- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.421
Gecen sene uzun yol yaptik epey genelde uyuyodu bu sene napicaz bakalim. Biz de memlekete gidicez 7 8 saat suruyo sinop uyur yine insallah.. gerci seviyo kizim koltugunu bazen durmuycak diye ilk bindigimde kucagimda tutayim diyorum anne koltuk diyo otarafa geciyo tabi ben bi mutlu bi mutluBizimlo uzun mesafede oto koltugunda durmuyor 45dk yarim saate basliyor darlanmaya.. Sikiliyor aglama krizine giriyor .ne saklabanliklar yapiyorum bazen.
Gecen sene 5saatlik yol burnumdan gelmisti.bu sene yakin mesafe istiyorumgitmek nasip olursa bu yuzden .
Ne guzel masallah Defneye.Gecen sene uzun yol yaptik epey genelde uyuyodu bu sene napicaz bakalim. Biz de memlekete gidicez 7 8 saat suruyo sinop uyur yine insallah.. gerci seviyo kizim koltugunu bazen durmuycak diye ilk bindigimde kucagimda tutayim diyorum anne koltuk diyo otarafa geciyo tabi ben bi mutlu bi mutlu
Dr 'un bana onerdgi de butubaa1 canim resim ekleyemedim gunes kreminin adi bioderma abcderm 50+
Varmissiniz canim ne guzel. Darisi bizim basimiza biz de yeni ciktik ne kadar surecek bakalim istanbul cikislari cok yogun.. Eymen hepinize bulastirdi dimi ayni havayi soluyuncaYolculu'gumuz 15 saat surdu . Hepımız hastayiz :-D
Gecmis olsun.. Ins toparlarsiniz da tatilinden birsey anlarsin.Yolculu'gumuz 15 saat surdu . Hepımız hastayiz :-D
Hayirli yolculuklar... Kazasiz belasiz varinVarmissiniz canim ne guzel. Darisi bizim basimiza biz de yeni ciktik ne kadar surecek bakalim istanbul cikislari cok yogun.. Eymen hepinize bulastirdi dimi ayni havayi soluyuncagecmis olsun.
Yolculu'gumuz 15 saat surdu . Hepımız hastayiz :-D
Varmissiniz canim ne guzel. Darisi bizim basimiza biz de yeni ciktik ne kadar surecek bakalim istanbul cikislari cok yogun.. Eymen hepinize bulastirdi dimi ayni havayi soluyuncagecmis olsun.
Söylediğin güneş kremi bumutubaa1 canim resim ekleyemedim gunes kreminin adi bioderma abcderm 50+
Geldim canım çoktan dündenSlm herkese! Nasilsiniz kizlar. Biz iyiz sukur,cadi lisayla ugrasiyom :) tatiliniz guzel gecsin M melekece78 ,fermante , M Mavisu27 sen biyere gitmiyonmu?
Saolsin insallah canim benim
Tesekkur ederim canim.otelde kalicaz kavanoz mamalardan almayi dusunuyorum.belki yemekleri sevmez diyetubaa1 sizede iyi tatiller burda oto koltugu sart, cezasi var. Bence guvenlik acisindanda sart , gittigim her yere alirim, emzirme yastigi, ateş olcer, surup,oyuncak,kitap, su, sut,meyve suyu için suluk,buzdolabi posetlerinden otelde kaliyosan meyve, kurabiyelerden alirsin sonra yemek için iyi oluyo malum saati oluyo yemeklerin
Geldim canım çoktan dünden
Seni de Lisa yi öperim iyi bayramlar
Evet,iyi olur toz mamalardanda almistim benTesekkur ederim canim.otelde kalicaz kavanoz mamalardan almayi dusunuyorum.belki yemekleri sevmez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?