- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.541
fermante aynen bir de esim birsey anlamadim diyor bana :)kahvaltidan.
Ben hep oyleyim gormuyorsun sanki dedim..
Cidden gecmeyen oksuruk yapmislar..
Size de gecmis olsun cok.
M Mavisu27 gece atesli inlemeli gecti.yari ayakta yari yerde sabahi ettik.suan hafifledi umarim cikmaz daha.
Size de gecmis olsun. Su havalar mahvetti yine.pisik de yakmistir yavrumu.
Allahim baska keder vermesin.hepsi iyi olsun insallah.
DonukPudra M Mavisu27 geçmiş olsun kızlar. İnşallah toparlanır kuzular iyice. Mavisu benim kızımda h.sonu ishaldi ona bağlı olarak acayip pişik oldu ağlamasına içim dayanmadı inan nasıl acı çekiyor yavrular.
Çok teşekkür ederim kızlar.Lisa'da hasta burnu akiyo, simdilik ateş yok bugunde izinliydim sansima,
DonukPudra , M Mavisu27 Efira38 geçmiş olsun hafif sekilde atlatsinlar
Noldu canim hafif capli depresyona mi girdin. Çık ordan hemen çık dipaiz kuyu o girme hicHamile hallerini özleyen varmı kızlar
Ne güzeldi sınırsız yemek uyumak prenses gibi bakılmak
Sonra bu sıpalar geldi o dokuz aylık saltanatı burnumuzdan güzel getirdi
İkinci sıraya düştük her türlü
Ayy bugün ben bi hallerdeyim
Çok güldüm canım ya ne güzel anlatmissin şikayetleri bile tatlı bu sipalarin :)Hamile hallerini özleyen varmı kızlar
Maşallah yağmura..darısı bize inşallahIyi aksamlar kizlar
Gecmis olsun minnaklara ,canlarim benim onlar hasta olmasin kiyamam insallah biran evvel atlatirsiniz guzel anneler
M Mavisu27 canim pisik cok kotudur biz cok cekiyoruz .ben troysd ve advantanj gunde uc kez birlikte suruyorum ama 5gunu gecmeyecek sekilde .birde bol havalandirip bazende kulotla gezdiriyorum yoksa asla gecmiyor
Kizlar bu arada biz ufak ufak lazimliga cis yapiyoruz .artik yataktan kuru kalkiyor hemen laximliga oturuyoruz ,sulari aciyoruz ve cis yapiyoruz .sonrada tuvalete dokme merasimi ,pek kiymetli cisimiz:))
Amin canim gerci yagmur hazirda anasina bazen zor geliyor,istemiyor bezi baglama diyor cikarmaya calisiyor :))park zamani disarida bezsizken tuvalet aramak cok zor oluyor .disarida bezi cikarmayi dusunmem zatende evde cikaricam tabii zor gelmezse:))Maşallah yağmura..darısı bize inşallah
Noldu canim hafif capli depresyona mi girdin. Çık ordan hemen çık dipaiz kuyu o girme hicHamile hallerini özleyen varmı kızlar
Emzik dusunce agliyodur. Birak emzigi azalir bir kacgece fazlaca aglar ama gittikce azalir diye dusunuyorum. Ben emzirmeyi kestim gece vermiyorum daha az uyaniyor. Eskiye gore tabi..9 aylıktı uykumuz bozuldu ınanın o gunden berı uyku kesıntısız uykumuz yok . Bı yerde hatamı yapıorum anlamıorum 12 de bn yatıom eymen 1de aglıo yanıma alıorm 2 de aglıo emzgnı werym 3 buckta uyanıo 4 te 5 te 5 buckta 8de 9 da da kalkıyoz ne uyuduk bılmıom hergun aynı bı yolu warmı delıksz bıraz uyuması ıcın
BenHamile hallerini özleyen varmı kızlar
Maşallah çabuk alışacak yağmur benim gözümde büyüyor bu alıştırma meselesiIyi aksamlar kizlar
Gecmis olsun minnaklara ,canlarim benim onlar hasta olmasin kiyamam insallah biran evvel atlatirsiniz guzel anneler
M Mavisu27 canim pisik cok kotudur biz cok cekiyoruz .ben troysd ve advantanj gunde uc kez birlikte suruyorum ama 5gunu gecmeyecek sekilde .birde bol havalandirip bazende kulotla gezdiriyorum yoksa asla gecmiyor
Kizlar bu arada biz ufak ufak lazimliga cis yapiyoruz .artik yataktan kuru kalkiyor hemen laximliga oturuyoruz ,sulari aciyoruz ve cis yapiyoruz .sonrada tuvalete dokme merasimi ,pek kiymetli cisimiz:))
Bugun vermıycem bakalım ne olcak kesmeye karar verdm :-(Emzik dusunce agliyodur. Birak emzigi azalir bir kacgece fazlaca aglar ama gittikce azalir diye dusunuyorum. Ben emzirmeyi kestim gece vermiyorum daha az uyaniyor. Eskiye gore tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?