- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.401
Ayni dertten bende muzdaripim benimkide yattigi yerden oglum gel nerdesin hepsi bu bi bak yemegi isitim masa kurim diyorum tmm diyo cocugu birakiyorum mutfaga bi geliyorum cocuk arkamda o evde yokken sinirlenmiyorum onun o vurdum duymazligi beni bitiriyo yemin ederim.Kizlar kocalariniz cocuklara bakma ilgilenme konusunda nasillar? Ben beninkinden sikayetciyim ya. Kendisine de soyluyorum 2gun sonra yine ayni bana da sikinti basiyor onun rahatligi yuzunden.. hele ramazanda hepten bitti yani.. aksam geliyo 6bucukta eve aliyo eline teli yatiyor uyuyo toplaaan 15dk zor oynuyodur kizimla.. havalar guzel cik dolastir diyorum yok neymis yorgunmus hali yokmus.. sonra benimki dir dir oluyor.. bu gece namazlari zor kildim virik cirik agliyo benim kiz o da uyumus yattigi yerden sesleniyor nerdesin baksana su kiza agliyor diye.. kulagim sagir ya benim duymuyorum!..
Heh aynen ya.. butun gun dibimizde cocuklar zaten bizden de sıkıliyolar..dinleyen kimAyni dertten bende muzdaripim benimkide yattigi yerden oglum gel nerdesin hepsi bu bi bak yemegi isitim masa kurim diyorum tmm diyo cocugu birakiyorum mutfaga bi geliyorum cocuk arkamda o evde yokken sinirlenmiyorum onun o vurdum duymazligi beni bitiriyo yemin ederim.
Sıkma kendini canım.Kizlar kocalariniz cocuklara bakma ilgilenme konusunda nasillar? Ben beninkinden sikayetciyim ya. Kendisine de soyluyorum 2gun sonra yine ayni bana da sikinti basiyor onun rahatligi yuzunden.. hele ramazanda hepten bitti yani.. aksam geliyo 6bucukta eve aliyo eline teli yatiyor uyuyo toplaaan 15dk zor oynuyodur kizimla.. havalar guzel cik dolastir diyorum yok neymis yorgunmus hali yokmus.. sonra benimki dir dir oluyor.. bu gece namazlari zor kildim virik cirik a
Cikin canim ya kisa mesafe varsa super olur. Bebek arabasi al tabi denize giderken aksam yuruyuslerinde lazim olur. Arabada oyalamak icin oyuncak kitap alabilirsin.Kızlar Allah izin verirse temmuzda tatile çıkmaya niyetlendik.oğlumla ilk tatil olucak.bebek arabasınıda götüreyim diyorum.inşallah bunaltmaz kabus olmaz.gecen sene giden arkadaşlar tavsiyelerinizi alabilirim.ayaklarımı uzatıyım ohh keyf yapıyım modunda değilim biliyorum yorucu olacak ama çocuklara değişiklik olacak.birde yolculuk sırasında hiç durmaz gibi çünkü kısa mesafede bile öne gitmek için çıldırıyo.arkada hep ayakta gidiyo.eşimde gece 2 gibi çıkarız uyur yoksa hiç durmaz diyo.
Ay inşallah guzel geçer canım.Ankara'dayım Alanya'yaya gidicez inşallah.5,5 saat yol sürüyo.gece çıkarsak rahat olur.bide güneş kremini 50 fakt.almayı düşünüyorum siz hangisini kullandınız?Cikin canim ya kisa mesafe varsa super olur. Bebek arabasi al tabi denize giderken aksam yuruyuslerinde lazim olur. Arabada oyalamak icin oyuncak kitap alabilirsin.
Sinek icin sprey bulundur yaninda.. Araba camina ortu gunes gelmesin diye...
Surup vs ne olur ne olmaz al.
Yorucu oluyor ama keyifli de. Ins guzel ecer
O zaman gece iyi olur aynen.Ay inşallah guzel geçer canım.Ankara'dayım Alanya'yaya gidicez inşallah.5,5 saat yol sürüyo.gece çıkarsak rahat olur.bide güneş kremini 50 fakt.almayı düşünüyorum siz hangisini kullandınız?
Cok gecmis olsun tekrardan...Kızlar dun doktora gotrdum eymenı balgam cokmus 5 tane antıbıotk ıgne ve balgam sokucu verdı bayram ıcın 17 gun memleketım yozgattayım. oglum dede nıne gorecek yubbı
Benim arada stresli donemim olursa 1hafta gecikiyor.onun disinda duzene girdi sukur gununde geliyorKızlar sizin adetler düzene girdi mi acaba. Benim kız hala emiyor ve tam düzene girdi diyorum bi gecikme oluyor bi telaş allah ım hamile miyim diye korku basıyor. Eşim korunuyor ama hiç bi yönteme güvenim yok nedense. Sizin adetler nasıl özellikle emzirenler
Bende spral takılı canım.duzenli oluyorum şükür düzene girdim.eşine güvenme bence kendin al önlemini.Kızlar sizin adetler düzene girdi mi acaba. Benim kız hala emiyor ve tam düzene girdi diyorum bi gecikme oluyor bi telaş allah ım hamile miyim diye korku basıyor. Eşim korunuyor ama hiç bi yönteme güvenim yok nedense. Sizin adetler nasıl özellikle emzirenler
Çok qgeçmiş olsun ilaç verseydi keşke iğne zor olurKızlar dun doktora gotrdum eymenı balgam cokmus 5 tane antıbıotk ıgne ve balgam sokucu verdı bayram ıcın 17 gun memleketım yozgattayım. oglum dede nıne gorecek yubbı
Iyi tatilleriniz olur insallah cnm. Havuzda takmak icin sapka da al yanina. Cok rahat olamiucaksin gecen sene daha rahatmisiz pesinde kosmadigimiz icin simdi anliyorum bunu tabi..bol kiyafet al cok sicakta terler degisirsin sikca.. gunes kremine bakim yazarim sana cantamizdaydi da adini unuttum simdi. Bebek arabasini mutlaka al onsuz olmaz.. oto koltugu yok mi sizde.. nasil guveniyorsun ayakta dolastirma ya Allah korusunAy inşallah guzel geçer canım.Ankara'dayım Alanya'yaya gidicez inşallah.5,5 saat yol sürüyo.gece çıkarsak rahat olur.bide güneş kremini 50 fakt.almayı düşünüyorum siz hangisini kullandınız?
Yok canım ben almadım oto kolt.aslında yeni oğrendi ayakta arkadaki otoları izliyo.arabayla uzun mesafe gitmiyoruz..ankara içi çok trafikte yoğun olmuyo.ailelerde 10dak.mesafede aklıma gelmedi hiç.gerçi benim oğlanda oturmazmış zaten..teşekkür ederim tavsiyelerin için..şapka mayo şort bir sürü eksik var.bayramdan sonra halledicem inşallah.liste yapıyım unutmayımIyi tatilleriniz olur insallah cnm. Havuzda takmak icin sapka da al yanina. Cok rahat olamiucaksin gecen sene daha rahatmisiz pesinde kosmadigimiz icin simdi anliyorum bunu tabi..bol kiyafet al cok sicakta terler degisirsin sikca.. gunes kremine bakim yazarim sana cantamizdaydi da adini unuttum simdi. Bebek arabasini mutlaka al onsuz olmaz.. oto koltugu yok mi sizde.. nasil guveniyorsun ayakta dolastirma ya Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?