2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

ay bazen eşim de yükseliyor ona bile razı olmuyorum ama ne bileyim bende insanım ama yanlış yaptığım onu da biliyorum. dünyanın en güzel duygusu annelik ama en zor , sürekli pişmanlık hissi ne garip..

ay bazen eşim de yükseliyor ona bile razı olmuyorum ama ne bileyim bende insanım ama yanlış yaptığım onu da biliyorum. dünyanın en güzel duygusu annelik ama en zor , sürekli pişmanlık hissi ne garip..
Bagirma konusunda ben de kendimi tutamiyorum. Sonra cok uzuluyorum. Bazen ya sabir diyorum. Bazen de dayanamiyorum
Rabbim kolaylik versin yipratmadan agiz tadiyla yasamayi nasip etsin insallah. Herseyi biz dusunmek zorunda oldugumuz icin erkeklere durum kolay. Ben de hem istiyorum hem isteyemiyorum. Yakinimda hic kimse yok. Yardima ihtiyacim olunca annem 2 saatten once gelemez gelse de babam da geliyor mecbur evim kucuk fazla odam yok ust uste kaliyoruz olmuyor. Daha cok daral geliyor. Ikinci cocuk oldu mu illa bi yardimci biri lazim. Yoksa gecen yildan daha zor gecer.. ayy bilmiyorum kizlar herseyin hayirlisi ne diyelim..

Bir de tek cocuk hic cocuk mantigi var .
Beni deli ediyor bu disunce..
Ben de asla diyordum ama tanidigim 2 kisi var tek cocuk .. Arkadas dostun ueri baska kandan candan kardes olsa ne iyi diyor.
Bilmiyorum haklarimizda hayirlisi.
Yani büyük aile olmak güzel her anında yanında olması güzel
Tabi onun da hayırlısı hayırsızı var
Kardeş kardeşi öldürüyor hayırsız oldumu allah korusun
Ben allaha bıraktım öyle dua ediyorum hakkımda hangisi hayırlısıyla oğlumun ve bizim o olsun inşallah
Hepimiz için kızlar

Valla canım Allah kolaylıklar versin. Aslına bakarsan kızımı ben büyütmüş sayılmıyorum sabah 7,30 akşam 18,30 arası yokum. benden uzakta büyüyor kuzum ama o ayrı bir depresyon sebebi :) ha çok şükür anneme ve k.valideye bırakıyorum ama yine de çok zor ya. zaten bu şartlarda ben 2.yi düşünemem nasıl bakacaklar iki çocuğa. bakıcı olmadan olmaz

Selam.kizlar biz buna sukur onceki gunlere gore iyiyiz, sadece cis ve banyo biraz problemli insallah atlatiriz

Ev isi bana sadece bulasik ve ortaligi toolamaktan ibaret . Hergun sadece inlari yapiyorum , gunluk islerden digerlerime nedense ozellikle dolap iclerine hic vakit bulamiyorum
O mutfak hepmi bulasik yigini olur hepmi..

2.cocuk arada bizde istiyoruz ama malesef hic cesaret yok, otur diyorm.totonun ustune buyut once oglunu sonra dusunursun Allahin izniyle..
Birde biraz buyusun, kardesi olacagini anlasin istiyorum gelsin karnimi sevsin ,onu hissetain falan.. hos genelde kisnaclik oluyor o zamanlarda ama neyse.
Ideal yas araligi 4 gibi geliyor bana hep.

Tabi milletin birde yas araligi verme konusu var.. dur 4 yasina girsin yaparsin, aman simdi yap beraber buyusun, buzim zamanimizda 7 yas araligi modaydi oyle yap vs vs vs sacmalik ustune sacmalik..
Sizene yahu sizene

Kızlar aşıdan geldik çok kötüyüm. aşı yapılırken gücüm yetmedi tutamadım.kolu çok oynattı keşke eşimle gitseydim.kolu şişebilir iyi tutamadın dedi oyle direndiki yavrum.. DonukPudra yanlış hatırlamıyosam kolu şişti demiştin bişey sürmüşmüydün ebe söyledi pamukla bişeyle sil dedi ama aklımda tutamadım.

Gecmis olsun canim. Cok zor oluyor bizim hem moralimiz yetmiyor hem de gucumuz. Bisey olmaz insallah uzulme kontrol et arada.

Depresyon sebebi aradiktan sonra bulmak kolay da gerek yok canim. Sen de biraz daha buyuyuncw dusunursun kres vs yasinda. Napalim herkesin durumu ayni degil sonucta ekonomik rahatlik da lazim. Sonucta onun rahatligi icin de calisiyorsun. Dua et ki bakan yakinlarin bakici daha zor emin ol.

Gecmis olsun canim.
Ins atessiz gecer.
Sislik icin kolonya ve esit miktarda suyu karistir pamukla masaj yap koluna demisti.
Kendini kotu hissetme ben tuttum ona ragmen sisti. Karma asi sislik yapabilir demisti cunku.
Bir de nacizane surup ver sislik agri yapmisti da benim sabahina dank etmisti ya.

G GCA bence akademisyenanne nin de bavirdigi olmustur .ya da oluyordur tabi dozaji ve yaklasimi farklilik gosteriyor olabilir. Iletilerinde cunku biz de insaniz elbet biz de kiziyoruz vs yaziyor.
Analik cidden vicdan sorgulamasi.

sürekli eksik hissetme, sürekli daha iyisini düşünme. çok değişik bi ruh hali cidden ya.

Teşekkür ederim canım hazırlayıp yapıyım.ağrı kesici verdim biraz önce.

Hsonu bizde şehir dışına çıktık gerçekten hiç yapmadığı şeyleri yaptı bebek arabasına binmem babamın kucağına gitmem annem kucağında gezdirsin olayımız buydu mahvoldum saatlerce kucağım da taşıdım eve gelmeden dudağım da uçuk çıktı yorgunluk uykusuzluk biryerden patlak verecekti

İnş bişey olmaz canım bizim ikisinde bacaktan yaptılar aklıma takıldı fark eder mi acaba

Ben anneme yakınım Allahtan..ama yakın olmaklada iş bitmiyo ki..çocuk buyuturken her evre illaki yıpratıyor. .valla eşim adına soylemem gerekirse hiiiic çocuk buyutuyorum demesin. . .
Haklisin aslinda ama yakininda olunca arada ortam degisiyo girgir samata kaynar diye dusunmustum.benim esimde kiz kardesimi ben buyuttum soyle yaptim boyle yaptim derdi bizim cocuga 5 dk bak masayi kurim diye birakiyorum mutfaga gidiyorum cocuk dibimde hicccx ondan yana beklentim yok.

Su agza alma olayi bizde de problem bende kartlar hazirlamistim minik parcalari var agzimiza almiyoruz diyorum gidiyo parcati buluyo yanima geliyo anne bak diyerek agzina koyuyor resmen isi inada bindirdi her seferinde anlatiyorum yerden bisi yemiyoruz pis agzimizda yara cikar diye ama anlamiyor bu gunde parkta yerden cekirdek copu almis agzina atiyo cildirmamak elde degil.

Gecmis olsun insallah sisme falan olmamistir.

sürekli eksik hissetme, sürekli daha iyisini düşünme. çok değişik bi ruh hali cidden ya.
Ayy sormayin ya dusse kendini suclarsin daha dikkatli olabilirdim diye.bide ben biraz yumusak yuzluyum esim seni dinlemiyi diyo kizamiyosun bile diyo onuda kafama takiyorum ilerde dinlenezmi acaba beni diye.dusun dusun ... isin kisacasi..

İyi geceler kızlar.
Yazdıklarınızı okudukça "biz de biz de" dedim kendi kendime
Ağlayarak her istediğini yaptırıyor kendini yerlere atıyor.
Pacamdan ayrılmıyor iş yaptirmiyor
Her şeyi pis temiz cer çöp demeden ağzına alıyor

Üst değiştirmek bir maraton,hele bez değiştirmek tam bir olay
Kaç kez baglatmamak için kafasını geriye geriye attı da burnuma vurdu gözlerimden yaşlar geldi
Orayaburaya isemesi de cabasi

Sürekli dışarı çıkmak istiyor ayakkabılarını görünce çıldırmış gibi seviniyor

Yemek yemesini es geçiyorum

Geceleri sanki etini koparmislar gibi bağıra bağıra ağlayarak uyanıyor babasını da istemiyor artık illa ben.

Kısacası her günümuz yorucu ve zor ama her günümuz birbirinden güzel şükür onu verene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…