- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.521
Bizde de ayni malesef. Ne yedigimizi anlamiyoruz karnimiz doysun da hemen kalkalim modundayiz. Durmuyor kalkmak istiyor masaya çıkmak istiyor ne bulsa aşağı atıyorKızlar dışarı yemeğe çıktığımda oğlumu mama sand.oturtup eline kraker,salatalık,yediğimiz yemekl.koyuyorum o oyalanırken biz rahatça yiyip içiyoduk.ama bu ara ne yapsam gönlünü edemiyorum tel den çizg.film falan açıyorum yok.oturmuyo.kalkıp yüricek gezicek.oyun alanına gidicek.bugun kahvaltıya gittik eşimle ilk ben yedim o baktı sonra ben gezdirdim o yedi.sinir oldum.eşimle sohbet etmeyi özledim.bu ara o kadar yoğunki bugun fırsatını bulmuşken çıktık.sizinkilerde öylemi.siz napıyosunuz? Tavsiyeleriniz var mı?başka ne yapabilirim?
Bu hafta burda da bozuk gibi suan yagiyor ama gunduz iyiydi, meteoroloji raporunu da sunmus oldumbugun 2saat ciktik, gunluk sokak gormeyince aksam iyice sikinti basiyo balkondan girmek istemiyor hanimefendi,
Bu hafta burda da bozuk gibi suan yagiyor ama gunduz iyiydi, meteoroloji raporunu da sunmus oldumbugun 2saat ciktik, gunluk sokak gormeyince aksam iyice sikinti basiyo balkondan girmek istemiyor hanimefendi,
Slm kızlaar. bu kasım bebelerinin yaramazlıkları nedir ya. benim cadı koltuğa tırmanıp düşüyo numarası yaparak indaaattt diye bağırıyo :) haftasonu 2 gün ishaldi başka bişeyi olmayınca çok korkmadım. inşallah dişler gelmiştir bu arada ama ağzını açmadığı için göremiyorum. iştah sıfır bu arada çok geriyo beni
Buyuduler de numara yapmayi bile ogrendiler cadilarSlm kızlaar. bu kasım bebelerinin yaramazlıkları nedir ya. benim cadı koltuğa tırmanıp düşüyo numarası yaparak indaaattt diye bağırıyo :) haftasonu 2 gün ishaldi başka bişeyi olmayınca çok korkmadım. inşallah dişler gelmiştir bu arada ama ağzını açmadığı için göremiyorum. iştah sıfır bu arada çok geriyo beni
Dön canim dön hosgeldin tekrar. Ise devam mi? Biz de iyiyiz senden farkimiz yok yani..kızlaaaar nasılsınız çok özledim sizinle bişeyler paylaşmayı. işe başladığım için bayadır giremedim ama kesin dönüş yaptım :) geçmişe dönüp çoğu yazdıklarınızı okudum. bebişler büyüyo bizde enesin peşinden koşturup duruyoruz.
Bizden gecti artik rahat yemek yiyebilmek.. babalar bi nebze daha rahatlar sonucta 24 saat onlar bakmiyo. Disari cikinca mama sandalyesinde oturuyorsa ve karni acsa oturup yiyor ama yok degilse vay benim halime..Biz de gecen haftalarda kahvaltiya gitmistik ve sirayla yedik esimle. Hicbirsey anlamadik tabi haliyle.
Ama Kerem mutluydu tek tesellimiz o oldu.
Bu aksam atesli bizim minnak da. Oksuruk de var.
Benden esime esimden kereme gecti. Hos bizim bile hala oksuruk gecmedi
Kerem nasıldı gece?Biz de gecen haftalarda kahvaltiya gitmistik ve sirayla yedik esimle. Hicbirsey anlamadik tabi haliyle.
Ama Kerem mutluydu tek tesellimiz o oldu.
Bu aksam atesli bizim minnak da. Oksuruk de var.
Benden esime esimden kereme gecti. Hos bizim bile hala oksuruk gecmedi
DonukPudra M Mavisu27 geçmiş olsun kızlar. İnşallah toparlanır kuzular iyice. Mavisu benim kızımda h.sonu ishaldi ona bağlı olarak acayip pişik oldu ağlamasına içim dayanmadı inan nasıl acı çekiyor yavrular.
Sizlere de cok gecmis olsun.Hasta bebeklere geçmiş olsun yine sıra sıra hasta olmaya başladılar biZde sabah hapşırık burun akıntısıyla uyandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?