- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.461
Biz hiç yorgan kullanamadik çünkü aynen çok terliyor. İncecik bi pikesi var onu örttüm hep.Siz gece uzerine ne ortuyorsunuz? Defne bebekliginden beri acayip cok terliyor uykusunda. Terleyip yorgani acinca da hapsirmaktan uyuyamiyor. Cok kalin olmayan bir tulumu var aslinda ama tek onla yatsa usur mu bilemedim. Hic yorgan tutmuyor uzerinde. O yuzden de hep hasta.
Geçmiş olsun.Gece her kalktiginda istiyordu bir ara. Ilk su uzatiyorum her zaman ama su icip emmek istedigi de oluyor tabi. Eeee dis cikartiyor diye agri kesici niyetine iciyor derken azalttirmadi aslinda..
Biraz seyrelttireyim bakalim. Emzigi kendiliginden istemiyor artik. Sukur ona birsey yapmak zorunda kalmadan kendi birakti.
Ben de grip oldum hic anlamadim dun dokuldum resmen. Parkta pesinde kosarken terliyorum eve gelene dek 2 saat geciyor.havalar bir sicak bir soguk.
Ozledim buraya yazmayi
Hic bilmiyorum canim. Ama gecen tv de bi prof baska bir canlinin sutunu icwn twk canli insan deyip duruyordu. Badem sutu icin inek sutunun yarari yok diyodu. Nerden bulcaz badem sutunu tadi nasil hic bilmiyorum acikcasi.
Canim bazen uyaniyo bazen hic uyanmiyo.uyanirsa emiyo geri uyuyo..burnu akiyosa peditus ver ilerletmiyo.havalardan sifayi kaptikMasallah. Gunduz uykusunda uyaniyomuyo hic? Biz 8gibi kalkiyoruz sabah. Bi ara bizde 10 11 hibi uyanip tek uyku uyuyorduk ama o zaman ben de uyuyordum onla gece coo uyandigi icin ne uyursam kardir diye.. o zamanda hic isim bitmedi simdi erken yatip erken kalkmaya calisiyoruz fakat yine de 12yi buluyor gece uyumamiz.
Kizlar buyu bozuldu bu gece bi tuhaf uyuyo. Ne ayagimda ne koynumda mutlu. Burnu akiyo iki gundur ona bagliyorum ama insallah ilerlemez daha.
Cok sagol ins.Geçmiş olsun.
Havalar tam hasta olmalik.
İyi bak kendine bal,ıhlamur vs.
İlerlemeden atlatirsin umarım.
Allah hayirli omur versin.buda benim bal Ömerim
Allah hayirli omur versin.
Ama herkese acik platformda fotoyu paylasmasaydiniz.
Arkadaki bayan da gozukuyor.
Burdan yukleyince silinmiyo diye biliyorum.bu arada masallah yakisikliyaama beceremedim
KaderdasimSelam kızlar
Benim oğlum 9 aydan beri hep tek uyku uyuyor oda günde sadece en fazla 1.5saat
Sabah 8 9da kalkar gece 11.30 12 gibi yatar aralarda bin beşyüz kere kalkAr
Kimse artık bana düzelir diyemiyor çünkü alıştık artık düzelmez
Uykuyu sevmiyor net
Buralar sensiz olmuyo yas arada
Yağmur da sana da maşallah ben tek çocukla hiç bişeye yetişemiyorum
cok tesekkurler kizlar ,hep diyorumya bende kidemli yarim isler muduru oldum cocuklarin sayesinde ..
Bende varim bendeKaderdasim
Benim oğlum da günde 1 kez uyuyo en gazla 1,5 saat ama genelde 45 dk uyanıyo ben artık kabullendim sinirlerimi bozmuyorum hacı yatmaz bunlarSelam kızlar
Benim oğlum 9 aydan beri hep tek uyku uyuyor oda günde sadece en fazla 1.5saat
Sabah 8 9da kalkar gece 11.30 12 gibi yatar aralarda bin beşyüz kere kalkAr
Kimse artık bana düzelir diyemiyor çünkü alıştık artık düzelmez
Uykuyu sevmiyor net
Maşallah ne dim arkadaşım senle komşu olmayı çok isterdim şu enerjiden bana da lazımIyi aksamlar kizlar
Oyna oyna totomda pantolon durmaz oldu yinede yorulmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?