- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.001
Kızlar aşıdan geldik çok kötüyüm. aşı yapılırken gücüm yetmedi tutamadım.kolu çok oynattı keşke eşimle gitseydim.kolu şişebilir iyi tutamadın dedioyle direndiki yavrum.. DonukPudra yanlış hatırlamıyosam kolu şişti demiştin bişey sürmüşmüydün ebe söyledi pamukla bişeyle sil dedi ama aklımda tutamadım.
Bizimkide bacaktan oldu. Kizim orda yaygarayi koparinca koldan daha zor olur diye bacaktan yapalim bise farketmez demisti.İnş bişey olmaz canım bizim ikisinde bacaktan yaptılar aklıma takıldı fark eder mi acaba
Pacaya yapisma olayina hastayim bide annee annee diye surekli cagiriyor. 1 saatte hazirlayacagim yemek 2 saatimi aliyor nerdryse. Temizlik ev toplamak onlar haftaici imkansiz zaten. Haftasonu artik parka yolluyorum 2 saat icinde napabilirsem o :)İyi geceler kızlar.
Yazdıklarınızı okudukça "biz de biz de" dedim kendi kendime
Ağlayarak her istediğini yaptırıyor kendini yerlere atıyor.
Pacamdan ayrılmıyor iş yaptirmiyor
Her şeyi pis temiz cer çöp demeden ağzına alıyor
Üst değiştirmek bir maraton,hele bez değiştirmek tam bir olay
Kaç kez baglatmamak için kafasını geriye geriye attı da burnuma vurdu gözlerimden yaşlar geldi
Orayaburaya isemesi de cabasi
Sürekli dışarı çıkmak istiyor ayakkabılarını görünce çıldırmış gibi seviniyor
Yemek yemesini es geçiyorum
Geceleri sanki etini koparmislar gibi bağıra bağıra ağlayarak uyanıyor babasını da istemiyor artık illa ben.
Kısacası her günümuz yorucu ve zor ama her günümuz birbirinden güzel şükür onu verene
Su agza alma olayi bizde de problem bende kartlar hazirlamistim minik parcalari var agzimiza almiyoruz diyorum gidiyo parcati buluyo yanima geliyo anne bak diyerek agzina koyuyor resmen isi inada bindirdi her seferinde anlatiyorum yerden bisi yemiyoruz pis agzimizda yara cikar diye ama anlamiyor bu gunde parkta yerden cekirdek copu almis agzina atiyo cildirmamak elde degil.
Malesef sol kolu şişti.pansuman yapıyorum.şükür ateş olmadı.huysuzluğuda yok.geçer çabucak inşallah.sizede geçmiş olsun canım.tubaa1 canim senin yaramaz nasil ?kolunuz sistimi
Nasil oldunuz canim kolunuz nasil oldu?Malesef sol kolu şişti.pansuman yapıyorum.şükür ateş olmadı.huysuzluğuda yok.geçer çabucak inşallah.sizede geçmiş olsun canım.
Kolay gelsin canım darısı bana..ama hiç enerjim yokSlm kizlar nasilsiniz? ben temizlikle ugrasiyom camlari sildim, lisanin dolabi duzenlencek,mutfak dolablari,silincek lisanin izin verdigi kadar yapmaya calisiyorum :)
Öncelikle herkese selamlar. 18.ay aşısı bizde de şişlik yapmıştı. Dağılmadığı için oluyormuş. Hemşire buz sürün dedi. Ateşi çıkarsa doktora götürün dedi. 1 hafta da anca geçti. Geçmiş olsun canım.kanadali35 M mambur saolun kızlar.gece ateş oldu 38.5 i gördük ateş düşürücü verdim hemen düşürdü.koluda kızarık şişliği iniyo gibi.bu aşı en zor aşımız oldu kızlar.halimi bi görseniz.gece uyumadık.bitkinim.bide yarın kızımın mat.sınavı var tekrar yapıyoruz.son yazılı şükür bitti..ama bende bittim
Teşekkür ederim canım gündüz şükür çıkmadı devam etseydi giderdim kesin..ateş en korktuğum şey..2 yaşa kadar rahatız.son aşıyıda atlattıkmı tamamdırÖncelikle herkese selamlar. 18.ay aşısı bizde de şişlik yapmıştı. Dağılmadığı için oluyormuş. Hemşire buz sürün dedi. Ateşi çıkarsa doktora götürün dedi. 1 hafta da anca geçti. Geçmiş olsun canım.
Gunaydin herkese..Merhaba kizlar
Gecmisi okuyamiyorm suan .uykusuzluktan dipteyim.
Kerem 2 gundur mahvediyor beni uykusu var uykuya dalamiyor.
Salla babam salla tam uyudu derken dikelip memeye geliyor. Kisir dongu resmen.
Dun adamakillo uyuyamadim.
Simdo gene aynisi. Abartisiz 15kere emmistir. Cinler gelcek.surup verdim az once umarim birazdan uyuyalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?