2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Slm kızlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun. Bizde kızımızla güzel bir gün geçirmiştik ama felaket bir gece gecirdik. Balgamlı öksürük kusma derken sabahı sabah ettik. Bugün tekrar doktora gittik. Sağ kulağında iltihap başlangıcı olmuş ne yazık ki. Mecburen antibiyotik tedavisine başladık. Acayip huzursuz ve lokma koyuluyor ağzına yavrum

Canım çok geçmiş olsun.kulak çok zor oluyo kızımdan biliyorum.antibiyotiksiz geçmiyo malesef.ama içince ertesi güne hemen rahatlatıyo.bu arada banyoda dikkat et kulakları pamukla tıka yoksa ilerliyo.

M mambur nasıl oldunuz canım.bizim cuma piknik iptal oldu hava yağmurluymuş.vallahi çok sevindim.gözümde büyüyüp duruyodu
Iyiyiz canim benim sagolasin atesimiz olmadi ama ara ara ishal oluyor .bunada sukur kusmaya falan cevirecek diye korkmustum ..bakalim doktorumuzu arayip sorcam asi yaptiralimmi diye ..yanliz gece yine cok kotuydu oyle uykusuzumki ,gunduzde her firsatta ya yazililar yada ev isi yapiyorum .

Siz nasil oldunuz?hasta gibiydiniz canim ya isabet olmus bak cuma piknik olmamasi .peditus falan verseydin canim ilerlemeseydi

Cok gecmis olsun prensese .insallah biran evvel atlatirsiniz canim

Karisilmasida zordur canim ama bende bazen diyorum ki, şu yagmur uma bir oğün birisi yemek yedirsede bir nefes alsam

korkma her bebek farkli, Lisa 14 kelime biliyo,alfabeyi biliyo ( ingilizce soylenisi) telafuz edemedikleride var, bir den ona kadar rakamlarida bunlar dahil 20 geciyoz. Anne demiyo halen 
Masallah prensese ne guzel aman nazarlardan rabbim korusun ama gercekten bu ayda cok buyuk basari.bakalim18 ayda dil patlamasi olurmus,patladi patladi yoksa benim kiz dort yasina kadar cozulmezyok digerlerinden biliyorumda

Canım çok geçmiş olsun.kulak çok zor oluyo kızımdan biliyorum.antibiyotiksiz geçmiyo malesef.ama içince ertesi güne hemen rahatlatıyo.bu arada banyoda dikkat et kulakları pamukla tıka yoksa ilerliyo.

Cok gecmis olsun prensese .insallah biran evvel atlatirsiniz canim

Sağ olun kızlar çok teşekkür ederiz

Petidus verdim canım ilerlemedi az bir burun akıntısı var hapşuruyo arada..hafif atlatıyoruz şükür.yazılılar bizim az kaldı 3 tane..şükür notları koruduk düşürmedik.tatile az kaldı rahatlarız canımm..inşallah

çok ama çok geçmiş olsun .
size de geçmiş olsun. piknik olmamasına da sevindim

Masallah prensese ne guzel aman nazarlardan rabbim korusun ama gercekten bu ayda cok buyuk basari.bakalim18 ayda dil patlamasi olurmus,patladi patladi yoksa benim kiz dort yasina kadar cozulmezyok digerlerinden biliyorumda
Amin.Allah Hepimizinkini nazarlardan korusun . Okudugumuz kitaplar hikaye kitabi degil abc,rakamlarla,renkler,hayvanlar,sekiller, henuz hikaye ye gecmedik.izledigimiz çizgi filmlerde boyle.mesala eger mutluysan alkisla sarkisini soylerken aralara kelime koyuyorum mesala eger mutluysan evet de, gibi konusmaya baslasin cok konusuyo bu kiz diye buraya yazarsin :)

Bende ayni seyi yapayim canim iyi fikirmis .bende iki gundur evdeki herkese resmen emir verdim ,kimse isaret dilini anlamasin diye .basta kendini yerlere atti ,bazen guzellikle bazen tesvikle catpat soylemeye calisti kelimeleri .basta sinir oluyordu ama simdi cok mutlu oluyor resmen soyleyince gururlaniyor.
Mesela parkta salincagin guvenligini kaldiriyordu ,ben tutunca kiziyordu ,cekil dersen birakicam dedim ,o cekil dedikce ben biraktim .oyun yapti nasil mutlu oldu .tabii tam cekil demiyor ,dedil diyor ama tane tane cokta guzel diyor .

Aman sukur canim hasta olmasinlar eriyip bitiyorlar ..ya bize bu yaz tatil yok .aslinda yazin etit baslayacakti ama kapaniyor mecbur ben calistiricam .teoga kadar biraz zor olacak ama saglik olsun napalim

kanadali35 bide sabah tam ben uyandim telefona uzanmis ,beni gorunce aldımmmm deyip kapti telefonu.elimi uzatincada al babaaa diyor .. babasini aracakmisim:))
Ben bu gidisle her yeni kelimesini yazarim buraya haberiniz olsun
yagmurum soyluyomusta sen duymuyomusun simdi dikkat edince fark ediyosun ne kadar cok kelime soyledigini Ee anca 4 cocukla

Aman sukur canim hasta olmasinlar eriyip bitiyorlar ..ya bize bu yaz tatil yok .aslinda yazin etit baslayacakti ama kapaniyor mecbur ben calistiricam .teoga kadar biraz zor olacak ama saglik olsun napalim
Ah canım benim kolay gelsin.yinede bi nebze rahat olursun çok yorulduğun gün çalışmazsınız.şimdi öyle bir lüksümüz yok.yazılılar olduğu için yorgunuz dinlenelim diyemiyoruz.kafam çok dolu kendimi yorgun hissediyorum bu arada 3 kilo vermişim.bu tempoyla giderse yaza fit giricem galiba

yagmurum soyluyomusta sen duymuyomusun simdi dikkat edince fark ediyosun ne kadar cok kelime soyledigini Ee anca 4 cocukla
Hakkaten bak simdi Mazef aklima geldi ben sapur supur opecek diye bekliyorum deyince ,agzini dayayip opmesini begenemedinmi demistiben yavrumun telafuzunu begenmemisim demekki

Cidden Mazef sen napiyon nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…