- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.341
Merhaba hosgeldin uzun zaman olduCanım. Biz iyileştik şükür. Susam fıstık falan devam ediyor ama çok öneösemiyorum. Senin durumlar nasıl
Çok sevindim canım. Bizimki de geçti şükür.Canım. Biz iyileştik şükür. Susam fıstık falan devam ediyor ama çok öneösemiyorum. Senin durumlar nasıl
Scarlet yüzde 46'dayım devam edicem şimdi. Herkese iyi okumalarr
Bizimde ablamiz dondurma yerken istedi onada az bisey verdik geceye kustu hemen..nanelimon icirdim kusburnuda verdim ilerlemedi.kusmada ates kadar kotu oluyo gecmis olsun ilerlemez insallah
Size de geçmiş olsun kızlar.Hasta kuzulara gecmisolsun kizlar. 2gundur giremedom hic. Ben de bugun hastayim ins ilerlemez daha. Dun usuttum sanki bugun burun akintisi var. Iki gecedir de midem bozuluyo wc den cikamiyorum. Hayir olsun insallah.
Gece ustinu actigi ve hic ortturmedigi icin o da ben de sıkca hastayiz. Kizimin ki 15gun surdu onun bitti benim basladi..
Saol canim. Ya hani derler pis bogazim ne olsa yerim diye. Ben iste onlardan degilim. Oglen yemek yemeyi unutuyorum kosturmaktan gece de bazen serin oluyor ust acilinca kapiyorum demek. Kahvalti ve aksam yemegi guzel yiyorum tabi defneden firsat buldugum kadar guzel. Ozellikle yemeklerde bi haller oluyor kizima bir sirnasiyo bi simariyo oyunlar yapiyor o oyle yapinca gel de yemek ye. Tepemden inmiyoki yiyebileyim.. yani dogru teshis koydun canim tebrik ederimSize de geçmiş olsun kızlar.
Fermante acaba beslenmene dikkat etmiyor musun sen canım?
Direncin düşük sık hasta oluyorsun :/
Antibiyotik illaki etkisini gosterecektir canim..sabret bugunden sonra atlatir bence..simdi nasil kiyamamKızlar tek tek bakamadm kusura bakmayn eymen ates 39 bugn yne ve ustelık hrıltı basladı öksurdu bır ıkı kezde antbytk ates dsurucu kullanym ama azalma yok cock hep yanıo
AaaaaBuara geçmiş olsun demekle geçiyo burası çocuklardan annelere geçiyo herhalde sahura bi uyandım mide bulantısı Boğaz ağrısı bütün kemiklerim sızlıyor
Kendine dikkat et canım bu bebeler zaten biz de hal bırakmıyorSaol canim. Ya hani derler pis bogazim ne olsa yerim diye. Ben iste onlardan degilim. Oglen yemek yemeyi unutuyorum kosturmaktan gece de bazen serin oluyor ust acilinca kapiyorum demek. Kahvalti ve aksam yemegi guzel yiyorum tabi defneden firsat buldugum kadar guzel. Ozellikle yemeklerde bi haller oluyor kizima bir sirnasiyo bi simariyo oyunlar yapiyor o oyle yapinca gel de yemek ye. Tepemden inmiyoki yiyebileyim.. yani dogru teshis koydun canim tebrik ederim
Geçmiş olsun canımBuara geçmiş olsun demekle geçiyo burası çocuklardan annelere geçiyo herhalde sahura bi uyandım mide bulantısı Boğaz ağrısı bütün kemiklerim sızlıyor
Sana da gecmis olsun cnm.Buara geçmiş olsun demekle geçiyo burası çocuklardan annelere geçiyo herhalde sahura bi uyandım mide bulantısı Boğaz ağrısı bütün kemiklerim sızlıyor
Bugn hala ates 38 lerdydı ama bız cıvıln aclısna gttk dsarda cok ıyıydk ama ewe gelnce gerı ateslendk ben anlamadm bu ısıtAntibiyotik illaki etkisini gosterecektir canim..sabret bugunden sonra atlatir bence..simdi nasil kiyamam
Selam canimGünaydın kızlar.
Ya bu bizim oğlan sabahın 6sinda kalkıyor epeydir
Hemen elimden tutup oyun oynamaya başlıyor.
Anlatıyorum bu saatte oyun oynanmaz uyunulur evlatcigim diyorum
İ ihh anlamıyor yaa
Ates aksamlari daha cok cikar canim zaten. Gunduz duser. Allah sifa versin. Bogazlari cok kotu durumdaysa zor geciyor.Bugn hala ates 38 lerdydı ama bız cıvıln aclısna gttk dsarda cok ıyıydk ama ewe gelnce gerı ateslendk ben anlamadm bu ısıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?