2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bitter zararli mi ben de veriyorum arada

Çok geçmiş olsun kerem dişten olabilir e bizim de tek ateş yapan diş köpek dişi oldu oda hepsin de değil son dişte ateşlendi

Damak tatları da benziyor bu sıpaların bizimkide dondurma sevmiyorum yemeyi beceremiyorum hemen atıyo ama çubuk kraker ver hepsini yer kubuk kubuk die o yüzden çantamız dan eksik olmuyo dışarda kurtarıcı arabaya oturtmak için

Çok geçmiş olsun kerem dişten olabilir e bizim de tek ateş yapan diş köpek dişi oldu oda hepsin de değil son dişte ateşlendi
Cok sagol canim. Bugun esim de salincakta sllarken fark etmis. Dis eti nasil kipkirmizi sis hic boyle olmamisti dedi.
Bir de ates 38.5 gecmedigi icin acikcasi bana da dis gibi geliyor. Senin de bu yazini gorunce simdi daha da yogunlastim dis ihtimaline.

DonukPudra çok geçmiş olsun.şimdi nasıl devam ediyomu ateşi.kıyamam..klimayla yaşaması ne zormuş.dışarı sıcak nemli..içeri serin.geceleri bi açtım bi kapattım.terledimi üşüdümü.zor ayarladım...Allah kolaylık versin canım donukpudra hep böyle sıcak memlekette diye kulağını çınlattım.klimadanda olabilir terleyip soğuduysa

Eymenın agzında pamukcuk olmus dudak ıclerı agzı bogazı hep
Geçmiş olsun canım
Küçükken ebemiz karbonatı temiz beze sür ağzının içini temizle hemen geçer demişti bi dene istersen
Bitter zararli mi ben de veriyorum arada
Benim bildiğim bitter daha faydalı
Çikolata Yiyeceklerse bitter verilmeli diye okumuştum bi yerde
Benimkine çikolata olsun da bitter falan farketmiyor
Normalde ben hiç sevmem mesela sütlü tercihimdir

Bizim bütün dişler çıktı galiba
Köpekler azılar alt üst tamam
Başka çıkacak diş varmı hiç bakmadım bi daha
Kaç dişi olcak ki toplamda bu yaştayken

DonukPudra nasıl oldu kerem ateş düştümü
Jel falan sür yatarken istersen rahatlatır
Gündüzde dolaptan çıkma salatalık havuç falan belki iyi gelir
Yoktu simdi yine cikti. Dus ve surup yaptim.. Yarin acile gidip bi gostercem..

Tuba sorma valla nem felaket. Gece ayri odada pek etkilemiyor da gunduz acmadan cok zor. Asiri bunaltici ve isilik derdi oluyor.

Yoktu simdi yine cikti. Dus ve surup yaptim.. Yarin acile gidip bi gostercem..

Tuba sorma valla nem felaket. Gece ayri odada pek etkilemiyor da gunduz acmadan cok zor. Asiri bunaltici ve isilik derdi oluyor.
Canım geçer gider inşallah çabucak.isilik bizdede oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…