2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba canım.
Biz daha iyiyiz şükür .
Ama ilaçlarını kullanmaya devam ediyoruz.
Yağmur cadisi nasıl?

Herkese hayırlı kandiller kızlar.
Bugün bizim için de dua etmeyi unutmayın olur mu
Kac gundur ancak geldim canim ya teogda sira bize geliyorya beni bir telas sardi ,kac gecedir cocuklar icib ders calisiyorum ,baslayAlim dedik artik..
Yagmur son iki disi icin ugrasiyor ,yemek yok gece gunduz uyku yok,meşhur diş ishali ve pişigi ,hep sokakta ,balkonda ,komsuda oyun oynamaca :))

Saolun kızlar inşallah çok ilerlemeden geçer ya.

kullanıyım o zman bende mayısın ilk haftası dr kontrolümüz var ona da sorarım ne diyecek bakalım
Canim yagmurunda gecmeyen burun tikanikligi vardi .damla falan ise pek yaramiyor yada tekrarliyordu.meger alerjikmis ,burun hem tikanir hemde icindeki eti sisermis .
Farkli bir sprey verdi, bir defa iki kez fistlatinca hemen aciliyor

Destursuz daldim kizlar kusura bakmayin nasilsiniz ?
Valla ben sabir tasini bile solladim ,sayet sabir tasi bile benim yerimde olsa catlardi:))
Son iki dis icin perisan haldeyim

Dun yagmur uc tekerlekli bisiklet surmeyi ogrendi tabii pedallari kullanmadan ayaklariyla ittire ittire::)) ama tavsiye etmem izlemesi cok keyifli lakin sirt bel boyun agrisi dayanilmaz

Bu arada soylemeden edemicem ,yeni komsum bugun geldide ucuncu cocugu 5yasinda ve koruyucu aileymis.bir yasindan beri yanlarindaymis .bir yasina gelinceye kadar dort aile alip birakmis ,psikolojisi bayaa bozulmus.tabii simdi biraz ugrasiyorum ama gelisme olmasi bile cok guzel diye anlatti gozleri gulerek valla kadin bir kez yakinmadi ,kendimdende utandim ama insaniz iste bnu yazdim ama onceki satirdada bayaa yakinmisim hani:))

Bizde haci yatmaz grubundanniz saat 9 a geliyo oglen uykusunu uyumadi hic sabah 9 da kalkmis

Günaydın kızlar dün oğlumun sondasini çıkardık hastaneyi yıktı resmen kıyameti kopardi
Allahtan annem yanımdaydı cok destek oldu bize
Ameliyatin iyi geçip geçmediğini zamanla anlayacakmisiz şu an pipisi tanınmaz halde zaten,önce bi orası duzelecek sonra idrarini hangi delikten yaptığını kontrol edecez bunu anlamak da tahmin edersiniz ki cok zor
Zaten olmama riski cok fazlaydı eğer yeni açtıkları delik uygun degilse kapatılan deliklerden idrar gelirse egrilik duzelmediyse 6 ay sonra zorlu bi ameliyat daha
Bi daha böyle bisiyi bende oglumda kaldirabilir miyiz bilmiyorum

İyi geceler kızlar.
Dun gecemiz çok fenaydi.
Bu gece daha hallice şükür.

M mambur son dış derken neyi kastettin canım?
Kaç tane çıkacak bu dişler ve ne zaman bitecek??
Canim arkada cikan azıların yanina kopek disi gelip bitiyor disler.
Ikinci azilar 3yasindan sonra cikiyor ve kalici azilari oluyor

Yagmur ust iki kopek disini cikardi simdi kaldi alttaki son iki kopek disi

Insallah tekrar ameloyata gerek kalmaz ,iyi olmustur insallah .dualarimiz hep yakisikliyla sende olumlu dusun ki guzel sonuclar olsun.kucukken sikinti ceken cocuklarin bahtlari acik olurmus,kizimdada yasadim uzulme canim gececek elbet

Çok geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz tekrar aynı acıları çekmez yavrum

Insallah tekrar ameloyata gerek kalmaz ,iyi olmustur insallah .dualarimiz hep yakisikliyla sende olumlu dusun ki guzel sonuclar olsun.kucukken sikinti ceken cocuklarin bahtlari acik olurmus,kizimdada yasadim uzulme canim gececek elbet
Çok geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz tekrar aynı acıları çekmez yavrum
Cok tesekkur ederim inşallah

DonukPudra geçmş olsun Allah şifa versin salgın var herhalde herkes hasta
Bizim de köpek dişleri geliyo ne uyku ne yemek hiç bişey yok bu kadar açlığa nasıl dayanıyor bilmiyorum tek yediği salatalık oda soguk soguk dişlere ii geliyo herhalde

Tesekkur edrrim kizlar hepinize.
Daha bende iyileseli 2 hafta oldu olmadi gene yakalandim.
Pesinde parkta falan ter icinde kaliyorum eve gelene dek sirtimda soguyor sanirim ondan gece de uyku duzeni yok iyice bitiyoruz.
Allah yardimcimiz olsun.hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…