2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim kızım da uyurken mutlaka saçımla oynar. Bazen o kadar acıtıyor ki diyorum gidip kısacık kestirip kurtulacağım.

Selam kızlar. Bugün kızımın oyun grubunda son günüydü. 4 aydır çok eğlendik ve epey gelişme sağladı. Eylül'den sonra tekrar başlayacağız inşallah bir büyük gruba. Ben kendi adıma da çok eğlendim ikimize ait zaman oldu. Bazen baba kız gittiler onlara iyi oldu. Fırsatı olanlara şiddetle öneririm

Kızlar bugun düğündeydik.benim sıpacım babasının kucağındaydı bi baktım kolayı almış eline hımm diyerek nasıl içiyokocaman bardak yarıya inmiş.zararlı şeyleri nasıl seviyolar..eşime dedimki uyu sen bak napıyo.şok oldu farkında değilim ki almış içiyo diyo.keşke yemekleride öyle yese içseler..kızlar vallahi butun stresimi attım kurtlarımı döktüm.oğlanı babaya verdim.bu düğün bana çok iyi geldi
DonukPudra nasılsın canım görünmüyosun?

Merhaba kizlar
tubaa1 sagol cnm
Koydeyim pek yazamadim. Bugun doncez.. Kereme cok iyi geldi burasi. Bahce tavuklar.. Kediler kopekler. Cok mutlu.
Ama donus gunu geldi
Canım ne güzel olmuş temiz hava miss..oralara alışıp sonra evde bizi bunaltıyolar.benim oğlumda çok seviyo hayvanları bayılıyo.taklitlerini yapıyo

Benim kizimda babası ictikce istiyordu vermedik çok ısrar edince içine karabiber koyup içirdim o gün bugün görünce acı acı diyip yanına bile yanasmiyor :)

Benim kizimda babası ictikce istiyordu vermedik çok ısrar edince içine karabiber koyup içirdim o gün bugün görünce acı acı diyip yanına bile yanasmiyor :)
Ne iyi yapmışın bende denim onu bizde hiç biyerde kola fanta içmiyoruz içene kadar kendini yerlere atarak ağlıyo

Ne iyi yapmışın bende denim onu bizde hiç biyerde kola fanta içmiyoruz içene kadar kendini yerlere atarak ağlıyo
İçirmeyin kesinlikle canım. Asit çok zararlı. Ben içmiyorum. Kızıma hazır meyve suyu bile vermiyorum. Ağlasın zararı yok. Vermeyince kesin kural olur. Alışır.

Merhabalar, 1 yaş aşısında yavrusu döküntü döken oldu mu? Yiğenim bir kaç gün önce olmuştu, bu gün döküntü var kol, göbek vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…