- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.221
kanadali35 sen taaa elin Kanada'larında da olsan kızın damatlarında Türk kanı var, yere yatıp ağlama nedir ya cadı tam
Okudukça nasıl gerildim korku filmi izler gibiBugun karsi komsum yarim saat oglumun yaninda dur karnesini alip gelicem dedi. Oglu hst yatiyor ve kalkmamasi gerekiyor. Biz de defneyle gectik yanina oglanin. Sonra defne acikti diye kapiyi acip yiyecegini almaya benim eve gectim iki kapiyi da acik biraktim ki gorebileyim bakinca onlari diye komsum anahtar da birakmamis cunku.. neyse hemen hazirladim tam terligimi giyiyorum geri gidicem defne küüt kapiyi kapadi suratimane yapicagimi sasirdim. Defne bilip de acamaz oglan zaten kalkamiyor.. ayy basimdan asagi kaynar sular indi sanki ne yapacagimi bilemedim deliricem.. telefon da orda kalmis arayamiyorim kimseyi..neyse bir telas bir telas en son iglan yavasca geldi acti kapiyi..
Ama ben bir utandim ki anlatam size.. nasi boyle bi hata yaptim benim cadi faktorunu dusunemedim ya..
Canim bence erkek cocugu kizlara gore daha hareketli ve sinirli.kizimda hareketliydi ama bu kadar degildi.cok onemli bir donem.verdigimiz tepkiler onlarin kisiligine yansiyacak.istemeyerekte olsa bazen sinirlenip bagiriyorum sonra kendimi frenlemeye calisiyorum..her istedigini yapmayacagimi anladi.agladi sizladi yere atti yok..yapmadim.dikkatini dagittim hep.vurdugu zaman tepki verme..unuturKızlar iyiki aynı şeyleri yaşıyoruz yoksa sadece benimki mi yapıyor deyip daha çok endişe olacak
Bizde sendromlara girdik sanırım aynı şekilde kendini gerim gerim germeler yere geri atmalar kumanda fırlatma ne ararsan var
Kocamdan şiddet görmedim bu oğlan bana yapmadığı kalmıyor
Emerken iki tırnağıyla etimi kıstırıp resmen burcuna yakışır şekilde akrep gibi sokuyor beni
Önceden emerken sırtımı okşardı şimdi besle kargayı oysun gözünü
Kalem delisi oldu her yeri çiziyor özellikle vücudunun açık yerlerini karalıyor
Allahım bol sabır çünkü bazen yaptıklarına dayanamıyorum sinirleniyorum ona da yansıyor
O kalemletden ben de alicam ya ama kagittan bask heryeri boyar diye cekiniyorumwakewake su vucutboyanabilen kalemlerden mi alsan?
Bir de ben bugun carsidan meyve aldim oyuncak cirt cirtli maket bicakla kesiyor. Meyvelerin isimlerini de soyluyorum..
Ig de gormustum cok hosuma gitmisti. Sizlere de oneririm..
Bir de daha once konustuk mu hatirlamiyorumplay store akademisyen anne uygulama yapmis. Oyun duvarinda guzel basit oyun paylasimlari var.
Elektrik bandi ile laminat parkeye serit yol yapcam arabalarini sursun
Minik ergenKasiyorsa rahatsizdir buyuk ihtimal.
Bazen kendi sacima bile makina vurasim gelio
*
Kizlar Kerem iyice sapitti . cidden o kadar kitap okudum ama yaklasimlarim yanlis mi diye dusunuyorum.
Istedigi olmayinca bagirmalar.. Oyuncak firlatmalar. Hatta odasina gidip kapi kapatma...
Bugun illa zumba acmami istedi .actim baska baska krizi sofra kurcam iftar gelmis baska yok dedim. Bir aglama bir sinir kumandayi ardimdan firlatti sok oldum.
Bazen sabrim tukeniyor.
Baslarim 2 yasina da krizine de ya
Bende 30yas sendromuna girdim boyle mi yapayim yani
Masallah temponuzaaaSlm kizlar bugunde su parkina gittik Lisa bayildi,ayni boyleydi valla :) bende yorgunluktan oldum yarin a tabiki planimiz var ( esim isten erken cikmis bizi gezdirmek icin ohoo biz ondan sonra eve geldik )
Firsat elimize geçmiş bikereMasallah temponuzaaa
Analı kızlı o aktivite senin bu aktivite benim gezin durun ne güzelSlm kizlar bugunde su parkina gittik Lisa bayildi,ayni boyleydi valla :) bende yorgunluktan oldum yarin a tabiki planimiz var ( esim isten erken cikmis bizi gezdirmek icin ohoo biz ondan sonra eve geldik )
Bıçağına kesme tahtasına kadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?