2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Canım hayırlı uğurlu olsun. Hayatta işler her zaman planlı gitmez. İçinde atan bir kalpten güzel bir süpriz olabilir mi hiç. olumlu düşün olumlu olsun. yavrun varken yavruların olacak işte. dünyanın en güzel şeyi kardeş, ona en güzel hediyeyi taşıyorsun öyle düşün. Yok kıskanır yok şöyle yok böyle deme, gayet de güzel halledersin sen. Tebrik ederim

Suan kendimi yerine koydugumda anlayabiliyorum. Basindan beri sorunlu bir duzenli duzensizlik yasadik.
Ve birseyler rayina girmeden yeni bir bebek fikri bu durumda en urkutucu fikir belki de.
Ama Rabbim boyle uygun gordu demek ki . demek ki hayirli olacak olan bu . su zamana dek ayni sekilde korunup suan veriyorsa vardir bir hayir ...
Lutfen pozitif dusun. Belki yeni minigin uysal ve uykucu olacak. Evet zor olacak ama guzel olacak.

Hayırlı olsun canım
Aldırıp ömür boyu onun vicdan azabını çekmek daha zor bence rabbim bi zorlukla bi kolaylık verir inş

kızlar dün gece mira 12 de uyudu yarım saat sonra ağlayarak uyandı. parka gidelim fln diye saçmalıyor. bindik arabaya uyursa diye saat 2,30 uyudu.gazı vardı sanırım biraz çıkardı rahatladı ama sabah 8 de uyanmış. ve yeni uyumuş hafif ateşi varmış ya epey endişelendim. 2. azılara erken mı?

Bence cikabilir .
2yas ve sonrasi deniyor ama . herkeste farkli isliyor bu seyir
Kolayca gelsin disse eger ..

Hayırlı olsun canım. İnşaellah çok kolay bir hamilelik çok kolay bir doğum çok kolay bir bebek olur. Ben çok seviyorum yaşları yakın kardeşleri. Allah ol demiş olmuş ne güzel. Hem deneyimli bir annesin şimdi. Daha kolay büyütürsün.

Çok geçmiş olsun canım. Dişte olabilir. Hafif üşütmüşte olabilir. Havalar sıcak terliyorlar. O terle üşüyünce hasta olabilir.

Bizim 2.azilarimiz da çıktı canım demek ki çocuktan çocuğa degisiyo

Geçmiş olsun canım.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum
İkinci azı için erken mi diye.
Bir aydır geceleri belki on kez uyaniyordu inliyordu
Maşallah birkaç gecedir iyi.
Acaba dış miydi diyorum.

Alttaki ikinci azilarin yerini elliyorum kabarmış gibi.
Bilmiyorum normalde mi öyle oluyor
Ama usttekilere dokunuyorum onlar dümdüz .
Sizde nasıl kızlar dokunduğunuz zaman kabartı geliyor mu?

Reactions: GCA
Hayırlı olsun.
Bence birkaç haftaya fikrin tamamen değişir.
İkinci çocuk fikrine alışır hatta mutlu olursun.
Evet biraz erken ama nasibinde varmis.
Allah bir kolaylığını verir merak etme

Geçmiş olsun canım neyi var acaba kuzum benim azılar 23 aydan sonra yazıyo ama belli de olmaz belki diştir

Bence cikabilir .
2yas ve sonrasi deniyor ama . herkeste farkli isliyor bu seyir
Kolayca gelsin disse eger ..

Bizim 2.azilarimiz da çıktı canım demek ki çocuktan çocuğa degisiyo

Geçmiş olsun canım neyi var acaba kuzum benim azılar 23 aydan sonra yazıyo ama belli de olmaz belki diştir

sağ olun kızlar, ateşi yok çok şükür ama huzursuz gece de uyandı bir sürü bakalım hasta fln olmasın da. salgın varmış insan korkuyor

Doğru söylüyorsunuz kızlar ama işte hazır olmadan birden böyle olması beni çok karmaşaya soktu
Çok git geller yaşadım aldıralım dedim eşime çünkü hazır değilim ne bedenen ne ruhen
Dışarda bi hamile görsem yada üç beş aylık çocuk görsem korkardım o günlere dönmekten
Daha yeni yeni düzene girecektik
İstediğimiz yere kucağıma da olsa alıp gidiyordum şimdi iki çocukla tamamen hayat değişiyor
Ama kendi rahatım için bir cana kıyamazdım ve doğurmaya karar verdim
İnşallah her şey güzel olur sağlıklı hayırlı bir evlat olur
Sizlere tavsiyem iyi korunun :))
Ama şuda var eğer ben bu şekilde hamile kalmasaydım asla planlı yapmaya cesaretim olmazdı
Allahın vardır bir bildiği sonumuz hayır olsun inşallah
Burdan mambura da selam olsun onun temposu hep beni anlatırken bile yormuştu o kadar üzülüyordum ona
Al işte bende artık yakamda paçamda çocukla o tempoya giriyorum
Allahım olmayanlara ve isteyenlere de nasip etsin

Hayirli olsun cnm kasim annesiyken ben de simdi mart annesi olucam 7 haftalik hamileyim bizimki isteyerek oldu tekim hic bir yardimcim yok evet cok zor olucak ama cocuklarin atak donemleri hic bitmiyor her yasta ayri sorunlari var baktim yasta gidiyo zaten ise giremiyorum bakici parasi yol parasi aldigim maas onlara gidicek bende ikinciyi dogurmaya karar verdim.rabbim yardimcimiz olsun saglikli hayirli uslu uykulu gazsiz bebeler versin.burayida okuyorum ama arda yaziyodum senin yorumuda gorunce yazmak istedim.

Hayırlı olsun canım sana
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Ne güzel isteyerek olması çünkü en azından şok olmuyorsun beklediğin istediğin için
Kardeş güzel şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…