- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.261
Kizlar ayniyiz 2 gundur bizde.. cildirmadan gecirirsem su gunleri iyi..Sınırlenıo yere yatıp aglıo ve dahası var arkamdan aktıvıde masasn'ı evet evet o buyuk hatta kendındn buyuk masayi alıp yere caliyo gel naparsan yap smdı. ogln uykumz 1 sa ate dustjt ha bıde top patlıo ıftarda korkkuo .
E çocuk böyle buyur zaten :)Çok takıntılı birde. Sürekli bişeye takıyo ne görse evde ona dokunmak açıp kapatmak bakmak istiyor.duvardaki resme ulaştırcakmışım dokuncak.ışığı açıp kapatıcakmış kaldırıcakmışım.dolabı açıyorum mutfakta elini uzatıyo mızıklanarak oraya gidip bakıcakmış.su açıyorum bişey yıkamaya.hemen elini uzatıyo mızıklanarak auyla oynıycakmış.yani hiç kendi halinde şöyle bi oyalanması yok neredeyse.sizinde öylemi.bu halleride çok endişelendiriyor beni ve saçlarını ist başını ovuştırması çekelemesi stresli anında.?
Bu söylediğin şeyler çok normal değilmi keşfedecek dokunacak zaten oyuncak la oynama oyalanma 20 .ayda başlıyormuşÇok takıntılı birde. Sürekli bişeye takıyo ne görse evde ona dokunmak açıp kapatmak bakmak istiyor.duvardaki resme ulaştırcakmışım dokuncak.ışığı açıp kapatıcakmış kaldırıcakmışım.dolabı açıyorum mutfakta elini uzatıyo mızıklanarak oraya gidip bakıcakmış.su açıyorum bişey yıkamaya.hemen elini uzatıyo mızıklanarak auyla oynıycakmış.yani hiç kendi halinde şöyle bi oyalanması yok neredeyse.sizinde öylemi.bu halleride çok endişelendiriyor beni ve saçlarını ist başını ovuştırması çekelemesi stresli anında.?
Bu dediklerin cok cok normal seylerÇok takıntılı birde. Sürekli bişeye takıyo ne görse evde ona dokunmak açıp kapatmak bakmak istiyor.duvardaki resme ulaştırcakmışım dokuncak.ışığı açıp kapatıcakmış kaldırıcakmışım.dolabı açıyorum mutfakta elini uzatıyo mızıklanarak oraya gidip bakıcakmış.su açıyorum bişey yıkamaya.hemen elini uzatıyo mızıklanarak auyla oynıycakmış.yani hiç kendi halinde şöyle bi oyalanması yok neredeyse.sizinde öylemi.bu halleride çok endişelendiriyor beni ve saçlarını ist başını ovuştırması çekelemesi stresli anında.?
Selam kizlar nasilsiniz.
Burda siddetli deprem oldu. Uzun surdu. 6.3.mus
Acayip bir korku yasadim . Allahim gostermesin kimseye. Ne yapcagimi sasirdim. Kerem sendeleyip dustu hatta ..
Tamam dedim artik yikulmaya baslicak apartman . sukur ki durdu.
O an neler neler gecti aklimdan.
Bu korku bana epey yeter
Çok geçmiş Allah afetin den korusun birdaha yaşatmasınSelam kizlar nasilsiniz.
Acayip bir korku yasadim . Allahim gostermesin kimseye. Ne yapcagimi sasirdim. Kerem sendeleyip dustu hatta ..
Bu korku bana epey yeter
Çok geçmiş olsun canim :///Selam kizlar nasilsiniz.
Bu korku bana epey yeter
çok geçmiş olsun cnm, Allah beterinden korusun
Çok geçmiş Allah afetin den korusun birdaha yaşatmasın
Çok geçmiş olsun canim :///
Allah a şükür ki bir şey olmadi
En azından gündüz oldu gece uykunuzdan uyansaniz daha çok korkardiniz.
Şu mubarek ramazan hürmetine Rabbim hepimizi felaketlerden korusun.
Amin kizlar . Allahim kimseye yasatmasin .DonukPudra cok gecmis olsun.Rabbim bidaha gostermesin.insallah can kayiplari olmamistir.
Canim gecmis olsun mu denir ne denir bilmiyorum da Allah beterinden korusun ben de zaman zaman dusunuyorum deprem olsa ne yapariz hic bilmiyoruz diye.. Allah kotu gunler gostermesin insallah..Selam kizlar nasilsiniz.
Bu korku bana epey yeter
Cok guzel ozetlemissin.. hep ayni ortamdan hep bizle olmaktan sıkılıyorlar dertlerini anlamak lazim onlar aslinda her derdini anlatiyorlar biz dinlemeyi bilirsek tabi..Bu dediklerin cok cok normal seyler
Keske video eklense de eklesem.
Mutfagimda yer kalmadi ne nerde bulamiyorm. Herseyin yerini degistirdi ve takintili aynen illa alcak tencereyi baska yere koycak alirsm inatlasma aglama
Bence senin stresin sikintin bebevine geciyor. Kaygini minimuma indirmelisin.
Yer yadirgiyor demissin bu demektir ki evden disari cikmiyorsun. Neden?
Havalar duzeldi sokaga cik top oyna araba sur... Parka gidin.
Havalar da duzeldi.
Evet bebeklerin rutini olmali ama hep evde olmasi onu asosyallige iter.
Lutfen evham yapma ..burda gecmis 10 20 sayfaya bak nelerden yakinmisiz. Senin yazdigin seylerle ayni.
Çok geçmiş olsun canım allahım korusunSelam kizlar nasilsiniz.
Bu korku bana epey yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?