2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Okudukça nasıl gerildim korku filmi izler gibi
Çok şükür kötü bir şey olmamış canım

Bizde gecen burun akintisiyla beraber 2 kopek disi cikardik kizlar, sonra gecti akinti dislerden sanirim iste.
Illa bi dertleri var konusup dertlerini soyleyebilseler artik daha farkli yaklasiriz belki ama

fermante ay kotu olmus, iyi bari kotu birsey yasanmadan acmis oglan kapiyi
Gercekten 1sn yalniz birakmaya gelmiyor

Kızlar iyiki aynı şeyleri yaşıyoruz yoksa sadece benimki mi yapıyor deyip daha çok endişe olacak
Bizde sendromlara girdik sanırım aynı şekilde kendini gerim gerim germeler yere geri atmalar kumanda fırlatma ne ararsan var
Kocamdan şiddet görmedim bu oğlan bana yapmadığı kalmıyor
Emerken iki tırnağıyla etimi kıstırıp resmen burcuna yakışır şekilde akrep gibi sokuyor beni
Önceden emerken sırtımı okşardı şimdi besle kargayı oysun gözünü
Kalem delisi oldu her yeri çiziyor özellikle vücudunun açık yerlerini karalıyor
Allahım bol sabır çünkü bazen yaptıklarına dayanamıyorum sinirleniyorum ona da yansıyor

Canim bence erkek cocugu kizlara gore daha hareketli ve sinirli.kizimda hareketliydi ama bu kadar degildi.cok onemli bir donem.verdigimiz tepkiler onlarin kisiligine yansiyacak.istemeyerekte olsa bazen sinirlenip bagiriyorum sonra kendimi frenlemeye calisiyorum..her istedigini yapmayacagimi anladi.agladi sizladi yere atti yok..yapmadim.dikkatini dagittim hep.vurdugu zaman tepki verme..unutur

wakewake su vucutboyanabilen kalemlerden mi alsan?

Bir de ben bugun carsidan meyve aldim oyuncak cirt cirtli maket bicakla kesiyor. Meyvelerin isimlerini de soyluyorum..
Ig de gormustum cok hosuma gitmisti. Sizlere de oneririm..

Bir de daha once konustuk mu hatirlamiyorum play store akademisyen anne uygulama yapmis. Oyun duvarinda guzel basit oyun paylasimlari var.

Elektrik bandi ile laminat parkeye serit yol yapcam arabalarini sursun

O kalemletden ben de alicam ya ama kagittan bask heryeri boyar diye cekiniyorum
Maket oyuncak da iyiymis musait oldugunda resim atabilir misin.. meyvelerin cogunu ogrendi kitaplarindan fakat eline almasi daha iyi olur..
Elektrik band fikri guzel ben de gormustum. Biz de pek araba yok 2 tane almistim kayboldular 1 tn var sadece

Minik ergen

Slm kizlar bugunde su parkina gittik Lisa bayildi, ayni boyleydi valla :) bende yorgunluktan oldum yarin a tabiki planimiz var ( esim isten erken cikmis bizi gezdirmek icin ohoo biz ondan sonra eve geldik)
Analı kızlı o aktivite senin bu aktivite benim gezin durun ne güzel
İyiki calisiyormussun yoksa evin yolunu unuturdunuz kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…