2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bütün teyzelerimize tşk ederiz
Canım terliyo tabi kaşıyo babası ısrarla kestirelim dio ben kıyamıyorum ama bayramdan sonra kestiriz herhalde

Ya kiyilacak gibimi baksana :)
Ama iste yazinda uzun saci tasimak zor

Bizde çok terliyoruz su gibi oluyor yastık sırtı

Iyi bari yalniz degilmisim .. cidden her seferinde yastik,sirti felan su gibi saclar desen zaten su..
Oda alisti uyaninca dokunuyo yastiga islak oldugunu gosteriyor
sanirim bizimde babaya cekmis

Bizimki de cok terliyor. Hatta saclarini makinayla kestik bile. Ne gizel saclari var ama terleyonce sacini cekistirip kasiyordu surekli.

Sirtina sureklo bez koyuyorum ben de. Yapiyla alakali.

Aynen bizimkindede kucuklugunden beri eller hep sacinda, asla uyuyamaz oyle yapmazsa aliskanlik kaldi sanirim.. ama kasiyor olmasi hic aklima gelmemisti bellide terledigi icinmi oyle yapiyor ..hos kisa kesincede devam ediyor aynen ama a huy edindi sanirim

Terden yapiyor olabilir ...
Tabii aliskanlikta olabilir ama ... Bizimki biraz rahatladi daha az eli kafasinda.
Bende rahatladim acikcasi zaten saclari gur. Kurutma mak. Korkuyor hala. Havluyla da kavga kiyamet zor kurulatiyordu

Benim kizim da cok terliyor. Gece uykuda da siril sıklam oluyo uyanirsak ust degisiyorum yoksa kaliyor valla. Zaten o nedenle hastalandi..
Dr.a sordum ben suan kucuk duzelir dedi. Islak birakma sıkca degistir dedi.

Terden yapiyor olabilir ...
Tabii aliskanlikta olabilir ama ... Bizimki biraz rahatladi daha az eli kafasinda.
Bende rahatladim acikcasi zaten saclari gur. Kurutma mak. Korkuyor hala. Havluyla da kavga kiyamet zor kurulatiyordu

Aynen kurutma makinsndn korkanlara pek uygun degil uzun sac. Cok istiyorm uzatmak ama yazin daha zor olacak en iyisi kestirmek.yine

fermante valla iyi demis demiste yenisini.giyer giymez az zaman icinde yine sirilsiklam olunca yani bi yerden sonra artk degistirmemeye basladik ..
Uyaninca makinayla.kurutuyoruz ilk,sonra degistiriyoruz.
Cogu zaman V seklinde bezi asiyoruz yakasina, degistirmesi kolay oluyor ama kollara care bulamadm otalarda islak oluyor artik
Usumeyecegini bilsem kisa kol yatirirm ama daha erken sanirim gece kisa kol icin

Günaydın kızlar, o kadar yorgun ve gerginimki anlatamam. benim kız 2 yaş sendromuna erken girdi galiba. uyku fln hak getire. çok şükür bir çoğunuza göre daha oturmuştu düzenimiz ama inanın mahvolduk. gündüz uykusunu bitirdi 5 dk bile uyumuyo. sonrasında yoldan çıkıyo. dün 11.30 du daha uyumamıştı sonra resmen sızdı o kadar uykuya rağmen gece 3 kere uyandı ağladı. ben bitik vaziyetteyim

Günaydın canım köpek dişlerini çıkarmıştı değil mi
Belki de büyüme atagindadir
Allah kolaylık versin :/

Slm kizlar nasilsiniz? Bugunde muzik gurubuna katildik Lisa cok eglendi hergun biyere katiliyoruz yarinda programimiz var lisayla sabah 9 evden cikiyoruz. Eşim yarin evdesiniz demi diyo yoo doluyuz
Allakim Allakim ne kadan da sosyalsiniz ya
İyi eğlenceler oh mis

Slm kizlar nasilsiniz? Bugunde muzik gurubuna katildik Lisa cok eglendi hergun biyere katiliyoruz yarinda programimiz var lisayla sabah 9 evden cikiyoruz. Eşim yarin evdesiniz demi diyo yoo doluyuz

Ohh mis. En guzelini yapiyorzun valla. Bende arastiriyorum kolayca gidebilecegim bi yer gorsem gitcem.

Offf off.. Allah sabir versin. Nasil dayaniyor ya. Dis mi atak mi acaba? Ne zamandir boyle.
Cok yipratici geciriyoruz ya

Ohh mis. En guzelini yapiyorzun valla. Bende arastiriyorum kolayca gidebilecegim bi yer gorsem gitcem.

Offf off.. Allah sabir versin. Nasil dayaniyor ya. Dis mi atak mi acaba? Ne zamandir boyle.
Cok yipratici geciriyoruz ya

1 haftadır böyle canım. sanırım 2 yaş sendromuna girdik biz. yalnız biz diyorum çünkü ailecek oluyormuş :) kızım gergin olunca hep birlikte gerililiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.

Ohh ne guzel canim imkan var yakinlarda gidiyosunuz demek. Bizim buralarda var mi hic bilmiyorum. Arada gitmek laizm gercekten de. Sosyallik iyidir.
Biz parka gidiyoruz tek yaptigimiz sosyallik bu malesef..
Bi de benim kizim parki bizim saniyo biri kayaga ciksin hemen did delme diyo

yaaaa hepiniz o kadar tatlısınız ki yorumları okurken kendimden geciyorum çok içten çok samimisiniz iyiki varsiniz inaninn
Valla bizde çok terliyoruz. .gece ayrı terliyor ki hatta hiç üşenmeden vede uyanıcak korkusuyla üzerini değiştiriyorum gündüzde ayrı terliyor uykusunda ..
Bu aralar çok istahsiz ya çok sinir oluyorum ..hiç yumurta yediremiyorum ben bu çocuğa ..her öğün bagiriyorum yeee diye ..uff biliyorum yanlış yapıyorum ama bıraksam aç aç dolasicak ortalıkta ..zorla oturtuyorum kucağıma 99 şekle girerek yiyoruz en sonunda azda olsa..
Dedesi büyük akülü araba almış evin ortasinda ona biniyo bak şimdi bi akülü yesinnnn bide sen diyorum öyle öyle sokuyorum tepiyorum agzina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…