca yarısını karşılar ek gıda da alması lazım ama keyifleri isterse hanimefendilerin emmeyi iyice zevk haline getirdiler.

Dis macunu ne tur bisi bebek icin olandan dimi ? Biz sade suyla fircaliyoruz henuz. Agzina aliyo birakmiyo ama hep yeme telasinda bazen ben de aliyorum elime bu sefer de benimkine goz dikiyo ne yapim bilemedim

Bi sure izle canim her bebek farkli sonucta. Benim kiz da saat basi istiyodu bi ara yavas yavas aramamaya basladi ama ben de aciktigi zamanlari bilip gozlemledim ne aralikta yedirmem gerektigine baktim boyle boyle gunduz emmeyi birakti. Suan bi sabah bi aksam iciyor. Gece uyanmalari eskiye gore biraz daha az. Fakat gunduz uykulari sapitti bu defa da.. donemseldir diye dusunuyorum.

bakalım da bi deneme dersine gelecek olursak haberleşiriz senle hem bizimkileri de buluşturmuş oluruz Ertuğrul Buara çekingen bi hal aldı yaşıtlarıyla vakit geçirse ii olur belki

Benimde aklımda canım. havalar bi düzelemediki. Mira önümüzdeki hafta babasıyla gitcek :) günüm var sıra bende sabah onla gitsem yetişemem diyorum ama eşim ne kadar becerir bilemiyorum. vardı babalar gerçi gayet güzel hallediyorlardı maşallah

Babayla gönderme fikri de hiç fena değil

Reactions: GCA
G GCA cnm benimde kizimin 8 disi var azilar kopek dişleri hic cikmadi arkalar aylardır kabarik ama cikan yok bende vitamin eksikligi olabilir mi diye düşünüyorum pek sut içmiyor hatta hic icmiyor alakasi olabilir mi

Reactions: GCA
G GCA cnm benimde kizimin 8 disi var azilar kopek dişleri hic cikmadi arkalar aylardır kabarik ama cikan yok bende vitamin eksikligi olabilir mi diye düşünüyorum pek sut içmiyor hatta hic icmiyor alakasi olabilir mi

Bizimde aynı şekilde canım şiş ama çıkmadı. Yalnız benim kızım içiyo inek sütü günde 300 ml kadar 2 seferde. ama ben D vitamini fln vermiyorum hiç. acaba ondan mı diyorum

Dis macunu ne tur bisi bebek icin olandan dimi ? Biz sade suyla fircaliyoruz henuz. Agzina aliyo birakmiyo ama hep yeme telasinda bazen ben de aliyorum elime bu sefer de benimkine goz dikiyo ne yapim bilemedim

Evet bebek icin amma soyle.bisiye takildim 0-6 yas arasi yaziyor , ek olarakta yutulmasin yaziyor.. ee nerden bilecek bu clcuklar daha tukurmeyi.

O yuzden arastirdim sorusturdum dis doktoru burda 3 yasina kadar macunsuz yikanmali demis.
Sade suyla yani ,bende oyle yapiyorum artik

Evet cnm aynen iyi ediyosun macun icin erken. Bizim dr da onermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…