- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.861
Canim rabbim kolayliklar versin basta zor olacaktir ama inan cok cok guzel oluyor .ikiz gibi oluyorlar ,cocukluklari birljkye geciyor kardesten ote oluyorlar ..hem ikisini bir buyuttugun icin sonra cabuk rahata ulasiyorsun ,basa donmuyorsun .tabii benim gibi cokkkk sonra tekrar dogurmazsan :)))Merhaba
Oldu kızımdan sonra 2. Bebek erkekmiş, 16. Haftanın içindeyim ekim gibi inşallah kucağıma almış olacağım.
Kızımdaki gibi belirtisiz, sorunsuz geçiyor çok şükür Allah halime acımış gibi.
Ama kızımı hala adeta bir koala gibi emziriyorum çok memeci, memede uyuyor memede uyanıyor, onunla gülüp onunla ağlıyor. Doktorum başından beri emzirmeyi bıraktırmamı istiyor ama biz hala aynı yatakta uyurken benim onu memeden kesmem ne kadar mümkün
Genel olarak zorlanıyorum, kızımda gece 11e kadar çalışırdım ayakta ertesi gün 5te kalkar yollara düşerdim yorulurdum ama normal yorgunluktu, şimdi sabaha kadar emzir yat emzir yat doğru düzgün uyuyamıyorum sabahtan akşama da sitede park bahçe geziyoruz, kızım çok hareketli ve başına buyruk, onun peşinde kaydırağa tırman, in, bin koş derken ve ara ara da kucakta taşımakla akşam "nerede benim parol'um?" Diye ağrı kesiciye zor koşuyorum
Çok şükür bugünümüze tabii, işe ara vermişken ve hazır bir bebekle huni takmışken ve de yaşım geçiyor epey diye aceleyle karar verdim ve çok şükür Allah nasip etti. dün bir arkadaşım doğum yaptı, ayy keşke benim de zamanım gelmiş olsa ne güzel dedim. Evde iki bebek, bir koca ve yapayalnız halde nasıl baş edeceğim o kısmı hiç düşünmüyorum, o bebek kokusu kafa yapıyor sanırımve annelik böyle harika bir istek ve duygu sanırım.
Vakit buldukça 2017 kasım annelerine bakıyorum, arada da sizi gizlice okuyorum.
Allah ağız tadımızı bozmasın, evlatlarımızı bize bağışlasın, nice mutlu haber ve günlerde buluşalım inşallah. Selamlar hepinize.
Canım gözüm korktu bizimde cuma piknik var.benimki şapkada takmaz.napıcaz bilmiyorum..çok geçmiş olsun atlatır inşallah çabucak.bizde gezmeden geldik bebek arabasına hiç oturmadı.bırakın yürüyüm diyo çılgınca koşuyo.nasıl bi enerji var anlamadım.yorulmuyoda.çok yordu bizi.Biz hafif ateslendik ve hafif ishaliz ..dun kahvalti vardi okul etkinlikleri ama oyle gunes ve sicaktiki yagmurda cok uzun sure gunesin altinda oynadi.sacini islatip ,sapka taktim ama sanirim gunes carpti ..hic keyfimiz yok ,bol bol ayran iciriyorum ..
Dun zaten pestilim cikti,ne bir yudum yedim ne biriyle sohbet ettim nede bir dakika oturdum ,kabus gibiydi ama neseli neseli oynayisini gormek omre bedeldi...
Sağlıklw kucağına al oğlunu gazsız uykucu sakin olur inş ekim de doğmasına da çok sevindim bi evde iki kasım bebesi fazla olurduMerhaba
Oldu kızımdan sonra 2. Bebek erkekmiş, 16. Haftanın içindeyim ekim gibi inşallah kucağıma almış olacağım.
Ama kızımı hala adeta bir koala gibi emziriyorum çok memeci, memede uyuyor memede uyanıyor, onunla gülüp onunla ağlıyor. Doktorum başından beri emzirmeyi bıraktırmamı istiyor ama biz hala aynı yatakta uyurken benim onu memeden kesmem ne kadar mümkün
Genel olarak zorlanıyorum, kızımda gece 11e kadar çalışırdım ayakta ertesi gün 5te kalkar yollara düşerdim yorulurdum ama normal yorgunluktu, şimdi sabaha kadar emzir yat emzir yat doğru düzgün uyuyamıyorum sabahtan akşama da sitede park bahçe geziyoruz, kızım çok hareketli ve başına buyruk, onun peşinde kaydırağa tırman, in, bin koş derken ve ara ara da kucakta taşımakla akşam "nerede benim parol'um?" Diye ağrı kesiciye zor koşuyorum
Çok şükür bugünümüze tabii, işe ara vermişken ve hazır bir bebekle huni takmışken ve de yaşım geçiyor epey diye aceleyle karar verdim ve çok şükür Allah nasip etti. dün bir arkadaşım doğum yaptı, ayy keşke benim de zamanım gelmiş olsa ne güzel dedim. Evde iki bebek, bir koca ve yapayalnız halde nasıl baş edeceğim o kısmı hiç düşünmüyorum, o bebek kokusu kafa yapıyor sanırımve annelik böyle harika bir istek ve duygu sanırım.
Allah ağız tadımızı bozmasın, evlatlarımızı bize bağışlasın, nice mutlu haber ve günlerde buluşalım inşallah. Selamlar hepinize.
Canım gözüm korktu bizimde cuma piknik var.benimki şapkada takmaz.napıcaz bilmiyorum..çok geçmiş olsun atlatır inşallah çabucak.bizde gezmeden geldik bebek arabasına hiç oturmadı.bırakın yürüyüm diyo çılgınca koşuyo.nasıl bi enerji var anlamadım.yorulmuyoda.çok yordu bizi.
sagolun kizlar ya hem kendi takmiyor ,ben takiyorum cikarip atiyor hemde baskalaribada taktirmiyor.20aylik bir bebek daha vardi ,sapkasini taktirmadi cocuga ,onnunkinide tutup atiyor :))birde nasil yonetmeye calisiyor ,gel buraya otur orada kos ,onu oynayalim vs...cocuk en son bizimkini gordumu kaciyordu..:))
Sağol canım.
Cok sevindim..hayirli saglikli kucagina al insallah..Merhaba
Stres olma ,uzulme canim elbet duzelir bazen boyle iyice istahsiz oluyorlar ,yemedikcede yemek istekleri azaliyor galiba..Sağol canım.
Normalde de pek yemeyen bi çocuk ama burada daha da acayip oldu o yüzden ister istemez üzülüyorum :/
İnşaallah düzelir yavrum da ben de rahatlariz.
Yağmur a da geçmiş olsun canım. Vaktin olsa her kakada yikasan pisigi daha çabuk geçer ama. Toparlar insaallah.
Gunaydin.gecmis olsun.Allah yardimcin olsunGunaydin kizlar
Bizim icin yorucu bir geceydi .ishal ates oldu ama ikiside cok siddetli olmamasina ragmen hic durmadi yagmur .kendi dedigim kendime komik geldi ,sanki normalde geceleri duruyoryaoyle yorgunumki bide ev isleri ...oyy anlattim azcik yakindimya rahatladim
Geçmiş olsun canım sanırım bizde grip olduk of ki ne off..gece uyudu ama burun dolmuş yarım saate uyanıp emdi uyuduGunaydin kizlar
Bizim icin yorucu bir geceydi .ishal ates oldu ama ikiside cok siddetli olmamasina ragmen hic durmadi yagmur .kendi dedigim kendime komik geldi ,sanki normalde geceleri duruyoryaoyle yorgunumki bide ev isleri ...oyy anlattim azcik yakindimya rahatladim
kanadali35 ben hic izletmiyorum ama ablasi abisi tabletten video aciyorlar ,benimkide oynuyor:))
Sen 20 kelime deyibce korktum ben.tv falan konusmayi etkiliyorya oyuzden pek actirmiyorum birtek masa ve koca ayi saatinde izletiyorum
Aferin fıstık Lisa'ya..korkma her bebek farkli, Lisa 14 kelime biliyo,alfabeyi biliyo ( ingilizce soylenisi) telafuz edemedikleride var, bir den ona kadar rakamlarida bunlar dahil 20 geciyoz. Anne demiyo halen 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?