2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım oğlanın kabızlığı ne durumda?
Söylemeyi unutmuşum tahin pekmez yedirmeyi dene.
Tahin çok güzel kaka yaptırıyor.
Canım son bir haftadır iyi düzeldi.ama ne çekti..tahini kahvaltıya karışım yaptığım dönem katıyodum.şurup gibi arada vermek lazım.teşekkür ederim canım ilgilendiğin için.

Bu aralar Lisa kulaklarini parmaklariyla kapatiyo, aranizda Boyle yapan varmi? 18 aylik kontrolumuzude sorucam Dr.. Normal oldugunu okudum yinede endiseliyim

Kızlar dışarı yemeğe çıktığımda oğlumu mama sand.oturtup eline kraker,salatalık,yediğimiz yemekl.koyuyorum o oyalanırken biz rahatça yiyip içiyoduk.ama bu ara ne yapsam gönlünü edemiyorum tel den çizg.film falan açıyorum yok.oturmuyo.kalkıp yüricek gezicek.oyun alanına gidicek.bugun kahvaltıya gittik eşimle ilk ben yedim o baktı sonra ben gezdirdim o yedi.sinir oldum.eşimle sohbet etmeyi özledim.bu ara o kadar yoğunki bugun fırsatını bulmuşken çıktık.sizinkilerde öylemi.siz napıyosunuz? Tavsiyeleriniz var mı?başka ne yapabilirim?

Oh gezin canim, burda hava yagisli bu hafta,baya sogudu kapandik eve :)
Bu hafta burda da bozuk gibi suan yagiyor ama gunduz iyiydi, meteoroloji raporunu da sunmus oldum bugun 2saat ciktik, gunluk sokak gormeyince aksam iyice sikinti basiyo balkondan girmek istemiyor hanimefendi,

Rahat yemek yemeyi unut canim, hizli yemek yemeyi ogrencen ,mama sandalyesinden masaya atlayani var bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…