2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Tek tek alinti yapamadim.
Sabah acile gittik. 40A dek cikti ates. Bogazlarda kizariklik var dedi. Idrar temiz cikti. Ates dusurucu devam ciktikca. Bi de anribiyotik surup yazmis.. Acillerdeki bu durumu sevmiyorum ya hemen antibiyotik yaziyorlar ama atesi devam ediyor. Umarim iyi gelir. Nazi kaprisi inadi carpi 2 oldu.

Gecmis olsun canim salgin var dikkat etsen de oluyor. Ben de iki gundur gaz sancisi cekiyorum cok fenayim. Yandaki komsu kizi olmustu onun gecti bende de basladi.. bulasici bisey mi bilemiyorum da ust uste denk gelmesi soru isareti olusturdu bende..

Kızlar sütten kestiniz mi nasıl yaptınız
Ben henüz kesmedim çünkü benim oğlum süt ürünü hiçbir şey yemiyor
2 yaşını bekliycem ben
zaten bu ara memeye çok düşkün son demlerini de emsin bakalım
Boğaz genelde yüksek ateş yapıyor
Çok geçmiş olsun acil şifalar
Antibiyotik olmadan da geçmiyor ki
Ateşten korkuma doktor verince veriyorum
Biraz büyüyünce belki bu kadar hassas olmazlar inşallah
Ben 17 aylikken kestim. Anlatarak ilk basta sabah aksam vererek azalttim sonra yine anlatarak hic vermedim. Krizli olmadi bizim rahatti cok sukur..
Süt içiyor mu peki yada yoğurt peynir yermi
Paket sütmü veriyorsun
Benimki hiç içmiyor ama memeyi bırakınca içer diyorlar umarım öyle olur

Günaydın kızlar.
Günlerden sonra ilk defa biraz daha rahat uyuduk.
Son bir haftadır 15 kere kalkan oğlum bu gece 5 kere kalktı

Dün ben de hastalandım.
Ateşim çıktı sürekli ve tüm vücudum dökülüyordu.
Önceki gece ceryanda kalmışım.
Bu sabah daha iyiyim şükür.

Emerken cok cok az iciyordu 1cay bardagi bile bitmiyodu sutu biraktiktan sonra zamanla artti. Sabah aksam 1er biberon iciyor. Benimki de emerken memeye guvenip hicbisey yemiyodu ben de cok sık hastalaniuodum hatirlarsin belki o nedenle yeter artik deyip biraktirdim.

Gunaydin canim gecmis olsun sana da iyi olmana sevindim.
Biz de gece bolca kalkiyoruz. Yaninda yatiyorum annemdeyim hala daha ya. Ona ragmen uyaniyor tek derdi saç saç saç arada bir de su ister. Elinden saçim duserse uyanip agliyor sac sac diye. Bu aksam eve donucem kendi yataginda yatsin bakalim nasil olcak.
Sahi sizlerde de var mi boyle sac tutkunlugu. Resmen benim kiza terapi gibi geliyor saçlarim..

Günaydın kızlar. Tüm hasta kuzulara ve annelere geçmiş olsun. Yine çok kötü salgın varmış özellikle ağız yarası. Bi tanıdığımızın 10 aylık bebeği var o son 1 aydır sürekli ağız yarası oluyormuş. Parklardan oluyor demiş doktor. Eczanelerde yaptırılan bir ilaç vermiş o iyi oluyormuş.

Benimde geçen pazar çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı. Cuma kontrole götürseler ki bebek aç ve susuz kalmış 3.200 grden 2500 grye düşmüş.Acil yoğun bakıma aldılar bebeği. anne perişan zaten. Hastaneden çıkarken doğru düzgün bilgi vermemişler bunlarda süt yetiyo uyuyo bebek die mama vermemişler fln. hastane benim evime çok yakın bende kaldılar öyle olunca yoğun bir haftasonu geçirdim. daha yatacak bebek. düzelme var ama inşallah kalıcı hasar bırakmamıştır bu durum

fermante sana da gecmis olsun.. Bilmiyorum neden ama tetikliyor birseyler demek ki. Ard arda olmasi aynen dusundurucu..

M Mavisu27 sana da gecmis olsun.. Bunye yorgun dusuyor..

G GCA kiyamam ya. Nasil doktor hemsireymis onlar. Hastanede kalinan 1 gecede bile hemsireler surekli 2saate bir besle ya da mama takviyesi icin geldiler. Allahim kiyamam ins toparlar yavrum ya.. Ailesi icin felaket bir durumdur. Rabbim sifa versin.

Güya özel hastane canım kız iki gün hastanede yattı orda bile mama vermemişler. tamam sütü gelmiş ama yutuyo mu yeteri kadar insan bilmiyorki. doktor kızmış bi de iyice perişan oldular ama toparlıyor kuzucuk çok şükür. inşallah Rabbim korumuştur. Siz nasılsınız Kerem rahatladı mı biraz. sen başladın mı antibiyotiğe

Kiyamam yavrum ya yazik iyilesir insallah biran once. Sariligi arttiysa ondan hep uyumustur anne babaya bilgi verilmezse nereden bilecekler yine hst nin calisanlarin sucu.. allahim sifa versin insallah..

Evet aynen oyle. Allah yardimcilari olsun ..
Kereme dun verdim antibiyotik sukur rahatladi. Gece ateslenmedi daha. Ter atti epey ... Sik kalkti ama meme meme diye sanirim birsey yiyemediginden memeyle avuttu kendini .

Geçmiş olsun canım

Kiyamam yavrum ya yazik iyilesir insallah biran once. Sariligi arttiysa ondan hep uyumustur anne babaya bilgi verilmezse nereden bilecekler yine hst nin calisanlarin sucu.. allahim sifa versin insallah..

inşallah cnm. böbrek fonksiyonları normale dönüyor.inşallah bununla gelmiş geçmiş olur ne diyelim

DonukPudra hoşbulduk canım..
G GCA hemde ne alışmışlardı.çok güzel oldu baya havamız değişti.kerem durup durup kapının önüne gidiyo açç açç diye...çok rahat edemem diyodum ama tam tersi oldu.köpük partisi bile yaptık bebek arabası çok işime yaradı.animasyonlara bayıldı.oturup izledi.bol bol kıyafet götür canım sürekli üst değiştirdik.şimdi tatil bitti temizlik zamanı

Bizim saç değil ama uyurken pelüş bir arısı var ona sarılıpta sallanmak ister
dışarı giderken de mutlaka ya marsupilami ya küçük aslanı var onu almak istiyor onlarsız çıkmaz
Bizimkiler yine iyi canım bi arkadaşın oğlu battaniyesi olmadan bi yere gitmezdi yaz kış o mutlaka ellerinde olurdu ve 4 5yaşına kadar yaptı bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…