2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Dogru soyluyorsun ,hic iyi yonunden dusunmemistim en azindan daha az stres dimi ,insan ille hemen en kotuyu dusunuyor hele hele gozu korkunca.
En azindan bir ise yariyorda uykusuzluk kilo veriyoruz yada istedigimizi yiyoruz

Dogru soyluyorsun ,hic iyi yonunden dusunmemistim en azindan daha az stres dimi ,insan ille hemen en kotuyu dusunuyor hele hele gozu korkunca.
En azindan bir ise yariyorda uykusuzluk kilo veriyoruz yada istedigimizi yiyoruz
Sen zaten fitsin canım.benim 4 kilom daha var.oda giderse tam hamile kaldığım kilodayım inşallah

Çok geçmiş olsun canım kulak iltihabı çok zor Allah şifasını versin miranın

G GCA bide özellikle rüzgarlı havada şapka tak kulaklığına rüzgar girmesin bizde bi atlattık kulak iltihabı nı bi olunca tekrarlama olayı hızlı oluyormus benim bi gözüm korktu şapkasız asla çıkıyorum dışarı

fermante nasılsın canım?kayboldun nerelerdesin?
Buralardayim canim. Okuyup cikiyorum. Yogunluktan biseye konsatre olamiyorum. Zaten telefonu sadece uyuturken elime alabiliyorum diger zamanlar defne birakmiyor. Hep otur benle oyna diyor. Ne oynaticagimi sasiriyorum. Kitap oku lego oynat top oytnat balkondan cicekleri sev kopeklere bak derken vakig geciyo aksam oldu mu da ben pestil.
Aşı oldu bugun de yeni geldik eve hemen bisiler yiyip yatti. Yorulmus vucut heralde biraz da dolastik cunku.
M mambur sevindim canim yagmurun konustugunu farketmene
Defne de ne soylersem tekrarliyor saymadim ama 70 80 kelimeden fazladir konustuklari hergun yeni bisiler soyluyor. Yarim yamalak cok guzel oluyorlar. Allah iyi gunler nasip etsin onlara.

Saol cnm çok teşekkürler ya bende şapkasız hiç çıkarmam ama nasıl oldu anlamadım. inşallah tekrarlamaz

Kizlar bizde dun aksam 7den sonra iyice ishal olduk .bugun oglene kadar bir kutu bez bitirmisizdir.gece on dakikada bir kakaya uyandi ve tabii pisikte oldu.sabah saglik ocagina goturdum.maflor verdi birde bunye toparlansin diye bir vitamin gibi birseyle iki tane pisik kremi verdi.
Farkli birsey yedimi dedi.mikrop almis .piknikte dondurma yemisti ama okadar azdiki hic tarihine bakmakta aklima gelnedi.gecen seneki dondurmalar eryip tekrar donunca mikrop birikirmis.iki yudum yedi ana yedirmez olaydim

Ya bide karsi komsumun cocugu var on aylik .duzeni tastamam.valla gece kesintisiz 8saat uyuyormus .ben ise bjnu duydukca deliricem

Insallah sorunsuz gecer asiniz canim bide biz isaret dilini anlamayinca mecbur konusmaya zorluyor kendini

Kizlaar sunnetimizi yaptirdiik :)
2 saat falan oldu, uyuyor simdi.

Bugune niyetimiz yoktu ama dr bugun.bosum yapabiliriz demis oyle karar aldik yaptirdik..
Beni asil korkutan bundan sonraki.bakimi.. kaka vs yapinca napicam,bezi.nasil degistircem.inani aklim.almiyor..
Varsa tavsiyeleriniz bakim icin alayim

Baya agladi , kalkinca yine agladi.cis cis dedi sonra suyla oynattik kafasi dagildi biraz..
Cok pislik vardi bu arada, biz temizliyoruz saniyorduk.ama meger cok icindeymis pislikler imkani yok yalniz temizleyemezmisiz belkide cisini o yuzden az yapiyodu

Dua edin kizlar insallah bundan sonrasi.kolay olur , keserken yanindaydim, hatta baktim oraya bu panik atakla.ne cesaret anlamadim , kesim sonradan vurur bana bu sttes

Ne güzel atlatmışsınız aşıyı.bizimde pazartesi günü olacak.inşallah ateşsiz ağrısız geçer gider.maşallah defne ye biz daha okadar konuşmuyoruz.en fazla 20 kelimedir.o da tam anlaşılmıyo bile.kızım bu yaştayken konuşmada çığır açmıştı.oğlum yavaştan geliyo

Canım geçmiş olsun gözün aydın.darısı bana.nasıl yapıldı lazerli mi oldu dikişlimi .bide uyuttularmı yoksa yarımmı.ayy çok sevindim adına bugun ağlar yarına unutur.çevremde genelde öyle söylüyolar ilk gün den sonra rahatlıyo diye.

Kendini suçlama nerden bilcen canım hasta olacağını Allah şifasını versin kuzunun inş su içmesini seviyordur bolbol içsin

Bizde geçen hafta olduk ebe ağır bi aşı değil diğerlerin de ateş olmazsa bunda da olmaz dedi konuşma konusunda kızlar daha çabuk konuşuyor

Üzülme canım olacağı varsa oluyo işte.suyuna dikkat et hazır su bile olsa kaynat ver canım

Evet ilk 24 saat biraz sIkintiliymis sonra hagifliyormus ama iste o 24 saat azmi..

Canim evde yapildi ,mutfak masasini aldi, uzerine koyfu bisiler yatirdik ,bacaklarini.bagladi tabi bizimki o an baslafi aglamaya,bende ona eslik ettim..
Igne yapti pipisine 3-5 kere, 2dk uyusmasini brkledi vr yavasca kesmeye basladi.. yaklasik 25-30dk gitti.. 5 dk diyenler beni kandirmis dekekki diyorum :)
Sonra alabilirsin annesi dedi aklimfan cikmiyor o lafi cok sukur bitti.
Genel.istemiyordum zaten canim sadece orayi uyusturdu iste
Insallah darisi tum erkek.bebislrrin basina, insallah soruncuzca atlatilir

Maşallah delikanlıya gözünüz aydın inş rahat geçer bundan sonra

Amin canım.sen iyiymişsin ben yanında duramazdım heralde.bakamazdım

tutkku hayirlisi olsun canim. Gelmis gecmis olsun insallah.

5 dk. Bilmem ama bizimki 15 dk dedi ve ben saat tutmustum 16.dakikada kucagimdaydi. O dakikalar gecmek bilmiyor zaten beklerken.

Ins hemencecik iyilesir. Allah damatliginu da gostersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…