2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Amin canım.sen iyiymişsin ben yanında duramazdım heralde.bakamazdım

Mecburen duruyorsun canim seni istiyot zaten, deli cesareti geldi bana
Rabbim bir sekilde yardim.ediyor iste

DonukPudra cok sagolasin canim, insallah bunfan sonrasi kolay olur..
Dr sonra bakimini anlstiyor ben dinledim dinledim ama aklimda titamadim aklim oglandaydi hep, diger odaya goturdu esim..
Simdi o bakim kismi beni inan deli ediyor, olmadi dr aricaz anlatsin yine napayim

Aynen kes al degilmis , ben direk kesiyor zannediyordum ama az az kesiyor o yuzden uzun surdu neyse geldo gecti insallah

Kizlar sunnetten sonra disari cikmamiz asagi yukari ne zaman olmali varmi bilginiz?
Misal kendini iyi hissediyor ve iyiyse 2 gun sonra biraz hava almaya cikilsa?
Bazisi cikarmayin aaa asla, iltihaplanir vs diye konusuyor ve ben cok gerildim.. halbuki yarim saatlik temiz.hava eminim.daha iyi gelecek

Yani dimi.. zaten yeterince zorluk yasiyotlar yeterince etkileniyorlar birde ustune eve kapatmak istemiyorum

Bezin icindeki pipi nasil iltihap kapar ki disarida.
Millet iyice sacmaliyor
Cikar kuzum hava alsin.

Erkekler gec konusur diye bosuna dememisler demekki canim. Saol canim. Eve bazen oyle seyler soyluyorki sasirip kaliyoruz resmen.

Gecmis olsun bunu da atlattin haydi gozun aydin. Stress yapma daha bisi kalmadi artik halledersin sen gerisini.

Geçmiş olsun canım. Bu aylarda büyük kızım çok ishal olmuştu pişikte kaçınılmaz tabi, kaniyodu artık. Doktor fiziki bi sebep bulamayınca oyun çocuğu yada hareketli çocuk ishali demişti, hangisi tam hatırlamıyorum şimdi. Sizin de öyle olabilir belki. Değişik bi kakaydi yaptığı an gozleyip aci yorum altını ama anında pisiriyodu.

Geçmiş olsun canım çabucak iyileşirsiniz inşallah

Kızlar bizde dün adımızı olduk atlattık marazsiz. Aşı yapan hemşireye kendime de smear testi yaptırdım ekinde yanımda tabi hemşireyi tanıyınca başladı ağlamaya işlem bitip kalkana kadar 15 dk. Kesintisiz. Cikarkenn sirada bekleyen kadin gecmis olsun kuzucuk yiktin ortaligi deyince yazik hemsire kizardi mahcup mahcup ama ona degil annesine işlem yaptık dedi.

Bezin icindeki pipi nasil iltihap kapar ki disarida.
Millet iyice sacmaliyor
Cikar kuzum hava alsin.

Gecmis olsun bunu da atlattin haydi gozun aydin. Stress yapma daha bisi kalmadi artik halledersin sen gerisini.

Geçmiş olsun canım çabucak iyileşirsiniz inşallah

Yorumlarinizi alip cerceveletesim gelenin gidenin gozune sokasim var
Sagolun kizlar
Bugun biraz cikardik arabayla gezdirdik cunki gecenki gibi dalmalar basladi.. belliki aklina geliyor ve disari cikamayinca bunaliyor en azindan bunu anlamis oldum.

Gece baya mizmizlandi, yuzukoyn yatmak.istedi hep, kucak istedi,oynamak istedi.. nobet tutuyordk esimle.sonunda ikimizde uyuyakalmisiz sukurki donmemis..
24 saati atlattik cok sukur insallah artik daha rahat gecer

tutkku cum çok geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun sünnetiniz darısı da bizim olsun insallahh

Bu ay pisik ayi dicem ben ama demek istemiyorum. Yazin napicaz daha sicaklarda iyice piserler. Defne de dun 2 tane cilek yedi bugun yaptikca pisiyor vermesem agliyor. Cok zor bi durum.

Kendini suçlama nerden bilcen canım hasta olacağını Allah şifasını versin kuzunun inş su içmesini seviyordur bolbol içsin

Üzülme canım olacağı varsa oluyo işte.suyuna dikkat et hazır su bile olsa kaynat ver canım

sagolun kizlar ya iste insan ne yapsa suclayacak sey buluyor anne olunca.

fermante zaten şu pisik kadar sinir bir sey yok .dogdugundan beri ne cektik bizde

tutkku canim okudumda cok mutlu oldum ,gozun aydin zor zamanlarida gecmis simdi bir bakmissin kosmaya baslamis.akillica yapmissin birden yaptirmakla yoksa o gune kadar kafanda buyutur dururdun .
Rabbim damatliginida gostersin insallah .bizim sunnet hemsiremiz sunnetten sonra birsey demisti pek gulmustuk ,bende sana diyim,hadi bakalim gule gule kullansin pasa :)))

Hahah amin canim insallah
aynen bende onu dusundum gun alsaydik kafamda kurar dururdum artik iyi oldu boyle..
Tatilede boyle ani kararla cikmistik gecen yaz hic panik yasamamistim demekki bana onceden plan yapmak iyi gelmiyor

tutkku cum çok geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun sünnetiniz darısı da bizim olsun insallahh

Amin canim darisi en kolay sekilde basiniza insallahh

Bu ay pisik ayi dicem ben ama demek istemiyorum. Yazin napicaz daha sicaklarda iyice piserler. Defne de dun 2 tane cilek yedi bugun yaptikca pisiyor vermesem agliyor. Cok zor bi durum.

Canim bigun ig'de okumustum bir anne Hametan'i paylasmis..
Cocugunun pisigine kullaniyormus sonra haftada 2,3 kez kendi yuzune kullaniyormus lekeler?sivilceler vs icin yorumlarda herkes pek memnundu pisige iyi geliyor yaziyordu
Belki kullanmissindir ama bir yazayim.dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…