- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.741
Bitter zararli mi ben de veriyorum aradaBenimki de dondurmayı sevmiyor ya
Herkes şaşırıyor dondurma sevmeyen çocuk olurmu diye ama öyle
Sanırım soğuk diye çünkü diliyle azcık tadına bakıyor atıyor yere
Ama çikolatanın her çeşitini yer versem
Ara sıra bitter veriyorum
Sagol canim .insallah.DonukPudra gecmis olsun..insalllah daha da yukselmeden atlatirsiniz.
Çok geçmiş olsun kerem dişten olabilir e bizim de tek ateş yapan diş köpek dişi oldu oda hepsin de değil son dişte ateşlendiMerhaba kizlar nasilsiniz
Dun gece ateslendi bizimki. Hicbiseyi yoktu.yatirdim gece ben de tam yatiyordum en fazla 10dk gecsin uyandi bi baktim yaniyo cocuk.
38.5 dus ve surup verdim suan yine 38lerde ates. Oksuruk ya da burun akintisi yok.
Dis desem hicbir disinde ateslenmedi. 2 kopek disi kaldi. Pazartesiye olmadi dr gitcem inmezse. Suan cok yuksek degil diye gitmiyorum.
Geçmiş olsun pamukcuk hala oluyomu ben sadece Yen'i doğduğumda olur sanıyordumEymenın agzında pamukcuk olmus dudak ıclerı agzı bogazı hep
Cok sagol canim. Bugun esim de salincakta sllarken fark etmis. Dis eti nasil kipkirmizi sis hic boyle olmamisti dedi.Çok geçmiş olsun kerem dişten olabilir e bizim de tek ateş yapan diş köpek dişi oldu oda hepsin de değil son dişte ateşlendi
Geçmiş olsun canımEymenın agzında pamukcuk olmus dudak ıclerı agzı bogazı hep
Benim bildiğim bitter daha faydalıBitter zararli mi ben de veriyorum arada
DonukPudra çok geçmiş olsun.şimdi nasıl devam ediyomu ateşi.kıyamam..klimayla yaşaması ne zormuş.dışarı sıcak nemli..içeri serin.geceleri bi açtım bi kapattım.terledimi üşüdümü.zor ayarladım...Allah kolaylık versin canım donukpudra hep böyle sıcak memlekette diye kulağını çınlattım.klimadanda olabilir terleyip soğuduysa
Yoktu simdi yine cikti. Dus ve surup yaptim.. Yarin acile gidip bi gostercem..DonukPudra nasıl oldu kerem ateş düştümü
Jel falan sür yatarken istersen rahatlatır
Gündüzde dolaptan çıkma salatalık havuç falan belki iyi gelir
Iyiz canim. Lisada iyi cadi ellerinden oper. :) Farkli seyler yasamiyoruz ayni seyler bizde de var. Yemek konusu felan....Sagol canim .insallah.
Nasilsiniz
Lisa nasil.
Canım geçer gider inşallah çabucak.isilik bizdede oldu.Yoktu simdi yine cikti. Dus ve surup yaptim.. Yarin acile gidip bi gostercem..
Tuba sorma valla nem felaket. Gece ayri odada pek etkilemiyor da gunduz acmadan cok zor. Asiri bunaltici ve isilik derdi oluyor.
Bizim de 2.azilar kaldi sadece digerleri cikti hep..Böyleymiş kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?