- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.621
Kac gundur ancak geldim canim ya teogda sira bize geliyorya beni bir telas sardi ,kac gecedir cocuklar icib ders calisiyorum ,baslayAlim dedik artik..Merhaba canım.
Biz daha iyiyiz şükür .
Ama ilaçlarını kullanmaya devam ediyoruz.
Yağmur cadisi nasıl?
Herkese hayırlı kandiller kızlar.
Bugün bizim için de dua etmeyi unutmayın olur mu
Canim yagmurunda gecmeyen burun tikanikligi vardi .damla falan ise pek yaramiyor yada tekrarliyordu.meger alerjikmis ,burun hem tikanir hemde icindeki eti sisermis .Saolun kızlar inşallah çok ilerlemeden geçer ya.
kullanıyım o zman bende mayısın ilk haftası dr kontrolümüz var ona da sorarım ne diyecek bakalım
Bizde haci yatmaz grubundannizLisa damı uyumuyordu ya napcaz bunları
Allahım gece üçte uyandı 5e kadar salladım delirdim ama resmen
Hayır uykusu da kanmış olamaz 11.30da uyudu eşşek
Çin işkencesini geçti artık bana yaptığı
Üç beş seneye okula gider anne beş dakika daha uyuyayım der o zaman asla o beş dakikayı ona vermiycem
Cok geçmis olsun bende kullanıyorum hala insalalh bi sakıncası yokturSaolun kızlar inşallah çok ilerlemeden geçer ya.
kullanıyım o zman bende mayısın ilk haftası dr kontrolümüz var ona da sorarım ne diyecek bakalım
Canim arkada cikan azıların yanina kopek disi gelip bitiyor disler.
Insallah tekrar ameloyata gerek kalmaz ,iyi olmustur insallah .dualarimiz hep yakisikliyla sende olumlu dusun ki guzel sonuclar olsun.kucukken sikinti ceken cocuklarin bahtlari acik olurmus,kizimdada yasadim uzulme canim gececek elbetGünaydın kızlar dün oğlumun sondasini çıkardık hastaneyi yıktı resmen kıyameti kopardi
Allahtan annem yanımdaydı cok destek oldu bize
Ameliyatin iyi geçip geçmediğini zamanla anlayacakmisiz şu an pipisi tanınmaz halde zaten,önce bi orası duzelecek sonra idrarini hangi delikten yaptığını kontrol edecez bunu anlamak da tahmin edersiniz ki cok zor
Zaten olmama riski cok fazlaydı eğer yeni açtıkları delik uygun degilse kapatılan deliklerden idrar gelirse egrilik duzelmediyse 6 ay sonra zorlu bi ameliyat daha
Bi daha böyle bisiyi bende oglumda kaldirabilir miyiz bilmiyorum
Bizim abla geç başladı erken tamamlamıştı dişleri ikinci aşılar 22 aylık gibi ciktiCanim arkada cikan azıların yanina kopek disi gelip bitiyor disler.
Ikinci azilar 3yasindan sonra cikiyor ve kalici azilari oluyor
Yagmur ust iki kopek disini cikardi simdi kaldi alttaki son iki kopek disi
Geçmiş olsun canım zaten bi geldi mi gidemiyor bi türlü illet şey. Bizim ikiside koh köhh öldürmekten uyuyamiyolarBentekrar grip oldum saka gibi.burun akintisi hapsuruk.
Kerem yeni toparladi derken...
Çok geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz tekrar aynı acıları çekmez yavrumGünaydın kızlar dün oğlumun sondasini çıkardık hastaneyi yıktı resmen kıyameti kopardi
Allahtan annem yanımdaydı cok destek oldu bize
Ameliyatin iyi geçip geçmediğini zamanla anlayacakmisiz şu an pipisi tanınmaz halde zaten,önce bi orası duzelecek sonra idrarini hangi delikten yaptığını kontrol edecez bunu anlamak da tahmin edersiniz ki cok zor
Zaten olmama riski cok fazlaydı eğer yeni açtıkları delik uygun degilse kapatılan deliklerden idrar gelirse egrilik duzelmediyse 6 ay sonra zorlu bi ameliyat daha
Bi daha böyle bisiyi bende oglumda kaldirabilir miyiz bilmiyorum
Insallah tekrar ameloyata gerek kalmaz ,iyi olmustur insallah .dualarimiz hep yakisikliyla sende olumlu dusun ki guzel sonuclar olsun.kucukken sikinti ceken cocuklarin bahtlari acik olurmus,kizimdada yasadim uzulme canim gececek elbet
Cok tesekkur ederim inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz tekrar aynı acıları çekmez yavrum
Cok geçmis olsun inşallah kereme bulasmazBentekrar grip oldum saka gibi.burun akintisi hapsuruk.
Kerem yeni toparladi derken...
3 gundur falan demiyor bisi bakalim takip ediyorum. bi daha derse gidip tahlil yaptircam. zaten asisi var mayis da gitmisken sorucam.fermante defne hala karnini gosterip aciyor diyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?