2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ateste pedifen,1 tatli kasigi 4 saatte bir veriyodum.pedifen calpole gore daha etkili cabuk dusuruyo.bizde burun akintisi hapsuruk basladiginda 1 tatli kasigi peditus veriyorum ilerletmiyo cabuk toparliyo canim.kisin hastalandigimiz zamanlarda ikisinide kullandim

Tamam canım çok sağol.
Sabah verdim peditus bir de akşam vereyim.
Ateş düşürücü de başka bişey vardı fayda etmedi mı ne anlamadım
Eşim gelirken pedifen aldı akşama da onu vereyim olmazsa.

Canim gecmis olsun mu denir ne denir bilmiyorum da Allah beterinden korusun ben de zaman zaman dusunuyorum deprem olsa ne yapariz hic bilmiyoruz diye.. Allah kotu gunler gostermesin insallah..
Amin insallah. Donup kaldim ben de . Allabim kotusun.

Çok geçmiş olsun canım allahım korusun
Arkadasım var karaburunda o söyledi orasıymış merkez üssü
Çok fenaydı dedi gerçekten ürkütücü deprem allahım yaşatmasın son olsun

Amin insallah.

Calpol ve ibufen donusumlu veriyorum ben cnm
Pedifen onermiyo bizim dr.
Soguk alginligi nezlede de peditus veya iburamin cold veriyorum.

Gecmis olsun cnm

Slm herkese DonukPudra 'm M melekece78 cok Gecmis olsun...! Cok sallanmis
M Mavisu27 size de geçmiş olsun cabucak iylesin kuzucuk...
Sagol canim.. Tesekkur ederiz.

Nasilsin?
Lisa nasil.? Yarina hangi aktivite var
Ben de arastiriyorum izmirde fiyati ucuk veren var.uzak olan var. Bakalim ins icime sinen bulurum. Anne cocuk etkinlik saati.

Sagol canim.. Tesekkur ederiz.

Nasilsin?
Lisa nasil.? Yarina hangi aktivite var
Ben de arastiriyorum izmirde fiyati ucuk veren var.uzak olan var. Bakalim ins icime sinen bulurum. Anne cocuk etkinlik saati.
Iyiz, sukur
Yarin oyun gurubuna katilicaz, Perşembede muzik gurubuna, fiyatlar burdada pahali , uygun bisey cikar insallah, komsum var ekvatorlu, samimi olduk onun da kizi var iki yasinda, onlar her cuma aksam bizde. Lisayla beraber oynuyor,kavga ediyolar,oyuncak için agliyolar

Vay bu da iyiymis:)
O kadar oyuncak icinden hep ayni oyuncak icin kavga etmeli kalp ben

Vay bu da iyiymis:)
O kadar oyuncak icinden hep ayni oyuncak icin kavga etmeli kalp ben
Lisa cadi tam kizin elindeki oyuncagi aliyo kizin pesindenkosmasini istiyo bide Lisa her yerde koltuk tepelerinde, kahve masasinin ustunde, kizda Lisa nin pesinden kosuyo lita noooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…