- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.921
Amin canım.sen iyiymişsin ben yanında duramazdım heralde.bakamazdım
Amin canım.sen iyiymişsin ben yanında duramazdım heralde.bakamazdım
Bizimki dikisliydi. Yikadikca atcak dikisleri demisti. Oyle de oldu. Bence sr ara bakimi hakkinda sor.Bu arada dikis mi lazermi inan sormayi unuttum, ama dikis hakkinda bilgi vermedi demekki.lazerli yapmis canim
Kizlar sunnetten sonra disari cikmamiz asagi yukari ne zaman olmali varmi bilginiz?
Misal kendini iyi hissediyor ve iyiyse 2 gun sonra biraz hava almaya cikilsa?
Bazisi cikarmayin aaa asla, iltihaplanir vs diye konusuyor ve ben cok gerildim.. halbuki yarim saatlik temiz.hava eminim.daha iyi gelecek[/QUOTE
zaten bezin için de ne farkedecek ki bide eskileri hatırladım etek giyip sokakta koşarlardı onlar dı
Bezin icindeki pipi nasil iltihap kapar ki disarida.Kizlar sunnetten sonra disari cikmamiz asagi yukari ne zaman olmali varmi bilginiz?
Misal kendini iyi hissediyor ve iyiyse 2 gun sonra biraz hava almaya cikilsa?
Bazisi cikarmayin aaa asla, iltihaplanir vs diye konusuyor ve ben cok gerildim.. halbuki yarim saatlik temiz.hava eminim.daha iyi gelecek
Erkekler gec konusur diye bosuna dememisler demekki canim. Saol canim. Eve bazen oyle seyler soyluyorki sasirip kaliyoruz resmen.Ne güzel atlatmışsınız aşıyı.bizimde pazartesi günü olacak.inşallah ateşsiz ağrısız geçer gider.maşallah defne ye biz daha okadar konuşmuyoruz.en fazla 20 kelimedir.o da tam anlaşılmıyo bile.kızım bu yaştayken konuşmada çığır açmıştı.oğlum yavaştan geliyo
Gecmis olsun bunu da atlattin haydi gozun aydin. Stress yapma daha bisi kalmadi artik halledersin sen gerisini.Kizlaar sunnetimizi yaptirdiik :)
2 saat falan oldu, uyuyor simdi.
Bugune niyetimiz yoktu ama dr bugun.bosum yapabiliriz demis oyle karar aldik yaptirdik..
Beni asil korkutan bundan sonraki.bakimi.. kaka vs yapinca napicam,bezi.nasil degistircem.inani aklim.almiyor..
Varsa tavsiyeleriniz bakim icin alayim
Baya agladi , kalkinca yine agladi.cis cis dedi sonra suyla oynattik kafasi dagildi biraz..
Cok pislik vardi bu arada, biz temizliyoruz saniyorduk.ama meger cok icindeymis pislikler imkani yok yalniz temizleyemezmisiz belkide cisini o yuzden az yapiyodu
Dua edin kizlar insallah bundan sonrasi.kolay olur , keserken yanindaydim, hatta baktim oraya bu panik atakla.ne cesaret anlamadim , kesim sonradan vurur bana bu sttes
Geçmiş olsun canım. Bu aylarda büyük kızım çok ishal olmuştu pişikte kaçınılmaz tabi, kaniyodu artık. Doktor fiziki bi sebep bulamayınca oyun çocuğu yada hareketli çocuk ishali demişti, hangisi tam hatırlamıyorum şimdi. Sizin de öyle olabilir belki. Değişik bi kakaydi yaptığı an gozleyip aci yorum altını ama anında pisiriyodu.Kizlar bizde dun aksam 7den sonra iyice ishal olduk .bugun oglene kadar bir kutu bez bitirmisizdir.gece on dakikada bir kakaya uyandi ve tabii pisikte oldu.sabah saglik ocagina goturdum.maflor verdi birde bunye toparlansin diye bir vitamin gibi birseyle iki tane pisik kremi verdi.
Farkli birsey yedimi dedi.mikrop almis .piknikte dondurma yemisti ama okadar azdiki hic tarihine bakmakta aklima gelnedi.gecen seneki dondurmalar eryip tekrar donunca mikrop birikirmis.iki yudum yedi ana yedirmez olaydim
Ya bide karsi komsumun cocugu var on aylik .duzeni tastamam.valla gece kesintisiz 8saat uyuyormus .ben ise bjnu duydukca deliricem
Geçmiş olsun canım çabucak iyileşirsiniz inşallahKizlaar sunnetimizi yaptirdiik :)
2 saat falan oldu, uyuyor simdi.
Bugune niyetimiz yoktu ama dr bugun.bosum yapabiliriz demis oyle karar aldik yaptirdik..
Beni asil korkutan bundan sonraki.bakimi.. kaka vs yapinca napicam,bezi.nasil degistircem.inani aklim.almiyor..
Varsa tavsiyeleriniz bakim icin alayim
Baya agladi , kalkinca yine agladi.cis cis dedi sonra suyla oynattik kafasi dagildi biraz..
Cok pislik vardi bu arada, biz temizliyoruz saniyorduk.ama meger cok icindeymis pislikler imkani yok yalniz temizleyemezmisiz belkide cisini o yuzden az yapiyodu
Dua edin kizlar insallah bundan sonrasi.kolay olur , keserken yanindaydim, hatta baktim oraya bu panik atakla.ne cesaret anlamadim , kesim sonradan vurur bana bu sttes
Bezin icindeki pipi nasil iltihap kapar ki disarida.
Millet iyice sacmaliyor
Cikar kuzum hava alsin.
Gecmis olsun bunu da atlattin haydi gozun aydin. Stress yapma daha bisi kalmadi artik halledersin sen gerisini.
Geçmiş olsun canım çabucak iyileşirsiniz inşallah
Yorumlarinizi alip cerceveletesim gelenin gidenin gozune sokasim var
Sagolun kizlar
Bugun biraz cikardik arabayla gezdirdik cunki gecenki gibi dalmalar basladi.. belliki aklina geliyor ve disari cikamayinca bunaliyor en azindan bunu anlamis oldum.
Gece baya mizmizlandi, yuzukoyn yatmak.istedi hep, kucak istedi,oynamak istedi.. nobet tutuyordk esimle.sonunda ikimizde uyuyakalmisiz sukurki donmemis..
24 saati atlattik cok sukur insallah artik daha rahat gecer
Bu ay pisik ayi dicem ben ama demek istemiyorum. Yazin napicaz daha sicaklarda iyice piserler. Defne de dun 2 tane cilek yedi bugun yaptikca pisiyor vermesem agliyor. Cok zor bi durum.Geçmiş olsun canım. Bu aylarda büyük kızım çok ishal olmuştu pişikte kaçınılmaz tabi, kaniyodu artık. Doktor fiziki bi sebep bulamayınca oyun çocuğu yada hareketli çocuk ishali demişti, hangisi tam hatırlamıyorum şimdi. Sizin de öyle olabilir belki. Değişik bi kakaydi yaptığı an gozleyip aci yorum altını ama anında pisiriyodu.
Kendini suçlama nerden bilcen canım hasta olacağını Allah şifasını versin kuzunun inş su içmesini seviyordur bolbol içsin
Üzülme canım olacağı varsa oluyo işte.suyuna dikkat et hazır su bile olsa kaynat ver canım
sagolun kizlar ya iste insan ne yapsa suclayacak sey buluyor anne olunca.Geçmiş olsun canım. Bu aylarda büyük kızım çok ishal olmuştu pişikte kaçınılmaz tabi, kaniyodu artık. Doktor fiziki bi sebep bulamayınca oyun çocuğu yada hareketli çocuk ishali demişti, hangisi tam hatırlamıyorum şimdi. Sizin de öyle olabilir belki. Değişik bi kakaydi yaptığı an gozleyip aci yorum altını ama anında pisiriyodu.
tutkku canim okudumda cok mutlu oldum ,gozun aydin zor zamanlarida gecmis simdi bir bakmissin kosmaya baslamis.akillica yapmissin birden yaptirmakla yoksa o gune kadar kafanda buyutur dururdun .
Rabbim damatliginida gostersin insallah .bizim sunnet hemsiremiz sunnetten sonra birsey demisti pek gulmustuk ,bende sana diyim,hadi bakalim gule gule kullansin pasa :)))
tutkku cum çok geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun sünnetiniz darısı da bizim olsun insallahh
Bu ay pisik ayi dicem ben ama demek istemiyorum. Yazin napicaz daha sicaklarda iyice piserler. Defne de dun 2 tane cilek yedi bugun yaptikca pisiyor vermesem agliyor. Cok zor bi durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?