- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.561
O kendini hazir hisseder soyler ya. Suan erken. Zaten 2yastan once de onerilmiyor. Psikolojik bozukluk yaratiyor sendroma giriyolar.Günaydın hayırlı cumalar kızlar. bu tuvalet meselesi benimde aklımı çok karıştırıyor. çok mu erken, sonra geç mi kalırım bilemiyorum. 2 kere kaka yaparken wcye götürdüm yaptı oraya çok da sevindi. fisher pricenin klozet lazımlığını hediye geldi banyoya koyduk gidip oturuyo ama henüz çiş fln yapma yok. gece bezi ıslak uyanıyo çoğu zaman. gündüz uykusunda da öyle o yüzden henüz erken sanırım ya
Hazir oldugunun en buyuk belirtisi kuru bez canim hic endise etme o sana zamanini belli eder zaten .kuzenlerden bide diger cocuklarimdan tecrube ettigim tuvalet zamanina kadar cogu zaman yaninda tuvalete sok oda otursun ama yapmasin onemli degil ,korkusunu yener ozaman tuvalet egitimi hem kisa hem zevkli oluyor.Günaydın hayırlı cumalar kızlar. bu tuvalet meselesi benimde aklımı çok karıştırıyor. çok mu erken, sonra geç mi kalırım bilemiyorum. 2 kere kaka yaparken wcye götürdüm yaptı oraya çok da sevindi. fisher pricenin klozet lazımlığını hediye geldi banyoya koyduk gidip oturuyo ama henüz çiş fln yapma yok. gece bezi ıslak uyanıyo çoğu zaman. gündüz uykusunda da öyle o yüzden henüz erken sanırım ya
Canim erken alistirinca bazdn tekrar geri donusu oluyor oyuzden kotu ama sendromu ortaya atip savunan sanirim pampers marka ilk bebek bezinin ortaklarindan olan bilim adammiymis ,cokta guvenmeyin diyorlar.tabii hangisi nekadar dogru bilmiyorumda doktorlar sanki farkli gezegenlerde egitim gormusler herbiri baska sey soyluyor:))O kendini hazir hisseder soyler ya. Suan erken. Zaten 2yastan once de onerilmiyor. Psikolojik bozukluk yaratiyor sendroma giriyolar.
işe devam kızlar. Bazen çok üzülüyorum enesi ihmal ediyorum onca saat yanında değilim diye. sizler nasılsınızDön canim dön hosgeldin tekrar. Ise devam mi? Biz de iyiyiz senden farkimiz yok yani..
Sız calısan anneler cok guclusunuz.işe devam kızlar. Bazen çok üzülüyorum enesi ihmal ediyorum onca saat yanında değilim diye. sizler nasılsınız
Ben gelecek bahara düşünüyorum insaallah iki buçuk yaş civarı.Günaydın hayırlı cumalar kızlar. bu tuvalet meselesi benimde aklımı çok karıştırıyor. çok mu erken, sonra geç mi kalırım bilemiyorum. 2 kere kaka yaparken wcye götürdüm yaptı oraya çok da sevindi. fisher pricenin klozet lazımlığını hediye geldi banyoya koyduk gidip oturuyo ama henüz çiş fln yapma yok. gece bezi ıslak uyanıyo çoğu zaman. gündüz uykusunda da öyle o yüzden henüz erken sanırım ya
Dogrudur canim ama birebir basimiza geldi o nedenle soyledim. 2yasinda bile degilkrn 1gunde cisini soylemeye alisan cocuk 1ay sonra krizlere girdi buldugu yere cisini yapti beni bezlee diye agladi hep. Tekrar bezlenip 1sene sonra birakti. Ben seneye ilkbaharda dusunuyorum o nedenle suan erken geliyo bana.Canim erken alistirinca bazdn tekrar geri donusu oluyor oyuzden kotu ama sendromu ortaya atip savunan sanirim pampers marka ilk bebek bezinin ortaklarindan olan bilim adammiymis ,cokta guvenmeyin diyorlar.tabii hangisi nekadar dogru bilmiyorumda doktorlar sanki farkli gezegenlerde egitim gormusler herbiri baska sey soyluyor:))
Cilegi rondodan gecir icine de 1 bardak sut karistir tatli olmazsa accik da bal oldu bitti.Kizlar cilekle icecek yapan varmi ?tabii kolayindan :))
Canim sagolasin azcik vardi baktim kotu olacak bende sut aklima gelmedi yogurdu sulandirip balla icecek yaptim.hani bayilmadi ama icti.buyuklerede buzluga attim dondurma olsun diyeCilegi rondodan gecir icine de 1 bardak sut karistir tatli olmazsa accik da bal oldu bitti.
Evet canim ya keske isinsa valla kis gibi soguk ama disariyi istiyor diye mecbur sogukta parkta oynuyoruz yada yuruyus yapiyoruz ,iceride girmek istemiyorİyi akşamlar kızlar.
Hayırlısıyla havalar isinsaydi da şu hastalıklar bitseydi.
Yazın da şu sıcaklar bi bitseydi diyoruz uf bilemedim ki ne zaman rahat ve memnun olacağız
lisa'da da oldu pisik kremi kullandim gecti hemen,alerji olabilir,Kızlar doktora gdıldı bı jel bı surup verıldı ama gecmedı 8 aylık yıgenımde boynunda cıktı doktor ısılık gıbı de degl dedı jel kullan gecer dems ama gecmedı basına gelen var mı sızde doktora bı kez daha gıtmelımıyız ??
Hiç kiskanmadik kiKızlar bugün oturmam vardı orda bizim bebelerden 2 ay küçük bi kız var annesi 12 de yatırıyormuş akşam 6.30 kadar deliksiz uyuyormuş tekrar 10 da gece uykusuna geçip sabah 8 9 kadar yine deliksiz uyuyo dio orda yere yatıp kendimi parçalayarak ağlamak istedim dişimiz sıkıp Ocak'ta mı doğursaydık ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?