2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bütün hasta annelerede hasta bebelerede Rabbim şifa versin..dün sabah bi uyandım ki hem ishal hem ne varsa çıkardım ayıptır söylemesi. .inanın öyle kötü oldum ki anlatamam düşüp bayilicam sandım ..eşim acile götürüp bi iğne olunca anca şimdi kendime geliyorum .salgın var dedi doktor.bide dün akşam oğlum durupdururken istifra etti hemde bi kaç kez ..şu içse çıkardı. şükür oda iyi şimdi ..çok korktum çok. .

Size de cok ama cok gecmis olsun.
Cidden salgin.var.Allahim beterinden korusun.

Cok gecmis olsun yavrunada ,sanada .rabbim saglik ,guc versin heleki ishalle cocuk cok zor .insanin elini kaldiracak hali olmuyor biran evvel iyilesirsin insallah

Iyi aksamlar kizlar
Havalar isindi iyi olduda ,bu park cok yoruyor ya hic oturmuyor ,salincakta bile atraksiyon dolu .onunla kos kos ,terle sonra boynumu ceviremiyprum .tir gecmis gibi oluyor uzerimden

Bide yavrusu cok sakin hatta normal olanlarin bakisi yokmu ,iste tamda su sekil:
Napayim diyorum bizim paketten durmayan model cikti

tubaa1 nrelerdesin canim ?tam sinav haftasi cok yogun degilmi?
Ah canım benim nasılda anlıyosun beni..aynen 2.yazılılar oluyo harıl harıl tekrar yapıyoruz.test çözüyo anlamadığı yerleri çalışıp ben anlatıyorum..bugun kırtasiyeye gittim.5.sınıf için güvendiğim yayıncılıkları depolamak istedim hesaplı oluyo çünkü.çalışan dediki abla boşuna alma 1.ve 5.sınıfların müfredat değişti.yoğun şekilde ingilizce olucak diğer dersler kalkıyo dedi.şaşırdım.ingilizcem çok da iyi değil.şimdi haftada 2 saat ing.görüyolar.çok zorlancaz gibi.eğitim sistemiyle oynamalarından bıktım artık.hersene bişey çıkarıyolar.yaz tatilinde ing. Destek almak şart oldu.düşünmekten yoruldum bir yandan okul araştırıyoruz birde bu çıktı..saolasın canım yazamadım ama okuyup çıktım

Allah yardimciniz olsun. Stres hersey su ulkede.

Yaz gelsin parka gidelim dedik ama bizimkilerin kasım bebesi olduğunu unuttuk sallanırken biranda önündeki korumalığı kaldırıyor merdiven in çık parkı bırakıp yola çıkacam die koşuyo bu çocuk beni panik atak yaptı eve gelince dayak yemiş gibi oluyorum yorgunluktan

Ne kadar da tanidik sozler. Bir de baskalarinin top ve oyuncagini alma kavgasi var bizde.
Evden top araba goturdum ama baskasininki daha cazip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…