- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.361
Huysuz huzursuz asabi diyorsun surekli tekrar tekrar okudum .19 aylık ve şu özellikleri katlanarak artıyor.sizde hangileri var?hiperaktifmi yoksa iki yaş sendromumu bilemedim.
Gece sık uyanır ağlayarak.
sık düşer sabrsızdır bişeyi turturdumu tutturur.
sinirlenir herşeye.huysuzdur.hep mızıklanır homurdanır.
dışarı çıkınca oraya buraya anlamsızca gider koşar.elini tutmak kucağa almak zorsur.direnir kucağa gelmemek içinmarkete gidip gelelim yürüyerek dediğimde kabus olur.
..hiç yerinde durmaz sürekli hareket halindedir.
dışarda zaptetmek zordur. Evdede oyalamak.bir şeyle en fazla üç dört dk oyalanır.
huysuzdur ısrarcılığı vardır.
yemek yerken oturur sonra inip oraya buraya gitmek ister.yetişemezsin.en şikayet ettiğim beni yoran özeliği huysuz huzursuz asabi olması.bu yazdıklarım bu yaş gurubunda olan şeylermi sizinkiler nasıl bu aylar
Yok canım nerdeeSelam canim
Aksamlari kacta uyuyor cok erken mi uyuyor? Uyudugu odanin perdelerini isik gecirmeyen perdeyle degistirsen belki biraz daha gec kalkar. Benim kizim da 22.30 civari uyuyo 9 civari uyaniyor. Bazi gunler degiskenlik gosterebiliyor tabi genel olarak boyle.
Biz uzun zamandir oglen tek uyku uyuyoruz canim.uykuyu aliyo demekki.gunduz teke dusurmeye calis.6 da cok erken yahu..Yok canım nerdee
En iyi ihtimalle 11'de uyuyor 12yi buluyor çoğu zaman.
Ama gündüz çok uyuyor olabilir.
Günde iki kez uyuyor belki de ondan.
Masallah tebrik ederim. Darisi banaKizlar tam 5 kilo vermisimayy ne mutluyum..her goren zayiflamissin diyo.oglumun hareketliligi eritti beni..pantolonlarim bol geliyo artik..iki kilo daha versem tam hamile kaldigim kilomdayim
Evet ondan olabilir. Ben tek uykuya cekyim artik iki uyku beni de zorluyodu 2 veya 2bucuk saat uyuyo bugunlerde..Yok canım nerdee
En iyi ihtimalle 11'de uyuyor 12yi buluyor çoğu zaman.
Ama gündüz çok uyuyor olabilir.
Günde iki kez uyuyor belki de ondan.
Saol canım sesim falan gitti çok toparlayamadımEfira38 nasıl oldun cnm geçmiş olsun
Allah yardimcin olsun . bu konuda fikrim yok. Bizimki uyumadan uyumaya kullaniyordu. Disleri de cogalinca bi kac kere baktim hemen atiyor sallarken ben de vermedim daha aramadi da.Kizlar emzik biraktiraniniz varmi iki kere denedim ama basarili olamadim.tavsiyelerinizi bekliyoru.
Bizde yatmadan yatmaya kullaniyoruz ama gece agzindan dustugunu fark edince kalkiyo agzina koyunca uyumaya devam ediyo.napcami bilemedim bi gonlum emsin illaki birakir diyor bir gonlum olmaz biraktir diyo.Allah yardimcin olsun . bu konuda fikrim yok. Bizimki uyumadan uyumaya kullaniyordu. Disleri de cogalinca bi kac kere baktim hemen atiyor sallarken ben de vermedim daha aramadi da.
Hiç toparlanmadım aynıyım ben bide daha önceden iftara misafir çağırmıştım dinlenemedim de onun da etkisi var herhalde
Ins kisa surede toparlarsin.Hiç toparlanmadım aynıyım ben bide daha önceden iftara misafir çağırmıştım dinlenemedim de onun da etkisi var herhalde
Cok sevindimBen iyiyim cok sukur ilac ictim iyi geldi.. saol canim dusundugun icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?