2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

:) Evet ya geliyor bencede kiminin erken oluyormuş bizimkiler o gruptan sanırım.

Cubuk kraker yine iyi.. gofret,pasta,cikolata onlari napicaz
onlari yemesin diye dondurma veriyorum artik kulahlilardan en azindan sut var icinde bizi kandirmiyolarsa tabi :)

ben henüz diğer şeyleri ısrarla vermiyorum canım. gerçi kuzeninde fln görüyor bazen ara ara yiyor da eve almıyorum. bi dondurmaya bişey demiyorum aslında dondurma da gerçek dondurma değil ama napalım artık diyorum

Benim kizim da cubuk kraker hastasi.. dondurmayi sevmiyo yuzunu burusturup tötü tötü diyo

bende çok severim çubuk krakeri bana çekmiş kızımda. dondurmayı ilk verdiğimde soğuk soğuk bu diye geri verdi :) sonra baktı ki herkes yiyo az az yiyo ama çok da sevmiyo küçük cadı

Benim kizim da cubuk kraker hastasi.. dondurmayi sevmiyo yuzunu burusturup tötü tötü diyo

Aa ilginc dondurma sevmeyen cocuk :)
Ilk tadiminda aynen yemek.istemiyodu soguk oldugu icin herhalde ama simdi masallah .. marketten geldigimiz.gibi kuruluyor tekli koltuga, hic kipirdamadan yiyor

Hi iste eve girmeyince abur cubur yine iyi ama ben assiri abur cuburcuyum haliyle illa gorup istiyor.. e aileler gelirken birseyler aliyor, parkta gorup istiyorlar fln o yuzden bir suredir evde dondurma,cikolatasiz sade gofret ve kraker haric pek vermemeye calisiyorum disarda nasil olsa engel olamiyorum.Cani cekiyor

Tabi bunlari yemegini bitirdiginde yiyebilecegini az cok biliyor artik

Kızlar minik yaramazlara yemek yedirmede suyu kullandınız mı?
Kullanmadiysaniz şiddetle tavsiye ediyorum.

Balkona yarım kova su,bir adet leğen,bir adet masrapa.
Sonra hipnotize olmuş gibi açılan bir adet minik ağız

Önemli uyarı: Çocuğunuz saatlerce sudan çıkmak istemeyebilir, ayrıca o suyu içmeye kalkisabilir
Bunlara karşı direnen bir adet savaşçı anne lazım tabi bir de

Ha yere çarşaf benzeri bir şey sermeyi unutmayın ıslak zemin.
Bol bol yemeli günler hepimize

Son düzenleme:

Evet bunu gecen aksam biri soylemisti cok zor yiyomus yemeklerini, hele corba asla agzina dahi almiyormus ama suyla cogu yemekleri yedigini soyledi. Bilincli yemiyor ama en azindan yiyor diyodu kadin . O senmiydin yoksa
ama evet onlerine sevdikleri herhangi oyalanacak birsey konulunca daha guzel yedikleri ap acik ortada

Yok canım ben değildim :)
Ben hep oyalayarak yediriyorum da bu aralar hiç yemiyor ama evet suyla yiyor en azından.

Ha bir de zumba açıyorum oynayarak onunla yiyor fikir olsun size de.

Tabi ben bu arada onu oyalamak güldürmek ve de ağzına yemek sokabilmek için sekilden şekile giriyorum oradaki hareketleri yapıyorum güya

Ama kızlar valla sizden Allah razı olsun hanginiz dua etti bilmiyorum ama buraya dua edin yazdıktan sonra bı tık daha iyi oldu şükür

Benimki de dondurmayı sevmiyor ya
Herkes şaşırıyor dondurma sevmeyen çocuk olurmu diye ama öyle
Sanırım soğuk diye çünkü diliyle azcık tadına bakıyor atıyor yere
Ama çikolatanın her çeşitini yer versem
Ara sıra bitter veriyorum

Teşekkürler Kardeş düşünen arkadaşların önünde saygı ile eğiliyorum zira biz 2. çocuk istemediğimiz konusunda çok kararlıyız
Hoşgeldin aramıza tekrar
Aynı şekilde bizde kararlıyız ama herkes bizden meraklı kardeşsiz çocuk olmaz diye
Şu an hiç düşünmüyorum bi kaza olur diye de çok korkuyorum ama gelecek ne gösterir bilemeyiz

Merhaba kizlar nasilsiniz
Dun gece ateslendi bizimki. Hicbiseyi yoktu.yatirdim gece ben de tam yatiyordum en fazla 10dk gecsin uyandi bi baktim yaniyo cocuk.
38.5 dus ve surup verdim suan yine 38lerde ates. Oksuruk ya da burun akintisi yok.
Dis desem hicbir disinde ateslenmedi. 2 kopek disi kaldi. Pazartesiye olmadi dr gitcem inmezse. Suan cok yuksek degil diye gitmiyorum.

Çok geçmiş olsun canım
Bu ara çoğu çocukta boğaz ve kulak enfeksiyonu duyuyorum
İmkanın varsa bugün göster bence ilerlemesin bişey varsa

Dışarısı çok sıcak evde sıkılıyor oyun türetemiyoruz en çok banyoda oynuyor kuzum
Oyun hamuru falan aldım hiç ilgisini çekmedi
Boyama kitabı kalemler de ilgisini çekmiyor sadece bi kalem kağıt alıp elime tutuşturuyor sen resim yap diye
Araba çizmekte usta oldum :)

Çok geçmiş olsun canım
Bu ara çoğu çocukta boğaz ve kulak enfeksiyonu duyuyorum
İmkanın varsa bugün göster bence ilerlemesin bişey varsa
Tesekkur ederim.
Dun byodan sonra annemlerde klima acik dolasmis icinde zibin giydirmeden aklima o da geliyor acaba usuttu mu diye ondan aslinda beklemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…