- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.201
Cok sukur..
Ya kıyamıyorum ama o kadar kaşıyo ki acaba rahatsız mı fikri beni huzursuz ediyo
2yaş sendromu 18 ayda başlayabiliyomuş ama köpek dişleri geliyorsa ondan da olabilir diğer dişleri aratıyor çok zorGünaydın kızlar, o kadar yorgun ve gerginimki anlatamam. benim kız 2 yaş sendromuna erken girdi galiba. uyku fln hak getire. çok şükür bir çoğunuza göre daha oturmuştu düzenimiz ama inanın mahvolduk. gündüz uykusunu bitirdi 5 dk bile uyumuyo. sonrasında yoldan çıkıyo. dün 11.30 du daha uyumamıştı sonra resmen sızdı o kadar uykuya rağmen gece 3 kere uyandı ağladı. ben bitik vaziyetteyim
Aynen canım inanamazsın saçlarım da beyaz çıktıOff ondandır o zaman.
Çok zor köpek dişleri cojk. Gerçi hangisi kolaydı ki
O köpek dişleri beni zayıflattıEfira38 seni de yaslandirmisti değil mi
Kasiyorsa rahatsizdir buyuk ihtimal.Ya kıyamıyorum ama o kadar kaşıyo ki acaba rahatsız mı fikri beni huzursuz ediyo
Asabi kuzuma bak senKasiyorsa rahatsizdir buyuk ihtimal.
Bazen kendi sacima bile makina vurasim gelio
*
Kizlar Kerem iyice sapitti . cidden o kadar kitap okudum ama yaklasimlarim yanlis mi diye dusunuyorum.
Istedigi olmayinca bagirmalar.. Oyuncak firlatmalar. Hatta odasina gidip kapi kapatma...
Bugun illa zumba acmami istedi .actim baska baska krizi sofra kurcam iftar gelmis baska yok dedim. Bir aglama bir sinir kumandayi ardimdan firlatti sok oldum.
Bazen sabrim tukeniyor.
Baslarim 2 yasina da krizine de ya
Bende 30yas sendromuna girdim boyle mi yapayim yani
Biz de kestirecegiz ya bugün baktım alnı ve sakagina kadar kırmızı kırmızı şey olmuş. Hani surk derler ya.Ya kıyamıyorum ama o kadar kaşıyo ki acaba rahatsız mı fikri beni huzursuz ediyo
Ay ilahi kerem ne güldüm yaKasiyorsa rahatsizdir buyuk ihtimal.
Bazen kendi sacima bile makina vurasim gelio
*
Kizlar Kerem iyice sapitti . cidden o kadar kitap okudum ama yaklasimlarim yanlis mi diye dusunuyorum.
Istedigi olmayinca bagirmalar.. Oyuncak firlatmalar. Hatta odasina gidip kapi kapatma...
Bugun illa zumba acmami istedi .actim baska baska krizi sofra kurcam iftar gelmis baska yok dedim. Bir aglama bir sinir kumandayi ardimdan firlatti sok oldum.
Bazen sabrim tukeniyor.
Baslarim 2 yasina da krizine de ya
Bende 30yas sendromuna girdim boyle mi yapayim yani
Saolasin canim..
Cadi bunlar gercekten bu hareketler tavirlar refleks olamaz dimi ogreniyorlardir.. hey Allahim sasirip kaliyorum hareketlerine..Bahçeye ciktik oynuyoz yonetici torunuda geldi oyuncaklari vardi Lisa oynadi sonra eve gitme vakti geldi basladik aglamaya butun apartmanin ayaga kaldirdi yoneticide pesimizden dorduncu Kata cikmis Lisa yere uzanmis tepiniyodu
dedim oyuncaklar için agliyo küçük kizda oyuncagi Verdi Lisa aldi yere atti eve gitti
Ayy Allahim fena olmuss...Bugun karsi komsum yarim saat oglumun yaninda dur karnesini alip gelicem dedi. Oglu hst yatiyor ve kalkmamasi gerekiyor. Biz de defneyle gectik yanina oglanin. Sonra defne acikti diye kapiyi acip yiyecegini almaya benim eve gectim iki kapiyi da acik biraktim ki gorebileyim bakinca onlari diye komsum anahtar da birakmamis cunku.. neyse hemen hazirladim tam terligimi giyiyorum geri gidicem defne küüt kapiyi kapadi suratimane yapicagimi sasirdim. Defne bilip de acamaz oglan zaten kalkamiyor.. ayy basimdan asagi kaynar sular indi sanki ne yapacagimi bilemedim deliricem.. telefon da orda kalmis arayamiyorim kimseyi..neyse bir telas bir telas en son iglan yavasca geldi acti kapiyi..
Ama ben bir utandim ki anlatam size.. nasi boyle bi hata yaptim benim cadi faktorunu dusunemedim ya..
Off ondandır o zaman.
Çok zor köpek dişleri cojk. Gerçi hangisi kolaydı ki
O köpek dişleri beni zayıflattıEfira38 seni de yaslandirmisti değil mi
Tesekkur ederiz teyzesi takdir aldik.her ne kadar yorucu bir donem gecirsekte karne gunu heyecani ayri guzel oluyo.4.sinif bitti bizim.bugun hem sevincli hemde buruklardi.ozellikle kizlar sarilip ogretmenlerine agladilar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?