- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #81.721
Yaa hatırlaman ne güzel :) Geçmiş olsun2 yaş sendromu kapıda galiba alışmaya çalışıyoruz biz de :) Dışarı çıktığımızda her gördüğünü istemesi dışında büyük bir sorun yok çok şükür :)
Cubuk kraker yine iyi.. gofret,pasta,cikolata onlari napicaz
onlari yemesin diye dondurma veriyorum artik kulahlilardan en azindan sut var icinde bizi kandirmiyolarsa tabi :)
Benim kizim da cubuk kraker hastasi.. dondurmayi sevmiyo yuzunu burusturup tötü tötü diyo
Benim kizim da cubuk kraker hastasi.. dondurmayi sevmiyo yuzunu burusturup tötü tötü diyo
ben henüz diğer şeyleri ısrarla vermiyorum canım. gerçi kuzeninde fln görüyor bazen ara ara yiyor da eve almıyorum. bi dondurmaya bişey demiyorum aslında dondurma da gerçek dondurma değil ama napalım artık diyorum
Çok geçmiş olsunCanim sagol iyiyim aen nasilsin
Evet yine sallandik. Allahim korusun. Keremi salliyordum.ilk basim donuyor uykusuzluktan sandim. Allahim yasatmasin kimseye
Kızlar minik yaramazlara yemek yedirmede suyu kullandınız mı?
Kullanmadiysaniz şiddetle tavsiye ediyorum.
Balkona yarım kova su,bir adet leğen,bir adet masrapa.
Sonra hipnotize olmuş gibi açılan bir adet minik ağız
Önemli uyarı: Çocuğunuz saatlerce sudan çıkmak istemeyebilir, ayrıca o suyu içmeye kalkisabilir
Bunlara karşı direnen bir adet savaşçı anne lazım tabi bir de
Ha yere çarşaf benzeri bir şey sermeyi unutmayın ıslak zemin.
Bol bol yemeli günler hepimize
Yok canım ben değildim :)Evet bunu gecen aksam biri soylemisti cok zor yiyomus yemeklerini, hele corba asla agzina dahi almiyormus ama suyla cogu yemekleri yedigini soyledi. Bilincli yemiyor ama en azindan yiyor diyodu kadin . O senmiydin yoksa
ama evet onlerine sevdikleri herhangi oyalanacak birsey konulunca daha guzel yedikleri ap acik ortada
Hoşgeldin aramıza tekrarTeşekkürlerKardeş düşünen arkadaşların önünde saygı ile eğiliyorum zira biz 2. çocuk istemediğimiz konusunda çok kararlıyız
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kizlar nasilsiniz
Dun gece ateslendi bizimki. Hicbiseyi yoktu.yatirdim gece ben de tam yatiyordum en fazla 10dk gecsin uyandi bi baktim yaniyo cocuk.
38.5 dus ve surup verdim suan yine 38lerde ates. Oksuruk ya da burun akintisi yok.
Dis desem hicbir disinde ateslenmedi. 2 kopek disi kaldi. Pazartesiye olmadi dr gitcem inmezse. Suan cok yuksek degil diye gitmiyorum.
Canim gecmis olsun. Dr ne verdi.Eymenın agzında pamukcuk olmus dudak ıclerı agzı bogazı hep
Tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun canım
Bu ara çoğu çocukta boğaz ve kulak enfeksiyonu duyuyorum
İmkanın varsa bugün göster bence ilerlemesin bişey varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?