2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bir yerde gormus olabilir mi?
Ya da "aciyo" kelimesini taklit ediyor olabilir mi ?

Onun disinda artik kendilerini ifade edip dusunce vs gosteriyorlar ya olabilir de dogruluk payi.

O ne yaa 6.30 saat ogle uykusu uyuyup cocuk 4saat sonra gece uykuna geciyor.

Kansizlik ya da baska birsey mi var ki? Oglen o kadar uyumasi tuhaf geldi.

Gece uykusunu kiskandim ama masallah diyeyim de ..
Ne bahtsiziz arkadas . Biz 2 saate sukrederken milletin cocugu ise gitmis gibi yok :))
Kadin o kadar boslukta neler neler yapoyor acaba artik hayal bile kuramiyorum.

3.çocuk yapmayı düşünüyor yanii sen yap dedim ben ne ruhen ne bendenen hiç hazır değilim hatta sık sık tek çocuk fikri hiç de fane gelmiyo

3.çocuk yapmayı düşünüyor yanii sen yap dedim ben ne ruhen ne bendenen hiç hazır değilim hatta sık sık tek çocuk fikri hiç de fane gelmiyo

yani o düsünmücekte kim düsünsün. çocuk 24 saatin 16 saati yok

bana da ya tek cocuk mantıklı geliyor. bazen aklımdan 2.geçse de uzaklastırıyorum o düsünceyi hemen

Allahin gucune gitmesin hayirlisi olsun herseyin Banada cook zor geliyor 2.bebeeşime kalsa hemen istiyo ikisi bir büyüsün işte diyorhe he buyur buyurde nasıl büyür orası tartisilir
Ayni cumleler ;
Kendileri buyutcekse olur :)
HAtta ulkemizde doguran bakar mantigi oldugu icin onlar dogursun

Günaydın çilekeş anneler. Ben grip oldum ya kızımın da olmasi an meselesidir. İlla döngü tamamlanmalı benden ona sonra babasına
ya size bişey sorcam benim kızın burnu acayip tıkanıyor. Hala serum fizyolojik otri bebe kullanıyorum. Gerçi izin vermiyor cadı ama başka türlü içi temizlenmiyor. Siz kullanıyorum musunuz bende bırakıyim mi artık sizce

Biz uyku kelimesini cikartik hayatimizdan
Lisa damı uyumuyordu ya napcaz bunları
Allahım gece üçte uyandı 5e kadar salladım delirdim ama resmen
Hayır uykusu da kanmış olamaz 11.30da uyudu eşşek
Çin işkencesini geçti artık bana yaptığı
Üç beş seneye okula gider anne beş dakika daha uyuyayım der o zaman asla o beş dakikayı ona vermiycem

Gecmis olsun cok.
Ben hala kullaniyorum
Doktor bize "Sinomarin" diye bir sprey yazdi. Onu sikip otribebe bile cekiyorum rahatlatiyor.
Bizim de hala tam gecmedi oksurugu ve burun akintisi.

Geçmiş olsun canım illa herkesi geziyi grip Ertuğrul dan babasın a geçti benim de boğazım acıyo sıra bende herhalde
Burnu çok tıkalı olursa kullanıyorum özellikle yatmadan rahat uyusun die

Gecmis olsun cok.
Ben hala kullaniyorum
Doktor bize "Sinomarin" diye bir sprey yazdi. Onu sikip otribebe bile cekiyorum rahatlatiyor.
Bizim de hala tam gecmedi oksurugu ve burun akintisi.

Geçmiş olsun canım illa herkesi geziyi grip Ertuğrul dan babasın a geçti benim de boğazım acıyo sıra bende herhalde
Burnu çok tıkalı olursa kullanıyorum özellikle yatmadan rahat uyusun die

Saolun kızlar inşallah çok ilerlemeden geçer ya.

kullanıyım o zman bende mayısın ilk haftası dr kontrolümüz var ona da sorarım ne diyecek bakalım

Saolun kızlar inşallah çok ilerlemeden geçer ya.

kullanıyım o zman bende mayısın ilk haftası dr kontrolümüz var ona da sorarım ne diyecek bakalım
Ben dd kullaniuorum canim baska turlu temizlenmiyor. Burun tikali da olsa deniz suyu spreyi ile yikayip otribebe ile cekmek gerekiyor sık sık. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…