2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bizde de ayni malesef. Ne yedigimizi anlamiyoruz karnimiz doysun da hemen kalkalim modundayiz. Durmuyor kalkmak istiyor masaya çıkmak istiyor ne bulsa aşağı atıyor

Slm kızlaar. bu kasım bebelerinin yaramazlıkları nedir ya. benim cadı koltuğa tırmanıp düşüyo numarası yaparak indaaattt diye bağırıyo :) haftasonu 2 gün ishaldi başka bişeyi olmayınca çok korkmadım. inşallah dişler gelmiştir bu arada ama ağzını açmadığı için göremiyorum. iştah sıfır bu arada çok geriyo beni

Bu hafta burda da bozuk gibi suan yagiyor ama gunduz iyiydi, meteoroloji raporunu da sunmus oldum bugun 2saat ciktik, gunluk sokak gormeyince aksam iyice sikinti basiyo balkondan girmek istemiyor hanimefendi,

Bu hafta burda da bozuk gibi suan yagiyor ama gunduz iyiydi, meteoroloji raporunu da sunmus oldum bugun 2saat ciktik, gunluk sokak gormeyince aksam iyice sikinti basiyo balkondan girmek istemiyor hanimefendi,

Alistilar sabah aksam cikmaya,ben bile alistim canim sıkiliyor evde
Bugun gunesi gorur gormez attik kendimizi disari 2dkda olsa degerlendirelim modundayim :)

Ay ne güldüm tam cadı hemde
U umutla06 hoşgeldin

Buyuduler de numara yapmayi bile ogrendiler cadilar

Reactions: GCA
Dön canim dön hosgeldin tekrar. Ise devam mi? Biz de iyiyiz senden farkimiz yok yani..

Bizden gecti artik rahat yemek yiyebilmek.. babalar bi nebze daha rahatlar sonucta 24 saat onlar bakmiyo. Disari cikinca mama sandalyesinde oturuyorsa ve karni acsa oturup yiyor ama yok degilse vay benim halime..
Gecmez o oksuruk gecmeyen oksuruk yapmislar bu sene.. gecmis olsun insallah.

Bizim de 2gune bi burnumuz akiyo cunku gece hep terleyip terleyip ustunu açıyo bi de ortturmuyor

Kerem nasıldı gece?
Çıktı mı atesi?
Hemen iyileşirler inşaallah :/

Günaydın kızlar.
Biz de hastayiz malesef.
Burnu akıyor hapsurup duruyor.

fermante o gece üst acmalar hasta etti zaten bizi.
Bir de üstüne ishal oldu yavrum. Sanırım o da usuttugu için oldu.

Ama daha bitmedi.
Bir de pişik oldu kuzum ://
Gece çok ağladı altını degistirmeme izin vermedi.

İnşaallah çabucak iyileşirler.
Rabbim başka hastalık vermesin ne diyelim.

fermante aynen bir de esim birsey anlamadim diyor bana :)kahvaltidan.
Ben hep oyleyim gormuyorsun sanki dedim..

Cidden gecmeyen oksuruk yapmislar..
Size de gecmis olsun cok.

M Mavisu27 gece atesli inlemeli gecti.yari ayakta yari yerde sabahi ettik.suan hafifledi umarim cikmaz daha.
Size de gecmis olsun. Su havalar mahvetti yine.pisik de yakmistir yavrumu.

Allahim baska keder vermesin.hepsi iyi olsun insallah.

Bizim cadıyı da dışarda tutabilene aşk olsun. Dün dışarda yemek yedik. ben ne yedim ne yuttum hiç anlamadım.mama sandalyesinden kalkıcam diye yapmadığını bırakmadı. balonlar verdik, masadakileri verdik yok ikna olmadı. yan masada 2 tane genç kız vardı kız cadı annene naptın kadın savaşta sanki diyolar :) eşim yardımcu olur ama bizimki artık zıvanadan çıktı. avm de elimi tutmayın bana dokunmayın tribine girdi :) bıyaaaak bıyaaak diye bizden ayrı takıldı hanım efendi biri sevmek istese kızdı :) bebek arabaların peşinden koştu bebek bebek diye sevecekmiş kendi ablaya :) komedi ya halimiz. annem bu hareketlerinin normalde 3 yaşında olması lazımdı diyo ama bizim kasım bebeleri doğuştan ergen olduğu için her dönem tripli arkadaş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…