- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.181
Bütün teyzelerimize tşk ederiz
Canım terliyo tabi kaşıyo babası ısrarla kestirelim dio ben kıyamıyorum ama bayramdan sonra kestiriz herhalde
Selam canım
Biz de çok terliyoruz uyurken
Her uyandığında üstünü değiştiriyorum mutlaka gece de bez koyuyorum.
Doktora sordum ben alerjik bebek olduğu için terler demişti bir de yapı meselesi dedi babası da çok terler.
Bizde çok terliyoruz su gibi oluyor yastık sırtı
Bizimki de cok terliyor. Hatta saclarini makinayla kestik bile. Ne gizel saclari var ama terleyonce sacini cekistirip kasiyordu surekli.
Sirtina sureklo bez koyuyorum ben de. Yapiyla alakali.
Terden yapiyor olabilir ...Aynen bizimkindede kucuklugunden beri eller hep sacinda, asla uyuyamaz oyle yapmazsa aliskanlik kaldi sanirim.. ama kasiyor olmasi hic aklima gelmemisti bellide terledigi icinmi oyle yapiyor ..hos kisa kesincede devam ediyor aynen ama a huy edindi sanirim
Terden yapiyor olabilir ...
Tabii aliskanlikta olabilir ama ... Bizimki biraz rahatladi daha az eli kafasinda.
Bende rahatladim acikcasi zaten saclari gur. Kurutma mak. Korkuyor hala. Havluyla da kavga kiyamet zor kurulatiyordu
Günaydın canım köpek dişlerini çıkarmıştı değil miGünaydın kızlar, o kadar yorgun ve gerginimki anlatamam. benim kız 2 yaş sendromuna erken girdi galiba. uyku fln hak getire. çok şükür bir çoğunuza göre daha oturmuştu düzenimiz ama inanın mahvolduk. gündüz uykusunu bitirdi 5 dk bile uyumuyo. sonrasında yoldan çıkıyo. dün 11.30 du daha uyumamıştı sonra resmen sızdı o kadar uykuya rağmen gece 3 kere uyandı ağladı. ben bitik vaziyetteyim
Allakim Allakim ne kadan da sosyalsiniz yaSlm kizlar nasilsiniz? Bugunde muzik gurubuna katildik Lisa cok eglendi hergun biyere katiliyoruzyarinda programimiz var lisayla sabah 9 evden cikiyoruz. Eşim yarin evdesiniz demi diyo yoo doluyuz
Slm kizlar nasilsiniz? Bugunde muzik gurubuna katildik Lisa cok eglendi hergun biyere katiliyoruzyarinda programimiz var lisayla sabah 9 evden cikiyoruz. Eşim yarin evdesiniz demi diyo yoo doluyuz
Günaydın kızlar, o kadar yorgun ve gerginimki anlatamam. benim kız 2 yaş sendromuna erken girdi galiba. uyku fln hak getire. çok şükür bir çoğunuza göre daha oturmuştu düzenimiz ama inanın mahvolduk. gündüz uykusunu bitirdi 5 dk bile uyumuyo. sonrasında yoldan çıkıyo. dün 11.30 du daha uyumamıştı sonra resmen sızdı o kadar uykuya rağmen gece 3 kere uyandı ağladı. ben bitik vaziyetteyim
Günaydın canım köpek dişlerini çıkarmıştı değil mi
Belki de büyüme atagindadir
Allah kolaylık versin :/
Ohh mis. En guzelini yapiyorzun valla. Bende arastiriyorum kolayca gidebilecegim bi yer gorsem gitcem.
Offf off.. Allah sabir versin. Nasil dayaniyor ya. Dis mi atak mi acaba? Ne zamandir boyle.
Cok yipratici geciriyoruz ya
Ohh ne guzel canim imkan var yakinlarda gidiyosunuz demek. Bizim buralarda var mi hic bilmiyorum. Arada gitmek laizm gercekten de. Sosyallik iyidir.Slm kizlar nasilsiniz? Bugunde muzik gurubuna katildik Lisa cok eglendi hergun biyere katiliyoruzyarinda programimiz var lisayla sabah 9 evden cikiyoruz. Eşim yarin evdesiniz demi diyo yoo doluyuz
Off ondandır o zaman.yok canım çıkarmadık henüz ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?