- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #80.981
Bizde öyleyiz ..bende bazen kendimi oğluma bagirirken buluyorum ama napiyim elimde değil ..tam aksam yemegi yapicam kucak istiyo tam iş yapicam meme istiyo itiraz edince kendini yere atıyo o zamanda sesimi yükseltiyorum..önce kısık volumle başlıyorum mecbur en sonunda sesi açıyorum ama asla başkasına aynısını yaptırmam ..
Bagirma konusunda ben de kendimi tutamiyorum. Sonra cok uzuluyorum. Bazen ya sabir diyorum. Bazen de dayanamiyorumay bazen eşim de yükseliyor ona bile razı olmuyorum ama ne bileyim bende insanım ama yanlış yaptığım onu da biliyorum. dünyanın en güzel duygusu annelik ama en zor , sürekli pişmanlık hissi ne garip..
Yani büyük aile olmak güzel her anında yanında olması güzelBir de tek cocuk hic cocuk mantigi var .
Beni deli ediyor bu disunce..
Ben de asla diyordum ama tanidigim 2 kisi var tek cocuk .. Arkadas dostun ueri baska kandan candan kardes olsa ne iyi diyor.
Bilmiyorum haklarimizda hayirlisi.
Bagirma konusunda ben de kendimi tutamiyorum. Sonra cok uzuluyorum. Bazen ya sabir diyorum. Bazen de dayanamiyorum
Rabbim kolaylik versin yipratmadan agiz tadiyla yasamayi nasip etsin insallah. Herseyi biz dusunmek zorunda oldugumuz icin erkeklere durum kolay. Ben de hem istiyorum hem isteyemiyorum. Yakinimda hic kimse yok. Yardima ihtiyacim olunca annem 2 saatten once gelemez gelse de babam da geliyor mecbur evim kucuk fazla odam yok ust uste kaliyoruz olmuyor. Daha cok daral geliyor. Ikinci cocuk oldu mu illa bi yardimci biri lazim. Yoksa gecen yildan daha zor gecer.. ayy bilmiyorum kizlar herseyin hayirlisi ne diyelim..
Gecmis olsun canim. Cok zor oluyor bizim hem moralimiz yetmiyor hem de gucumuz. Bisey olmaz insallah uzulme kontrol et arada.Kızlar aşıdan geldik çok kötüyüm. aşı yapılırken gücüm yetmedi tutamadım.kolu çok oynattı keşke eşimle gitseydim.kolu şişebilir iyi tutamadın dedioyle direndiki yavrum.. DonukPudra yanlış hatırlamıyosam kolu şişti demiştin bişey sürmüşmüydün ebe söyledi pamukla bişeyle sil dedi ama aklımda tutamadım.
Depresyon sebebi aradiktan sonra bulmak kolay da gerek yok canim. Sen de biraz daha buyuyuncw dusunursun kres vs yasinda. Napalim herkesin durumu ayni degil sonucta ekonomik rahatlik da lazim. Sonucta onun rahatligi icin de calisiyorsun. Dua et ki bakan yakinlarin bakici daha zor emin ol.Valla canım Allah kolaylıklar versin. Aslına bakarsan kızımı ben büyütmüş sayılmıyorum sabah 7,30 akşam 18,30 arası yokum. benden uzakta büyüyor kuzum ama o ayrı bir depresyon sebebi :) ha çok şükür anneme ve k.valideye bırakıyorum ama yine de çok zor ya. zaten bu şartlarda ben 2.yi düşünemem nasıl bakacaklar iki çocuğa. bakıcı olmadan olmaz
Gecmis olsun canim.Kızlar aşıdan geldik çok kötüyüm. aşı yapılırken gücüm yetmedi tutamadım.kolu çok oynattı keşke eşimle gitseydim.kolu şişebilir iyi tutamadın dedioyle direndiki yavrum.. DonukPudra yanlış hatırlamıyosam kolu şişti demiştin bişey sürmüşmüydün ebe söyledi pamukla bişeyle sil dedi ama aklımda tutamadım.
Teşekkür ederim canım hazırlayıp yapıyım.ağrı kesici verdim biraz önce.Gecmis olsun canim.
Ins atessiz gecer.
Sislik icin kolonya ve esit miktarda suyu karistir pamukla masaj yap koluna demisti.
Kendini kotu hissetme ben tuttum ona ragmen sisti. Karma asi sislik yapabilir demisti cunku.
Bir de nacizane surup ver sislik agri yapmisti da benim sabahina dank etmisti ya.
Hsonu bizde şehir dışına çıktık gerçekten hiç yapmadığı şeyleri yaptı bebek arabasına binmem babamın kucağına gitmem annem kucağında gezdirsin olayımız buydu mahvoldum saatlerce kucağım da taşıdım eve gelmeden dudağım da uçuk çıktı yorgunluk uykusuzluk biryerden patlak verecektiSelam kizlar nasilsiniz. Ben iyiyim kizim da oyle cok sukur halimize yani. Dun sehir disina ciktik. Bursaya gezmeye gittik. Defne bizi mahvetti. Hic yapmadigi seyleri yapti. Her gordugu oyuncakcida bisey istedi. Almadim tabi ama agla agla inat etti herseye. Bebek arabasina oturmak istemedi. Aglaya aglaya kendini atti surekli. Ve hicbirsey yemek istemedi. Ne kahvalti ne ogle. Aksam eve gelince hapur hupur yedi. Sokaga cikinca etrafa bakicam diye agzina bisey koymuyo artik. Hep rahatim diyodum ama zorlamaya basladi artik. Aglayarak dedigini yaptirmaya calisiyor. En sevmedigim cocuk tipi. Napicam bilmem
İnş bişey olmaz canım bizim ikisinde bacaktan yaptılar aklıma takıldı fark eder mi acabaKızlar aşıdan geldik çok kötüyüm. aşı yapılırken gücüm yetmedi tutamadım.kolu çok oynattı keşke eşimle gitseydim.kolu şişebilir iyi tutamadın dedioyle direndiki yavrum.. DonukPudra yanlış hatırlamıyosam kolu şişti demiştin bişey sürmüşmüydün ebe söyledi pamukla bişeyle sil dedi ama aklımda tutamadım.
Canım hiç bilmiyorum ağızdan damla ve her iki koldan vurdu.İnş bişey olmaz canım bizim ikisinde bacaktan yaptılar aklıma takıldı fark eder mi acaba
Haklisin aslinda ama yakininda olunca arada ortam degisiyo girgir samata kaynar diye dusunmustum.benim esimde kiz kardesimi ben buyuttum soyle yaptim boyle yaptim derdi bizim cocuga 5 dk bak masayi kurim diye birakiyorum mutfaga gidiyorum cocuk dibimde hicccx ondan yana beklentim yok.Ben anneme yakınım Allahtan..ama yakın olmaklada iş bitmiyo ki..çocuk buyuturken her evre illaki yıpratıyor. .valla eşim adına soylemem gerekirse hiiiic çocuk buyutuyorum demesin. . .
Su agza alma olayi bizde de problem bende kartlar hazirlamistim minik parcalari var agzimiza almiyoruz diyorum gidiyo parcati buluyo yanima geliyo anne bak diyerek agzina koyuyor resmen isi inada bindirdi her seferinde anlatiyorum yerden bisi yemiyoruz pis agzimizda yara cikar diye ama anlamiyor bu gunde parkta yerden cekirdek copu almis agzina atiyo cildirmamak elde degil.Günaydın kızlar,yaşadığım sıkıntıların aynılarını yaşayan birilerinin olması beni rahatlatıyor :) benim cadı çok fena oldu. Herşeye itiraz, her şeye ağlıyor. ve ben bazen çok çaresiz kalıp ne yapacağımı bilmiyorum. bi kaç kere kızdım sonra kendimden nefret ediyorum. ya Örneğin dün güzel güzel oyun hamuru oynuyoruz oda keyif alıyor bende, eşimde. sonra başladı ağzına almaya kızım yapma, kızım dur, bak bende şakacıktan yiyorum fln diye gösteriyorum. gözümüzün içine baka baka yapmaya devam etti. aldım elinden kaldırdım aman Allahım akan göz yaşlarını görseniz size anlatamam. Ne yapayım kızlar bilmiyorum. İnstagramda Akademisyen Anne var severek takip ediyorum. Oğlu benim annem hiç kızmaz demiş diye bi paylaşım yapmıştı. ben öyle değilim ama olmak istiyorum. of of bilmiyorum
Gecmis olsun insallah sisme falan olmamistir.Kızlar aşıdan geldik çok kötüyüm. aşı yapılırken gücüm yetmedi tutamadım.kolu çok oynattı keşke eşimle gitseydim.kolu şişebilir iyi tutamadın dedioyle direndiki yavrum.. DonukPudra yanlış hatırlamıyosam kolu şişti demiştin bişey sürmüşmüydün ebe söyledi pamukla bişeyle sil dedi ama aklımda tutamadım.
Ayy sormayin ya dusse kendini suclarsin daha dikkatli olabilirdim diye.bide ben biraz yumusak yuzluyum esim seni dinlemiyi diyo kizamiyosun bile diyo onuda kafama takiyorum ilerde dinlenezmi acaba beni diye.dusun dusun ... isin kisacasi..sürekli eksik hissetme, sürekli daha iyisini düşünme. çok değişik bi ruh hali cidden ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?