2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gecen sene uzun yol yaptik epey genelde uyuyodu bu sene napicaz bakalim. Biz de memlekete gidicez 7 8 saat suruyo sinop uyur yine insallah.. gerci seviyo kizim koltugunu bazen durmuycak diye ilk bindigimde kucagimda tutayim diyorum anne koltuk diyo otarafa geciyo tabi ben bi mutlu bi mutlu

Ne guzel masallah Defneye.
Insallah durur.. CocuklR da hakli evde sabit durmuyolar ki arabada dursunlar .biz surekli mola yapmistik ve memeye yapismisti.hey gidi zamsn ya.simdi aklima o zamaki yazdiklarim geldi buraya

Biz gecen sene kurbandan sonra gitmistik tunay o zaman emekliyordu yolda uyku saatine denk getirdik uyudugu icin sorun olmamisti genelde de o sekilde cikiyoruz arkada zapdedemiyorum bizimde oto koltugumuz yok olsada durmaz.havuza girmemisti suyu seven cocuk korktu su soguk geldi sanirim esimle sirayla girmistik onun disinda mayo bezlerden almistim oldugu gibi kaldi.sapka sart tabi terlik alabilirsin.arabada oyalamak icin kuru yemis yiyosa findik kuru uzum al baya oyaliyor bunlar.aklima gelenler bunlar

Yolculu'gumuz 15 saat surdu . Hepımız hastayiz :-D
Gecmis olsun.. Ins toparlarsiniz da tatilinden birsey anlarsin.

Varmissiniz canim ne guzel. Darisi bizim basimiza biz de yeni ciktik ne kadar surecek bakalim istanbul cikislari cok yogun.. Eymen hepinize bulastirdi dimi ayni havayi soluyunca gecmis olsun.
Hayirli yolculuklar... Kazasiz belasiz varin

tubaa1 sizede iyi tatiller burda oto koltugu sart, cezasi var. Bence guvenlik acisindanda sart , gittigim her yere alirim, emzirme yastigi, ateş olcer, surup,oyuncak,kitap, su, sut,meyve suyu için suluk,buzdolabi posetlerinden otelde kaliyosan meyve, kurabiyelerden alirsin sonra yemek için iyi oluyo malum saati oluyo yemeklerin

Tesekkur ederim canim.otelde kalicaz kavanoz mamalardan almayi dusunuyorum.belki yemekleri sevmez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…