- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.381
Biz mama icin uzun zamandir 4 numara kullaniyoruz sute gectik onla devam ediyoruz 1 kere iciyo gunde zaten.su icin suluk aldik avent ama sevmedi suan bardakla iciyo oncesinde 3 numarali biberon ucuyla iciyodu.Kızlar sütü veya mamayi kaç numara ucla veriyorsunuz? Biz hala 12-18 ay olan 2 numaradayiz.
Su biberinunda 3 numara var üç delikli.
Acaba mama ucunu da degistirmem mi lazım artık? Üç delikliyle içebilir mı?
Himm biz geç kalmisiz o zaman.Biz mama icin uzun zamandir 4 numara kullaniyoruz sute gectik onla devam ediyoruz 1 kere iciyo gunde zaten.su icin suluk aldik avent ama sevmedi suan bardakla iciyo oncesinde 3 numarali biberon ucuyla iciyodu.
Gecmis olsun.Eymen öksüruo hanı boyle takır takır kuru oksuruk nasl gecer :-(
Bronste falan cewırırsetyada cgerden mı gelıo blmymrum korku6rum. Antıbıytge dewam etsem mı ates yok ama hastaGecmis olsun.
Bal yedir sabahlari.
Bir de ihlamur icir
Oksuruge bizim dr umuz prospan kullandiriyor 5 gun.
Hiriltili oksuruk mu.Bronste falan cewırırsetyada cgerden mı gelıo blmymrum korku6rum. Antıbıytge dewam etsem mı ates yok ama hasta
4 delikli yogun akisli cnmHimm biz geç kalmisiz o zaman.
Suyu bardakla içiyor da bazen de biberonla istiyor biraz içiyor biraz emzik gibi emiyor arada :)
Peki bu dört numara dediğin tek delik mi çok delikli mı?
Nasl desem boyle takır takır oksuruo sankı boyle ıcı sokulcek gıbı hırıltılı gıbıHiriltili oksuruk mu.
Gozlemle olmadi bi.
Ya da dr telle ulasma sansin varsa ara derim.
Ya bu biberon uclarini cozemedim ben bi turlu. Gecen buyuk boy biberon aldim 18-24 hem agzina kucuk gibi geldi hem de deligi kucuk ama ben de ucuna delik actimKızlar sütü veya mamayi kaç numara ucla veriyorsunuz? Biz hala 12-18 ay olan 2 numaradayiz.
Su biberonunda 3 numara var üç delikli.
Acaba mama ucunu da degistirmem mi lazım artık? Üç delikliyle içebilir mı?
Kuru oksurukse prospan kullaniyoruzNasl desem boyle takır takır oksuruo sankı boyle ıcı sokulcek gıbı hırıltılı gıbı
Evet canım ayına göre numarası var.Ya bu biberon uclarini cozemedim ben bi turlu. Gecen buyuk boy biberon aldim 18-24 hem agzina kucuk gibi geldi hem de deligi kucuk ama ben de ucuna delik actimbi de 1 2 3 diye numaralari mi varmis?
Çok teşekkür ederiz kontrole götürdük ama doktor idrarin çıkış yerini takip etmeniz lazim dediNazilliguzeli nasilsin? Nasil oldu oglun
Çok geçmis olsun salgın bitmedi dahaHasta kuzulara gecmisolsun kizlar. 2gundur giremedom hic. Ben de bugun hastayim ins ilerlemez daha. Dun usuttum sanki bugun burun akintisi var. Iki gecedir de midem bozuluyo wc den cikamiyorum. Hayir olsun insallah.
Gece ustinu actigi ve hic ortturmedigi icin o da ben de sıkca hastayiz. Kizimin ki 15gun surdu onun bitti benim basladi..
Insallah birsey cikmaz daha.Çok teşekkür ederiz kontrole götürdük ama doktor idrarin çıkış yerini takip etmeniz lazim dedi
Malesef bi türlü göremedik
Doktor da baktı inceledi görünürde bisey yok 5 ay sonraya getirin dedi
Eğer olmamissa ikinci bi ameliyat malesef
İnş ikinci ye gerek kalmaz allah şifasını versin kuzununÇok teşekkür ederiz kontrole götürdük ama doktor idrarin çıkış yerini takip etmeniz lazim dedi
Malesef bi türlü göremedik
Doktor da baktı inceledi görünürde bisey yok 5 ay sonraya getirin dedi
Eğer olmamissa ikinci bi ameliyat malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?