2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ahh kuzum yaa kıyamam
Çok geç kaldık işte canım anlıyorlar artık korktu çocuk tabi
Çişini yaptıkça yakıyor demek geri çekiyor
Neyse canım iki üç güne geçer gider inşallah ya sık dişini sağlam dur

Oyyy kuzum insallah cabucak atlatir. Demekki dogar dogmaz yapmak lazim sunnetti...

Oyyy kuzum insallah cabucak atlatir. Demekki dogar dogmaz yapmak lazim sunnetti...

Insallah kizlar
Evet aciyor ve kasiyor kendini, yapinca rahat gulup oynuyor bugun cok sukur ama.cis siradinda yine agliyor.
Insallah atlatiriz hayitlisiyla
Banyoya girmek.istemiyor bakalim en azindn otursaydi 5 dk icinde yine geterdi

Gecmi kaldik.bilmem.ama iyiki eylul ayina birakmamisik, havalar az cok soguyor o zaman hem disari cikamazdik, hem kisin yine eve kapanip daha cok aklina gelirdi.. simdi yazin gezerken unutur belki biraz

Selam kizlar nasilsiniz. Ben iyiyim kizim da oyle cok sukur halimize yani. Dun sehir disina ciktik. Bursaya gezmeye gittik. Defne bizi mahvetti. Hic yapmadigi seyleri yapti. Her gordugu oyuncakcida bisey istedi. Almadim tabi ama agla agla inat etti herseye. Bebek arabasina oturmak istemedi. Aglaya aglaya kendini atti surekli. Ve hicbirsey yemek istemedi. Ne kahvalti ne ogle. Aksam eve gelince hapur hupur yedi. Sokaga cikinca etrafa bakicam diye agzina bisey koymuyo artik. Hep rahatim diyodum ama zorlamaya basladi artik. Aglayarak dedigini yaptirmaya calisiyor. En sevmedigim cocuk tipi. Napicam bilmem

Slm kızlar ..bu ev işleri niye hiç bitmez ya koca sabahtır daha yeni oturdum totomun üstüne diyicem ama nerdeee oğlanı sallıyorum şimdide. .uff hiç vakit bulamıyorum niye böyle oluyor koskoca gün yetmiyo tövbe Yarabbim..öğlen hep az uyurdu bugünde uzun uyuycagi tuttu..şimdide ikindi uykusu uyutmayayim dedim cık olmadı. .uyut beni diye kafa salliyo ..ama boylede gece uykusuna geç yatıyo..valla şaştım artık. .
Bide kızlar biz yavaştan 2.bebisi dusunmeye başladık mi desem ..yoksa eşim başladı ben daha düşünmeye başlamayı bile dusunmuyorummu desem ..anliyosunuz siz benibi tam istiyor gibi oluyorum bide içimi bi korku kaplıyor sanki yada bi endişe bilemiyorum..cook zor çocuk büyütmek ama eşimde çok istiyo 2 si büyüsün diyor. . Karışık tost gibiyim anliycaniz

Ayni dertler bende de var yalniz degilsin
Evde is yap yap bitmedigi gibi ne yemek yetisiyo ev toplaniyor bazen diyorum benim.elim agir heralde.. bi yandan da yaptiklarimi dusununce ne cok is yapmisim daha ne olsun diyorum. Erkekler bizin yerimizde olsa yapamazlar bu kadar..
Ikinci cocuk konusu bende de soru isareti ya. Ben de istiyorum ikisi bir buyusun ama kizima kiyamiyorum cok ezilir gibime geliyor.daha cok minik. Kafamda deli sorular

Benim esimde cok istiyor ama bende tek basimayim cok zor surekli pacamda banada arada neden olmasin fikri yer ediyo sonra buna baktinda oburu kaldi diyorum.bir karisik tostta benden

Sahidende yalnız değilmişim . .bi güç gelir gibi oldu ..esim yaşlarimizdan dolayida istiyo aslında ..ben 30 eşim 37 ..anca olur diyor. .ama olan bizlere oluyor. .onlar sadece işin tatlı yerinde rol alıyorlar. .asıl iş ondan sonra başlıyor ..gerçi vericek olan Allah istemekle istememekle de olmuyo bu işler fakat gerçekler gerceklerr

Benim esimde cok istiyor ama bende tek basimayim cok zor surekli pacamda banada arada neden olmasin fikri yer ediyo sonra buna baktinda oburu kaldi diyorum.bir karisik tostta benden
Ben anneme yakınım Allahtan..ama yakın olmaklada iş bitmiyo ki..çocuk buyuturken her evre illaki yıpratıyor. .valla eşim adına soylemem gerekirse hiiiic çocuk buyutuyorum demesin. . .

Selam kizlar
2.cocuk kaos.. Esim de olsun ya 2si buyur kafasindaydi ama ben cok net cvp verdim. Ki bizim surekli kavgalarimiz cocuktan sonra basladi. Cocuk bakimina dair yaptigi birsey yok yuzde 85i bende. ... Kardes de olursa hangisine nasil yeterim. Ki daha gazini ve hala devam uyku sorunu kabusumdu.
Hem tam oyun zamanlari haksizlik olur gibi .
Ki daha dun disari ciktik. Biktim bir suru sey tadimaktan heryere gidip gelirken dedi
Bide baska cocuk istiyosun o zaman esya da 2kati olcak dedim. Evin isi daginiklik zaten hak getire.
Bizi sarsar kardes durumlari.
Doguran bakiyor ya o dogurabilse de baksa anlasa keske.
Ailelerin yakin olmasi da bir yere kadar ..

fermante o gecici evre su donemde.. "Ben"algilari devreye girmeye basladi cunku. Hem sorgulama hallerindeler hem de BEN de bireyim.ben yapabilirim. Benim istedigim olacak evresindeler.
Dun biz de hayvanat bahcesine gittik. Aman Allahim savastan cikmis gibiydik esimle. Arabasinda hep durmadi .cakil kum toplayip mama diye hayvnlara vermeye calisti. Bir yerde kac dk durduk kucaklayinca kucakta savas ust bas toz toprak olduk

Günaydın kızlar,yaşadığım sıkıntıların aynılarını yaşayan birilerinin olması beni rahatlatıyor :) benim cadı çok fena oldu. Herşeye itiraz, her şeye ağlıyor. ve ben bazen çok çaresiz kalıp ne yapacağımı bilmiyorum. bi kaç kere kızdım sonra kendimden nefret ediyorum. ya Örneğin dün güzel güzel oyun hamuru oynuyoruz oda keyif alıyor bende, eşimde. sonra başladı ağzına almaya kızım yapma, kızım dur, bak bende şakacıktan yiyorum fln diye gösteriyorum. gözümüzün içine baka baka yapmaya devam etti. aldım elinden kaldırdım aman Allahım akan göz yaşlarını görseniz size anlatamam. Ne yapayım kızlar bilmiyorum. İnstagramda Akademisyen Anne var severek takip ediyorum. Oğlu benim annem hiç kızmaz demiş diye bi paylaşım yapmıştı. ben öyle değilim ama olmak istiyorum. of of bilmiyorum

Selam kızlar
2.bebek herkeste soru işareti bizim bebeler bizi çok uğraştırdı korkuttu bizi
Ama bizde durum tam tersi ben biraz daha ılımlıyım ama eşim ikinci çocuğu asla istemiyor tek çocuk yeter diyor
Sanırım bende öyle istiyorum ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum
Birde milletin kardeşsiz olmaz lafı var
Ne zaman bir tane yeter ikinciyi istemiyoruz desem büyük konuşma diyorlar
Hayır iki isteyince büyük konuşulmuyor da tek istediğini belirtince neden büyük konuşmuş oluyorum onu anlamadım

Bir de tek cocuk hic cocuk mantigi var .
Beni deli ediyor bu disunce..
Ben de asla diyordum ama tanidigim 2 kisi var tek cocuk .. Arkadas dostun ueri baska kandan candan kardes olsa ne iyi diyor.
Bilmiyorum haklarimizda hayirlisi.

Gerçekten öyle her kelimene katılıyorum. .valla bizim evde oğlum ağlamaya başladımı eşimde sarteller atıyor. .neymiş aglamiycakmis ..e ağlayarak her dediği olsun istemiyorum..ağaç yaşken eğilir kafasındayım. .görüyorum çünkü etrafımdan. .eşim bu konuda çok yıprattı beni ..üf püf sebeplerden ağlasa yada düşse sanki üvey annesiymisimde bakmamisim gibi hemen tersleniyo. .agresiflesiyo ona kalsa hiiic cani yanmasin ..bende istemem istermiyim ..daha son bi kaç aydır durulmaya başladı bu konuda..hala emiyor oğlum bu konuda da çok yipraniyorum..16 tane dîsîmız var nasıl çıktı onlar, gelsin bana sorsun..çok dertliyim çok. .bi yemek yediriyorumki akla karayı seçiyorum. .bi dışarı çıkmamız varmı arabasindada durmuyo sadece uykusu geldiyse o zaman miynasiyo arabasında. .sirtimdan terler boşanıyor. .hepiniz goruceksiniz nasılsa DonukPudra vasıtasıyla dokuluverdim artık şuraya. .

bende 2. cocuk konusunda gelgitleri yaşıyorum.. eşime sorsam o hiç istemiyor:) ama kızımı yalnız bırakmayı istemiyorum çok büyük haksızlık bence. Allah izin verirde olursa ücretsiz izin alıcam inş

Bizde öyleyiz ..bende bazen kendimi oğluma bagirirken buluyorum ama napiyim elimde değil ..tam aksam yemegi yapicam kucak istiyo tam iş yapicam meme istiyo itiraz edince kendini yere atıyo o zamanda sesimi yükseltiyorum..önce kısık volumle başlıyorum mecbur en sonunda sesi açıyorum ama asla başkasına aynısını yaptırmam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…