2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar sütü veya mamayi kaç numara ucla veriyorsunuz? Biz hala 12-18 ay olan 2 numaradayiz.

Su biberinunda 3 numara var üç delikli.
Acaba mama ucunu da degistirmem mi lazım artık? Üç delikliyle içebilir mı?
Biz mama icin uzun zamandir 4 numara kullaniyoruz sute gectik onla devam ediyoruz 1 kere iciyo gunde zaten.su icin suluk aldik avent ama sevmedi suan bardakla iciyo oncesinde 3 numarali biberon ucuyla iciyodu.

Biz mama icin uzun zamandir 4 numara kullaniyoruz sute gectik onla devam ediyoruz 1 kere iciyo gunde zaten.su icin suluk aldik avent ama sevmedi suan bardakla iciyo oncesinde 3 numarali biberon ucuyla iciyodu.
Himm biz geç kalmisiz o zaman.
Suyu bardakla içiyor da bazen de biberonla istiyor biraz içiyor biraz emzik gibi emiyor arada :)
Peki bu dört numara dediğin tek delik mi çok delikli mı?

Kızlar sütü veya mamayi kaç numara ucla veriyorsunuz? Biz hala 12-18 ay olan 2 numaradayiz.

Su biberonunda 3 numara var üç delikli.
Acaba mama ucunu da degistirmem mi lazım artık? Üç delikliyle içebilir mı?
Ya bu biberon uclarini cozemedim ben bi turlu. Gecen buyuk boy biberon aldim 18-24 hem agzina kucuk gibi geldi hem de deligi kucuk ama ben de ucuna delik actim bi de 1 2 3 diye numaralari mi varmis?

Ya bu biberon uclarini cozemedim ben bi turlu. Gecen buyuk boy biberon aldim 18-24 hem agzina kucuk gibi geldi hem de deligi kucuk ama ben de ucuna delik actim bi de 1 2 3 diye numaralari mi varmis?
Evet canım ayına göre numarası var.
12-18 ay 3 numara mesela.

Bir de bu yeni alınan biberonlarin hepsinin ucu en küçük meme ucu oluyor. Biberon büyük olsa da. Senin ekstra uc alman gerekiyor bebeğinin büyüklüğüne göre.

günaydın
Kadir gecemiz mubarek olsun.
kimin gönlünden geçen ne arzusu varsa dua saatine denk gelsin inşallah.
hastalara şafi adıyla şifa versin.
Vatanımızı -evlatlarımızı korusun. Evlatlarımızın saglıklı,hayırlı,merhametli,mutlu yaşamasını nasip eylesin.
evlat hasretiyle yananlara o mis kokululardan nasip eylesin..

Çok geçmis olsun salgın bitmedi daha

Insallah birsey cikmaz daha.
Gelmis gecmis olsun...
Yavrunu operim.
Hayirli kandiller.

İnş ikinci ye gerek kalmaz allah şifasını versin kuzunun

Kızlar kadir gecemiz mübarek olsun.
Birbirimize dua edelim ne olur.
Bir başkasının birine yaptığı dua daha makbulmus.
Nazilliguzeli bu gece hürmetine minik yavrunun sıkıntısını gidersin Allah ım inşallah ikinci bir şeye gerek kalmaz.
Rabbim başka sıkıntı vermesin.
Bunu da kaldırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…