2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar herkese iyi geceler.benim simarik oglum bir aydir arada katilarak agliyo.bu zamana kadar 3.yapisi.cok sinirlendigi zaman mesela bugun elindeki kolonya sisesini alamadim ayagina dusurecek endisesiyle elinden cekip odaya goturdum arkamdan annaa annnaaa diye bagirarak geldi bir agliyo dudaklar morardi nefesi gitti 3 en fazla 5 saniye sonra derin nefes alip agladi.aklim cikti bisey olacak diye.nette zarari yok 1 ile 2 yas arasi olur diyo.aile hekiminide sordum oda aynı netteki bilgileri söyledi.kendiliginden gecermis.genetik de olabilirmis.kimisede nazar da olabilir diyo.bizdeki 2 yaş sendromu da bu oldu heralde..her aglayısında yine yapacakmı diye korkuyorum geriliyorum

Icli icli agliyor demek. Insanin aklini alcak bu cocuklar.
Bizimki dusup ya da vurdugunda oyle oluyor. Dedigin gibi o sure saat geliyor insana. Insallah bir daha olmaz.
Ne inatlar arkadas !

Icli icli agliyor demek. Insanin aklini alcak bu cocuklar.
Bizimki dusup ya da vurdugunda oyle oluyor. Dedigin gibi o sure saat geliyor insana. Insallah bir daha olmaz.
Ne inatlar arkadas !
Doktor dediğin gibi düşüncede yapabilir hatta bayıladabilir korkma bişey olmaz zararı yok temiz havaya çıkar dedi.o an korkudan ölebilirdim aklım çıktı resmen.cok fenalar çok.inşallah unutur yapmaz bidaha

Kızlar yumurta yemeyen bebişler için yaziyim dedim.oglum severek yiyo yumurtayi haslayip salatasini yapiyorum.maydanoz.yesil sogan.limon zeytinyag karabiber az pul biber.tavsiye ederim.
Bizimkisi de kesinlikle ağzına sokmazdi şimdi maydanoz ve lor peynirli omlet yemeye başladı bir iki haftadır. Yemeye başladı diye başka çeşit yapayım dedim ağzına alır almaz öğürdü.

Bu ara bağımsızlık çalışmaları ve sendromlar bizde de had safhada malesef. Her şeyi kendi yapicak merdivenlerden tutunmadan inicek yolda el.tuymiycak yemeği kendi yiyecek. Ben vereyim diyorum men men manane men men (b 'ler m oldu bizde) vermezsem hemen atiyo kendini yere küsüyomus hanfendi bi görseniz aynı yeşilçam hulya koçyiğit vari bi kapaklanma bi yandanda arada kafayi kaldirip bakiyo napiyoruz diye yalandan agliyo tek göz kapalı:)))

Of aynı şeyler merdiven den yuvarlanacak die aklım çıkıyo kesinlikle tutmuyor akşam markete gidelim ordan biraz dolaşalım dedik ama market bana yetti doğru eve geldik

Antıbytk werdm dusmedı fıtıl wersem dusermı 6. Da 39 du suan gne oyle dus yaptrdm 38.8 cktı
Antibiyotik verdiysen yarina toparlar canim.gece takip et.istiyosan bulundugun sehirdeki cocuk devlet hast.acilini ara sor.cok bunaldigimda ariyorum.yonlendirirler seni.ilaclari verdigin saatleride soyle.icin rahat eder en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…