2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok takıntılı birde. Sürekli bişeye takıyo ne görse evde ona dokunmak açıp kapatmak bakmak istiyor.duvardaki resme ulaştırcakmışım dokuncak.ışığı açıp kapatıcakmış kaldırıcakmışım.dolabı açıyorum mutfakta elini uzatıyo mızıklanarak oraya gidip bakıcakmış.su açıyorum bişey yıkamaya.hemen elini uzatıyo mızıklanarak auyla oynıycakmış.yani hiç kendi halinde şöyle bi oyalanması yok neredeyse.sizinde öylemi.bu halleride çok endişelendiriyor beni ve saçlarını ist başını ovuştırması çekelemesi stresli anında.?

E etejer bu dediklerinin coğunu benim kızımda yapıyor. bazen sesleniyorum hiç sallamıyor ama sunu yapalım dediğimde ozaman bakıyor dediğin gibi. etrafında dönme olayıda müzik actığımda yapar hep yani oyun gibi düşünüyor hatta cok eğleniyor bu duruma. bence normal seyler ama sen kafanı cok karıştırmıssın

Kizlar ayniyiz 2 gundur bizde.. cildirmadan gecirirsem su gunleri iyi..

E çocuk böyle buyur zaten :)
Bütün çocuklar böyle.
Meraklı,kurcalamak dağıtmak ister..
Elini yıkamaya korkuyorum sabunu almak istiyor ağlıyor suyu kapatıyor açıyor kapatıyor açıyor...
Çocuklar dünyayı ,yaşamı kesfediyor.
Evet bazen tahammül sınırlarını zorluyor ama normal hepsi.

Bence siz hep evde ve hep çocukla olduğunuz için çok fazla büyütür olmuşsunuz bazı şeyleri.
Bol bol dışarı ciksaniz yürüyüş,park,yeşillik falan.. kafaniz dağılır rahatlarsiniz.
Hem de çocuk enerjisini atmış olur.

Bu söylediğin şeyler çok normal değilmi keşfedecek dokunacak zaten oyuncak la oynama oyalanma 20 .ayda başlıyormuş

Selam kizlar nasilsiniz.
Burda siddetli deprem oldu. Uzun surdu. 6.3.mus

Acayip bir korku yasadim . Allahim gostermesin kimseye. Ne yapcagimi sasirdim. Kerem sendeleyip dustu hatta ..
Tamam dedim artik yikulmaya baslicak apartman . sukur ki durdu.
O an neler neler gecti aklimdan.

Bu korku bana epey yeter

Bu dediklerin cok cok normal seyler
Keske video eklense de eklesem.
Mutfagimda yer kalmadi ne nerde bulamiyorm. Herseyin yerini degistirdi ve takintili aynen illa alcak tencereyi baska yere koycak alirsm inatlasma aglama

Bence senin stresin sikintin bebevine geciyor. Kaygini minimuma indirmelisin.
Yer yadirgiyor demissin bu demektir ki evden disari cikmiyorsun. Neden?
Havalar duzeldi sokaga cik top oyna araba sur... Parka gidin.
Havalar da duzeldi.
Evet bebeklerin rutini olmali ama hep evde olmasi onu asosyallige iter.
Lutfen evham yapma ..burda gecmis 10 20 sayfaya bak nelerden yakinmisiz. Senin yazdigin seylerle ayni.

çok geçmiş olsun cnm, Allah beterinden korusun

Çok geçmiş Allah afetin den korusun birdaha yaşatmasın

Bence senin stresin sikintin bebevine geciyor. Kaygini minimuma indirmelisin.
Yer yadirgiyor demissin bu demektir ki evden disari cikmiyorsun. Neden?
Havalar duzeldi sokaga cik top oyna araba sur... Parka gidin.
Havalar da duzeldi.
Evet bebeklerin rutini olmali ama hep evde olmasi onu asosyallige iter.
Çok doğru.yer yadırgaması evden dışarı çıkmamamızdan olabilir çok sağolun ben altında baika şey arayıp duruyorum

Çok geçmiş olsun canim :///
Allah a şükür ki bir şey olmadi
En azından gündüz oldu gece uykunuzdan uyansaniz daha çok korkardiniz.
Şu mubarek ramazan hürmetine Rabbim hepimizi felaketlerden korusun.

çok geçmiş olsun cnm, Allah beterinden korusun

Çok geçmiş Allah afetin den korusun birdaha yaşatmasın

Çok geçmiş olsun canim :///
Allah a şükür ki bir şey olmadi
En azından gündüz oldu gece uykunuzdan uyansaniz daha çok korkardiniz.
Şu mubarek ramazan hürmetine Rabbim hepimizi felaketlerden korusun.

DonukPudra cok gecmis olsun.Rabbim bidaha gostermesin.insallah can kayiplari olmamistir.
Amin kizlar . Allahim kimseye yasatmasin .

Canim gecmis olsun mu denir ne denir bilmiyorum da Allah beterinden korusun ben de zaman zaman dusunuyorum deprem olsa ne yapariz hic bilmiyoruz diye.. Allah kotu gunler gostermesin insallah..

Cok guzel ozetlemissin.. hep ayni ortamdan hep bizle olmaktan sıkılıyorlar dertlerini anlamak lazim onlar aslinda her derdini anlatiyorlar biz dinlemeyi bilirsek tabi..

Çok geçmiş olsun canım allahım korusun
Arkadasım var karaburunda o söyledi orasıymış merkez üssü
Çok fenaydı dedi gerçekten ürkütücü deprem allahım yaşatmasın son olsun

Kızlar ateşte hangi ilaçları dönüşümlü veriyordunuz?
Biri calpol muydu diğeri neydi?

Bir de soğuk algınlığında peditus kullanıyorsunuz değil mi? 6yasin altında kullanılmaz yazıyor da aklım karıştı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…