2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sorma canim ya bizdede ayni dert var ama farkli turden .ben telefonla konusurken rahatca yaramazlik yaptigi icnn bir is cevirceginde telefonla konus diyor

Degisecegini bilmiyordum canim ya ulkede erken kalkan sistemi degistiriyor
Onceden test kitabi almak kesinlikle cok ekonomik bende oyle yapiyorum ama mufredat degisecekse yenilerden almak lazim .bide eger ogretmen arkadasin ,akraban varsa okula gelen tanitim kitaplarindan verebilirler.benim ablam bayaa veriyor bize hemde iyi yayinevlerinin oluyor .
Bu okul isleri hakkaten cok zor napicaz bilmiyorum yani cocuklarimi gozum kapali biraltigim bir yer olmasini cok isterdim vede evde calistirmsk zorunda olmadigim ...
Calisirken internette tonguç akademi var .parayla uyeligi var ama youtube dada videolari var.konu anlatimlari cok guzel ve cocuklar icin akilda kalici cunku komik isliyorlar bir bakin isterseniz ,biz teoga ordan basladik

Kolay gelsin canım.gerçekten çok zor bu işler.bu gidişle biz 8.sınıfa geldiğimizde teog falan kalmaz.bizimde okulistik üyeliğimiz var konuları ordan takip ediyorum.eğitimhane ve bilgi yelpazesi sitelerinden de yazılı çalışıyoruz.o dediğn videolarada bakıyım saolasın canım benim.

Herkese geçmiş olsun kızlar
Bende bir türlü atlatamadım abartısız 4aydır hastayım geçer gibi oluyor yine dön başa grip boğaz öksürük grip boğaz öksürük böyle bir kısır döngü var
Artık hasta olmaktan bıktım
Canları sağolsun da hiç dinlenecek zaman bırakmıyorlar ki iyileşelim

hknzlm geçmiş olsun! Nora virusu galiba heryerde var . Uc gun surunduruyo adami bol sivi tuket,
Saolasin ..gerçekten de canım gecti sanıyo insan ama gidip gidip tekrar dönüyor ..Allahtan oğlan iyi amann..biz anneler gene dayanabiliyoruz el kadar onlar iyice mahvolurlar..

M Mavisu27 iyi eglenceler canim....

kanadali35 burda birden isindi. Oglen sicaktan cikamiyoruz. 3gibi cukinca eve geri getirmem 6yi buluyor. Eve girmek bilen yok
Çok eğlendik canım. iki gündür dört çocukla baya yorulduk ama iyi geldi yarın sabah da dönüyoruz inşaallah :)

Cidden oyle gecmis olsun canim..
Allah sabir versin.

Çok haklısın ya yedi yıllık öğretmenim üç kere sistem değişti.
Hele ilk başladığımda her sene SBS vardı. Çocuklar 12 yaşından başlıyordu üniversite sınavı stresi gibi sıkıntı yaşamaya.
Biz de takip edemiyoruz artık.
Her yıl yeni bir şeyler deneniyor çocukların uzerinde malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…