- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.641
Size de cok ama cok gecmis olsun.Bütün hasta annelerede hasta bebelerede Rabbim şifa versin..dün sabah bi uyandım ki hem ishal hem ne varsa çıkardım ayıptır söylemesi. .inanın öyle kötü oldum ki anlatamam düşüp bayilicam sandım ..eşim acile götürüp bi iğne olunca anca şimdi kendime geliyorum .salgın var dedi doktor.bide dün akşam oğlum durupdururken istifra etti hemde bi kaç kez ..şu içse çıkardı. şükür oda iyi şimdi ..çok korktum çok. .
Deme canim ya ben ha bitti son diye gun sayiyordumBizim abla geç başladı erken tamamlamıştı dişleri ikinci aşılar 22 aylık gibi cikti
Sevibdim canm Belkide birinizden duymustur mesela benkm basim hep agriyor diye soylendigim icin oda basini gosterip uff diyor .3 gundur falan demiyor bisi bakalim takip ediyorum. bi daha derse gidip tahlil yaptircam. zaten asisi var mayis da gitmisken sorucam.
Cok gecmis olsun yavrunada ,sanada .rabbim saglik ,guc versin heleki ishalle cocuk cok zor .insanin elini kaldiracak hali olmuyor biran evvel iyilesirsin insallahBütün hasta annelerede hasta bebelerede Rabbim şifa versin..dün sabah bi uyandım ki hem ishal hem ne varsa çıkardım ayıptır söylemesi. .inanın öyle kötü oldum ki anlatamam düşüp bayilicam sandım ..eşim acile götürüp bi iğne olunca anca şimdi kendime geliyorum .salgın var dedi doktor.bide dün akşam oğlum durupdururken istifra etti hemde bi kaç kez ..şu içse çıkardı. şükür oda iyi şimdi ..çok korktum çok. .
Ah canım benim nasılda anlıyosun beni..aynen 2.yazılılar oluyo harıl harıl tekrar yapıyoruz.test çözüyo anlamadığı yerleri çalışıp ben anlatıyorum..bugun kırtasiyeye gittim.5.sınıf için güvendiğim yayıncılıkları depolamak istedim hesaplı oluyo çünkü.çalışan dediki abla boşuna alma 1.ve 5.sınıfların müfredat değişti.yoğun şekilde ingilizce olucak diğer dersler kalkıyo dedi.şaşırdım.ingilizcem çok da iyi değil.şimdi haftada 2 saat ing.görüyolar.çok zorlancaz gibi.eğitim sistemiyle oynamalarından bıktım artık.hersene bişey çıkarıyolar.yaz tatilinde ing. Destek almak şart oldu.düşünmekten yoruldum bir yandan okul araştırıyoruz birde bu çıktı..saolasın canım yazamadım ama okuyup çıktımtubaa1 nrelerdesin canim ?tam sinav haftasi cok yogun degilmi?
Sagolasin.DonukPudra gecmis olsun canim dedigin cok dogru terleyip sogumaktan hasta oluyoruz ,kuduruklar bir saniye yerlerinde duramiyorlarki
Allah yardimciniz olsun. Stres hersey su ulkede.Ah canım benim nasılda anlıyosun beni..aynen 2.yazılılar oluyo harıl harıl tekrar yapıyoruz.test çözüyo anlamadığı yerleri çalışıp ben anlatıyorum..bugun kırtasiyeye gittim.5.sınıf için güvendiğim yayıncılıkları depolamak istedim hesaplı oluyo çünkü.çalışan dediki abla boşuna alma 1.ve 5.sınıfların müfredat değişti.yoğun şekilde ingilizce olucak diğer dersler kalkıyo dedi.şaşırdım.ingilizcem çok da iyi değil.şimdi haftada 2 saat ing.görüyolar.çok zorlancaz gibi.eğitim sistemiyle oynamalarından bıktım artık.hersene bişey çıkarıyolar.yaz tatilinde ing. Destek almak şart oldu.düşünmekten yoruldum bir yandan okul araştırıyoruz birde bu çıktı..saolasın canım yazamadım ama okuyup çıktım
Yaz gelsin parka gidelim dedik ama bizimkilerin kasım bebesi olduğunu unuttuk sallanırken biranda önündeki korumalığı kaldırıyor merdiven in çık parkı bırakıp yola çıkacam die koşuyo bu çocuk beni panik atak yaptı eve gelince dayak yemiş gibi oluyorum yorgunluktanIyi aksamlar kizlar
Havalar isindi iyi olduda ,bu park cok yoruyor ya hic oturmuyor ,salincakta bile atraksiyon dolu .onunla kos kos ,terle sonra boynumu ceviremiyprum .tir gecmis gibi oluyor uzerimden
Bide yavrusu cok sakin hatta normal olanlarin bakisi yokmu ,iste tamda su sekil:
Napayim diyorum bizim paketten durmayan model cikti
Yaz gelsin parka gidelim dedik ama bizimkilerin kasım bebesi olduğunu unuttuk sallanırken biranda önündeki korumalığı kaldırıyor merdiven in çık parkı bırakıp yola çıkacam die koşuyo bu çocuk beni panik atak yaptı eve gelince dayak yemiş gibi oluyorum yorgunluktan
Saol canım iyiyiz artık sukurSize de cok ama cok gecmis olsun.
Cidden salgin.var.Allahim beterinden korusun.
Çok Saol canım gerçekten de çok zordu şükürler olsun iyiyiz artık. .Cok gecmis olsun yavrunada ,sanada .rabbim saglik ,guc versin heleki ishalle cocuk cok zor .insanin elini kaldiracak hali olmuyor biran evvel iyilesirsin insallah
Çok Saol canım gerçekten de çok zordu şükürler olsun iyiyiz artık. .Cok gecmis olsun yavrunada ,sanada .rabbim saglik ,guc versin heleki ishalle cocuk cok zor .insanin elini kaldiracak hali olmuyor biran evvel iyilesirsin insallah
Sagolasin. Aynen aslinda evdeyken kerem uyuyunca ben de yatiyorum ama. Yetmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?