2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Scarlet yüzde 46'dayım devam edicem şimdi. Herkese iyi okumalarr

Bizimde ablamiz dondurma yerken istedi onada az bisey verdik geceye kustu hemen..nanelimon icirdim kusburnuda verdim ilerlemedi.kusmada ates kadar kotu oluyo gecmis olsun ilerlemez insallah

Size de geçmiş olsun kızlar.
Fermante acaba beslenmene dikkat etmiyor musun sen canım?
Direncin düşük sık hasta oluyorsun :/

Kızlar tek tek bakamadm kusura bakmayn eymen ates 39 bugn yne ve ustelık hrıltı basladı öksurdu bır ıkı kezde antbytk ates dsurucu kullanym ama azalma yok cock hep yanıo

Size de geçmiş olsun kızlar.
Fermante acaba beslenmene dikkat etmiyor musun sen canım?
Direncin düşük sık hasta oluyorsun :/
Saol canim. Ya hani derler pis bogazim ne olsa yerim diye. Ben iste onlardan degilim. Oglen yemek yemeyi unutuyorum kosturmaktan gece de bazen serin oluyor ust acilinca kapiyorum demek. Kahvalti ve aksam yemegi guzel yiyorum tabi defneden firsat buldugum kadar guzel. Ozellikle yemeklerde bi haller oluyor kizima bir sirnasiyo bi simariyo oyunlar yapiyor o oyle yapinca gel de yemek ye. Tepemden inmiyoki yiyebileyim.. yani dogru teshis koydun canim tebrik ederim

Kızlar tek tek bakamadm kusura bakmayn eymen ates 39 bugn yne ve ustelık hrıltı basladı öksurdu bır ıkı kezde antbytk ates dsurucu kullanym ama azalma yok cock hep yanıo
Antibiyotik illaki etkisini gosterecektir canim..sabret bugunden sonra atlatir bence..simdi nasil kiyamam

Kendine dikkat et canım bu bebeler zaten biz de hal bırakmıyor

19 aylık ve şu özellikleri katlanarak artıyor.sizde hangileri var?hiperaktifmi yoksa iki yaş sendromumu bilemedim.
Gece sık uyanır ağlayarak.
sık düşer sabrsızdır bişeyi turturdumu tutturur.
sinirlenir herşeye.huysuzdur.hep mızıklanır homurdanır.
dışarı çıkınca oraya buraya anlamsızca gider koşar.elini tutmak kucağa almak zorsur.direnir kucağa gelmemek içinmarkete gidip gelelim yürüyerek dediğimde kabus olur.
..hiç yerinde durmaz sürekli hareket halindedir.
dışarda zaptetmek zordur. Evdede oyalamak.bir şeyle en fazla üç dört dk oyalanır.
huysuzdur ısrarcılığı vardır.
yemek yerken oturur sonra inip oraya buraya gitmek ister.yetişemezsin.en şikayet ettiğim beni yoran özeliği huysuz huzursuz asabi olması.bu yazdıklarım bu yaş gurubunda olan şeylermi sizinkiler nasıl bu aylar

Günaydın kızlar.
Ya bu bizim oğlan sabahın 6sinda kalkıyor epeydir
Hemen elimden tutup oyun oynamaya başlıyor.
Anlatıyorum bu saatte oyun oynanmaz uyunulur evlatcigim diyorum
İ ihh anlamıyor yaa
Selam canim
Aksamlari kacta uyuyor cok erken mi uyuyor? Uyudugu odanin perdelerini isik gecirmeyen perdeyle degistirsen belki biraz daha gec kalkar. Benim kizim da 22.30 civari uyuyo 9 civari uyaniyor. Bazi gunler degiskenlik gosterebiliyor tabi genel olarak boyle.

Bugn hala ates 38 lerdydı ama bız cıvıln aclısna gttk dsarda cok ıyıydk ama ewe gelnce gerı ateslendk ben anlamadm bu ısıt
Ates aksamlari daha cok cikar canim zaten. Gunduz duser. Allah sifa versin. Bogazlari cok kotu durumdaysa zor geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…