2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Huysuz huzursuz asabi diyorsun surekli tekrar tekrar okudum .
Daha onceki yazilarinda da bu vardi.
Yine diyorum her birey farklidir.
Ve oglunun boyle olma payinda ebeveyn olarak anne babanin payi buyuk.
Cocuguna biraz hava aldir. Yasitlariyla ya da cocuklarda etkilesimde olmasini sagla.
Buyuduler artik onlar da arkadas istiyor . enerjilerini atmak istiyor.
Surekli evde kisir dongu sen de belki huysuzsun farkinda olmadan evladina yansiyor bu.
Disari cikiyoruz market vs dersen disarisi sayilmaz bu arada. Onun parkta bahcede enerjisini atip cevresini gozlemlemesi oynamasi kesfetmesi gerek.

Sahsen ben 2 gun ust uste dursam evde daraliyorum. Balkona cikmak bile rahatlatmiyor.

Ya da esinizle evde gerginlik ortami oluyor mu surekli? Bu cocuga da yansir huysuz ve asabi olmasinda.

Biraz kendi icinize yonelip kendi hareketlerinizin yansimasini gozlemleyin .

Son düzenleme:
Yok canım nerdee
En iyi ihtimalle 11'de uyuyor 12yi buluyor çoğu zaman.
Ama gündüz çok uyuyor olabilir.
Günde iki kez uyuyor belki de ondan.

Biz uzun zamandir oglen tek uyku uyuyoruz canim.uykuyu aliyo demekki.gunduz teke dusurmeye calis.6 da cok erken yahu..
Hem ne erken
Benimki de 6,30 7de uyanıyor gündüz 1.5 saat uyumasına rağmen
Gece de 23 23.30 da uyur
Ben dayanamıyorum o dayanıyor
Yalnız değilsin M Mavisu27

Yok canım nerdee
En iyi ihtimalle 11'de uyuyor 12yi buluyor çoğu zaman.
Ama gündüz çok uyuyor olabilir.
Günde iki kez uyuyor belki de ondan.
Evet ondan olabilir. Ben tek uykuya cekyim artik iki uyku beni de zorluyodu 2 veya 2bucuk saat uyuyo bugunlerde..

Kizlar emzik biraktiraniniz varmi iki kere denedim ama basarili olamadim.tavsiyelerinizi bekliyoru.
Allah yardimcin olsun . bu konuda fikrim yok. Bizimki uyumadan uyumaya kullaniyordu. Disleri de cogalinca bi kac kere baktim hemen atiyor sallarken ben de vermedim daha aramadi da.

Allah yardimcin olsun . bu konuda fikrim yok. Bizimki uyumadan uyumaya kullaniyordu. Disleri de cogalinca bi kac kere baktim hemen atiyor sallarken ben de vermedim daha aramadi da.
Bizde yatmadan yatmaya kullaniyoruz ama gece agzindan dustugunu fark edince kalkiyo agzina koyunca uyumaya devam ediyo.napcami bilemedim bi gonlum emsin illaki birakir diyor bir gonlum olmaz biraktir diyo.

Hiç toparlanmadım aynıyım ben bide daha önceden iftara misafir çağırmıştım dinlenemedim de onun da etkisi var herhalde

Ben iyiyim cok sukur ilac ictim iyi geldi.. saol canim dusundugun icin.

Kızlar sütü veya mamayi kaç numara ucla veriyorsunuz? Biz hala 12-18 ay olan 2 numaradayiz.

Su biberinunda 3 numara var üç delikli.
Acaba mama ucunu da degistirmem mi lazım artık? Üç delikliyle içebilir mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…