2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bıberona cok bagmlı degl allahtan bız sabah uynınca ılk sut snra hep kahwaltı ogle yemegı aksam yemegı ondan snra gece yatmadan sut ıcıo bu ara hersyı bardakla verıorum dunde pıpetlı bardak aldım artık sutud e bardakla verecegım pıpeth ogrensn bazn napacagnı blmıo pıpetle ısırıo ama bazen de ıcıo

Günaydın hayırlı cumalar kızlar. bu tuvalet meselesi benimde aklımı çok karıştırıyor. çok mu erken, sonra geç mi kalırım bilemiyorum. 2 kere kaka yaparken wcye götürdüm yaptı oraya çok da sevindi. fisher pricenin klozet lazımlığını hediye geldi banyoya koyduk gidip oturuyo ama henüz çiş fln yapma yok. gece bezi ıslak uyanıyo çoğu zaman. gündüz uykusunda da öyle o yüzden henüz erken sanırım ya

O kendini hazir hisseder soyler ya. Suan erken. Zaten 2yastan once de onerilmiyor. Psikolojik bozukluk yaratiyor sendroma giriyolar.

Hazir oldugunun en buyuk belirtisi kuru bez canim hic endise etme o sana zamanini belli eder zaten .kuzenlerden bide diger cocuklarimdan tecrube ettigim tuvalet zamanina kadar cogu zaman yaninda tuvalete sok oda otursun ama yapmasin onemli degil ,korkusunu yener ozaman tuvalet egitimi hem kisa hem zevkli oluyor.

O kendini hazir hisseder soyler ya. Suan erken. Zaten 2yastan once de onerilmiyor. Psikolojik bozukluk yaratiyor sendroma giriyolar.
Canim erken alistirinca bazdn tekrar geri donusu oluyor oyuzden kotu ama sendromu ortaya atip savunan sanirim pampers marka ilk bebek bezinin ortaklarindan olan bilim adammiymis ,cokta guvenmeyin diyorlar.tabii hangisi nekadar dogru bilmiyorumda doktorlar sanki farkli gezegenlerde egitim gormusler herbiri baska sey soyluyor:))

Kızlar doktora gdıldı bı jel bı surup verıldı ama gecmedı 8 aylık yıgenımde boynunda cıktı doktor ısılık gıbı de degl dedı jel kullan gecer dems ama gecmedı basına gelen var mı sızde doktora bı kez daha gıtmelımıyız ??

Eklentiler

• IMG-20170421-WA0071.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 43
Ben gelecek bahara düşünüyorum insaallah iki buçuk yaş civarı.

Dogrudur canim ama birebir basimiza geldi o nedenle soyledim. 2yasinda bile degilkrn 1gunde cisini soylemeye alisan cocuk 1ay sonra krizlere girdi buldugu yere cisini yapti beni bezlee diye agladi hep. Tekrar bezlenip 1sene sonra birakti. Ben seneye ilkbaharda dusunuyorum o nedenle suan erken geliyo bana.

Cilegi rondodan gecir icine de 1 bardak sut karistir tatli olmazsa accik da bal oldu bitti.
Canim sagolasin azcik vardi baktim kotu olacak bende sut aklima gelmedi yogurdu sulandirip balla icecek yaptim.hani bayilmadi ama icti.buyuklerede buzluga attim dondurma olsun diye

İyi akşamlar kızlar.
Hayırlısıyla havalar isinsaydi da şu hastalıklar bitseydi.
Yazın da şu sıcaklar bi bitseydi diyoruz uf bilemedim ki ne zaman rahat ve memnun olacağız
Evet canim ya keske isinsa valla kis gibi soguk ama disariyi istiyor diye mecbur sogukta parkta oynuyoruz yada yuruyus yapiyoruz ,iceride girmek istemiyor

Iyi aksamlar kizlar
Biz cocuklu komsulari gezip duruyoruz kardesleri olmasina ragmen hep arkadas istiyor.oyun grubu vardi sordum anam kucuk dilimi yuttum vslla ne bicim fiyatlar sanirim turkiyede yasamiyorlar:))ne guzel eskiden herkes cocuguyla gezmelerdeydi al sana bedava oyun grubu:)) mahallede ayni yas grubu cocuk arayisina girdim artik:))

lisa'da da oldu pisik kremi kullandim gecti hemen,alerji olabilir,

Kızlar bugün oturmam vardı orda bizim bebelerden 2 ay küçük bi kız var annesi 12 de yatırıyormuş akşam 6.30 kadar deliksiz uyuyormuş tekrar 10 da gece uykusuna geçip sabah 8 9 kadar yine deliksiz uyuyo dio orda yere yatıp kendimi parçalayarak ağlamak istedim dişimiz sıkıp Ocak'ta mı doğursaydık ne

Hiç kiskanmadik ki
Masaallah diyorum o bebe'ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…