- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.281
Ateste pedifen,1 tatli kasigi 4 saatte bir veriyodum.pedifen calpole gore daha etkili cabuk dusuruyo.bizde burun akintisi hapsuruk basladiginda 1 tatli kasigi peditus veriyorum ilerletmiyo cabuk toparliyo canim.kisin hastalandigimiz zamanlarda ikisinide kullandimKızlar ateşte hangi ilaçları dönüşümlü veriyordunuz?
Biri calpol muydu diğeri neydi?
Bir de soğuk algınlığında peditus kullanıyorsunuz değil mi? 6yasin altında kullanılmaz yazıyor da aklım karıştı ?
Tamam canım çok sağol.Ateste pedifen,1 tatli kasigi 4 saatte bir veriyodum.pedifen calpole gore daha etkili cabuk dusuruyo.bizde burun akintisi hapsuruk basladiginda 1 tatli kasigi peditus veriyorum ilerletmiyo cabuk toparliyo canim.kisin hastalandigimiz zamanlarda ikisinide kullandim
Sicaklarda daha zor oluyo hastalik.cabucak gecsin insallah canimTamam canım çok sağol.
Sabah verdim peditus bir de akşam vereyim.
Ateş düşürücü de başka bişey vardı fayda etmedi mı ne anlamadım
Eşim gelirken pedifen aldı akşama da onu vereyim olmazsa.
Amin insallah. Donup kaldim ben de . Allabim kotusun.Canim gecmis olsun mu denir ne denir bilmiyorum da Allah beterinden korusun ben de zaman zaman dusunuyorum deprem olsa ne yapariz hic bilmiyoruz diye.. Allah kotu gunler gostermesin insallah..
Çok geçmiş olsun canım allahım korusun
Arkadasım var karaburunda o söyledi orasıymış merkez üssü
Çok fenaydı dedi gerçekten ürkütücü deprem allahım yaşatmasın son olsun
Benim oglus sutu sevmiyo.emiyo belki bu yuzden sevmiyo.75ml bazen 100 ml iciyo.gece yatmadan onceKızlar bebıslere gunde kac kez sut werıyosunuz ??
Grcmis olsun canim..Kızlar ateşte hangi ilaçları dönüşümlü veriyordunuz?
Bir de soğuk algınlığında peditus kullanıyorsunuz değil mi? 6yasin altında kullanılmaz yazıyor da aklım karıştı ?
Benimki hiç içmiyor sevmedi bi türlüKızlar bebıslere gunde kac kez sut werıyosunuz ??
Iki kez veriyorum ben sabah aksam 1er bardak. Sabahlari sutlu bisi yediyse sabah ayrica sut vermiyorum.Kızlar bebıslere gunde kac kez sut werıyosunuz ??
Calpol ve ibufen donusumlu veriyorum ben cnmKızlar ateşte hangi ilaçları dönüşümlü veriyordunuz?
Sicaklarda daha zor oluyo hastalik.cabucak gecsin insallah canim
Grcmis olsun canim..
Sağolun kızlar.Calpol ve ibufen donusumlu veriyorum ben cnm
Pedifen onermiyo bizim dr.
Soguk alginligi nezlede de peditus veya iburamin cold veriyorum.
Gecmis olsun cnm
Sagol canim.. Tesekkur ederiz.Slm herkeseDonukPudra 'm M melekece78 cok Gecmis olsun...! Cok sallanmis
M Mavisu27 size de geçmiş olsun cabucak iylesin kuzucuk...
Iyiz, sukurSagol canim.. Tesekkur ederiz.
Nasilsin?
Lisa nasil.? Yarina hangi aktivite var
Ben de arastiriyorum izmirde fiyati ucuk veren var.uzak olan var. Bakalim ins icime sinen bulurum. Anne cocuk etkinlik saati.
Saol canım .Slm herkeseDonukPudra 'm M melekece78 cok Gecmis olsun...! Cok sallanmis
Vay bu da iyiymis:)Iyiz, sukur
Yarin oyun gurubuna katilicaz, Perşembede muzik gurubuna,fiyatlar burdada pahali , uygun bisey cikar insallah, komsum var ekvatorlu, samimi olduk onun da kizi var iki yasinda, onlar her cuma aksam bizde. Lisayla beraber oynuyor,kavga ediyolar,oyuncak için agliyolar
Lisa cadi tam kizin elindeki oyuncagi aliyo kizin pesindenkosmasini istiyoVay bu da iyiymis:)
O kadar oyuncak icinden hep ayni oyuncak icin kavga etmeli kalp ben
Tesekkur ederiz teyzesi.Slm herkeseDonukPudra 'm M melekece78 cok Gecmis olsun...! Cok sallanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?