- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.881
Canım çok geçmiş olsun.kulak çok zor oluyo kızımdan biliyorum.antibiyotiksiz geçmiyo malesef.ama içince ertesi güne hemen rahatlatıyo.bu arada banyoda dikkat et kulakları pamukla tıka yoksa ilerliyo.Slm kızlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun. Bizde kızımızla güzel bir gün geçirmiştik ama felaket bir gece gecirdik. Balgamlı öksürük kusma derken sabahı sabah ettik. Bugün tekrar doktora gittik. Sağ kulağında iltihap başlangıcı olmuş ne yazık ki. Mecburen antibiyotik tedavisine başladık. Acayip huzursuz ve lokma koyuluyor ağzına yavrum
Iyiyiz canim benim sagolasin atesimiz olmadi ama ara ara ishal oluyor .bunada sukur kusmaya falan cevirecek diye korkmustum ..bakalim doktorumuzu arayip sorcam asi yaptiralimmi diye ..yanliz gece yine cok kotuydu oyle uykusuzumki ,gunduzde her firsatta ya yazililar yada ev isi yapiyorum .
Cok gecmis olsun prensese .insallah biran evvel atlatirsiniz canimSlm kızlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun. Bizde kızımızla güzel bir gün geçirmiştik ama felaket bir gece gecirdik. Balgamlı öksürük kusma derken sabahı sabah ettik. Bugün tekrar doktora gittik. Sağ kulağında iltihap başlangıcı olmuş ne yazık ki. Mecburen antibiyotik tedavisine başladık. Acayip huzursuz ve lokma koyuluyor ağzına yavrum
Karisilmasida zordur canim ama bende bazen diyorum ki, şu yagmur uma bir oğün birisi yemek yedirsede bir nefes alsam@Mavisu27 bizde ciddi anlamda yeme problemi yaşıyoruz 2 dişi baya kabarmış. ve okadar cok alıştırıldıki çizgi film ile yemek yedirilmeye ne desem boş eşime.çalıştığım için müdahale edemiyorum etsemde geri püskürtüyorlar ne olacakmış yesinde nasıl yerse yesinmişş
çalışıyorum ama okadar yoruldum ki psikolojik olarak. evime kızıma eşime resmen yetemiyorum. söylenmek istemiyorum ama geliyolar bazen
Masallah prensesekorkma her bebek farkli, Lisa 14 kelime biliyo,alfabeyi biliyo ( ingilizce soylenisi) telafuz edemedikleride var, bir den ona kadar rakamlarida bunlar dahil 20 geciyoz. Anne demiyo halen 
Canım çok geçmiş olsun.kulak çok zor oluyo kızımdan biliyorum.antibiyotiksiz geçmiyo malesef.ama içince ertesi güne hemen rahatlatıyo.bu arada banyoda dikkat et kulakları pamukla tıka yoksa ilerliyo.
Cok gecmis olsun prensese .insallah biran evvel atlatirsiniz canim
Petidus verdim canım ilerlemedi az bir burun akıntısı var hapşuruyo arada..hafif atlatıyoruz şükür.yazılılar bizim az kaldı 3 tane..şükür notları koruduk düşürmedik.tatile az kaldı rahatlarız canımm..inşallahIyiyiz canim benim sagolasin atesimiz olmadi ama ara ara ishal oluyor .bunada sukur kusmaya falan cevirecek diye korkmustum ..bakalim doktorumuzu arayip sorcam asi yaptiralimmi diye ..yanliz gece yine cok kotuydu oyle uykusuzumki ,gunduzde her firsatta ya yazililar yada ev isi yapiyorum .
Siz nasil oldunuz?hasta gibiydiniz canim ya isabet olmus bak cuma piknik olmamasi .peditus falan verseydin canim ilerlemeseydi
çok ama çok geçmiş olsun .Slm kızlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun. Bizde kızımızla güzel bir gün geçirmiştik ama felaket bir gece gecirdik. Balgamlı öksürük kusma derken sabahı sabah ettik. Bugün tekrar doktora gittik. Sağ kulağında iltihap başlangıcı olmuş ne yazık ki. Mecburen antibiyotik tedavisine başladık. Acayip huzursuz ve lokma koyuluyor ağzına yavrum
size de geçmiş olsun. piknik olmamasına da sevindimPetidus verdim canım ilerlemedi az bir burun akıntısı var hapşuruyo arada..hafif atlatıyoruz şükür.yazılılar bizim az kaldı 3 tane..şükür notları koruduk düşürmedik.tatile az kaldı rahatlarız canımm..inşallah
Amin.Allah Hepimizinkini nazarlardan korusun . Okudugumuz kitaplar hikaye kitabi degil abc,rakamlarla,renkler,hayvanlar,sekiller, henuz hikaye ye gecmedik.izledigimiz çizgi filmlerde boyle.mesala eger mutluysan alkisla sarkisini soylerken aralara kelime koyuyorum mesala eger mutluysan evet de, gibi konusmaya baslasin cok konusuyo bu kiz diye buraya yazarsin :)Masallah prensesene guzel aman nazarlardan rabbim korusun ama gercekten bu ayda cok buyuk basari.bakalim18 ayda dil patlamasi olurmus,patladi patladi yoksa benim kiz dort yasina kadar cozulmez yok digerlerinden biliyorumda
Bende ayni seyi yapayim canim iyi fikirmis .bende iki gundur evdeki herkese resmen emir verdim ,kimse isaret dilini anlamasin diye .basta kendini yerlere atti ,bazen guzellikle bazen tesvikle catpat soylemeye calisti kelimeleri .basta sinir oluyordu ama simdi cok mutlu oluyor resmen soyleyince gururlaniyor.Amin.Allah Hepimizinkini nazarlardan korusun . Okudugumuz kitaplar hikaye kitabi degil abc,rakamlarla,renkler,hayvanlar,sekiller, henuz hikaye ye gecmedik.izledigimiz çizgi filmlerde boyle.mesala eger mutluysan alkisla sarkisini soylerken aralara kelime koyuyorum mesala eger mutluysan evet de, gibi konusmaya baslasin cok konusuyo bu kiz diye buraya yazarsin :)
Aman sukur canim hasta olmasinlar eriyip bitiyorlar ..ya bize bu yaz tatil yok .aslinda yazin etit baslayacakti ama kapaniyor mecbur ben calistiricam .teoga kadar biraz zor olacak ama saglik olsun napalimPetidus verdim canım ilerlemedi az bir burun akıntısı var hapşuruyo arada..hafif atlatıyoruz şükür.yazılılar bizim az kaldı 3 tane..şükür notları koruduk düşürmedik.tatile az kaldı rahatlarız canımm..inşallah
kanadali35 bide sabah tam ben uyandim telefona uzanmis ,beni gorunce aldımmmm deyip kapti telefonu. elimi uzatincada al babaaa diyor .. babasini aracakmisim:))
Ben bu gidisle her yeni kelimesini yazarim buraya haberiniz olsun
Ah canım benim kolay gelsin.yinede bi nebze rahat olursun çok yorulduğun gün çalışmazsınız.şimdi öyle bir lüksümüz yok.yazılılar olduğu için yorgunuz dinlenelim diyemiyoruz.kafam çok dolu kendimi yorgun hissediyorum bu arada 3 kilo vermişim.bu tempoyla giderse yaza fit giricem galibaAman sukur canim hasta olmasinlar eriyip bitiyorlar ..ya bize bu yaz tatil yok .aslinda yazin etit baslayacakti ama kapaniyor mecbur ben calistiricam .teoga kadar biraz zor olacak ama saglik olsun napalim
Teşekkür ederiz teyzesitubaa1 canim prenseside tebrik et benim icin op yanaklarindan ,onun basarisi cok daha buyuk cunku evde boyle canavarlar varken dikkat toplamak cok zor eminim hep dahada basarilari artarak gidecek
Hakkaten bak simdiyagmurum soyluyomusta sen duymuyomusun simdi dikkat edince fark ediyosun ne kadar cok kelime soyledigini Ee anca 4 cocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?