- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.001
Benim kızım da uyurken mutlaka saçımla oynar. Bazen o kadar acıtıyor ki diyorum gidip kısacık kestirip kurtulacağım.@fermante benim kizda sacimin hastasi yada ablasinin ,hele birde uykusu gelsin boynum tutuluyor .carsi pazar farketmez bir eliyle tutuyor bir eliylE karistiriyor ,bonus yapiyor beni..tv izlerken bile bir tutam hep alinde .gece sacimi ariyor izin vermezsem anniii diye acindiriyor :))
Baktım o ortam beni açmadı. Yemek falan yapmam artık. Burası bana yeter
Aleyküm selam biz iyiyiz canım siz nasılsınızSlm kzlar naslsnz
Aleyküm selam biz iyiyiz canım siz nasılsınız[/QUOTE
Scak ısılık valla ugrasyrz . Cok sc ak
Canım ne güzel olmuş temiz hava miss..oralara alışıp sonra evde bizi bunaltıyolar.benim oğlumda çok seviyo hayvanları bayılıyo.taklitlerini yapıyoMerhaba kizlar
tubaa1 sagol cnm
Koydeyim pek yazamadim. Bugun doncez.. Kereme cok iyi geldi burasi. Bahce tavuklar.. Kediler kopekler. Cok mutlu.
Ama donus gunu geldi
Benim kizimda babası ictikce istiyordu vermedik çok ısrar edince içine karabiber koyup içirdim o gün bugün görünce acı acı diyip yanına bile yanasmiyor :)Kızlar bugun düğündeydik.benim sıpacım babasının kucağındaydı bi baktım kolayı almış eline hımm diyerek nasıl içiyokocaman bardak yarıya inmiş.zararlı şeyleri nasıl seviyolar..eşime dedimki uyu sen bak napıyo.şok oldu farkında değilim ki almış içiyo diyo.keşke yemekleride öyle yese içseler..kızlar vallahi butun stresimi attım kurtlarımı döktüm.oğlanı babaya verdim.bu düğün bana çok iyi geldi
DonukPudra nasılsın canım görünmüyosun?
Ay bende yenı tasındım mahvolduk ya cok zor tasnmakBiz de yeni taşındık. Nemden hep poposu pişik olmuş. Gün boyu eli bezinde popo diye geziniyor. M melekece78
Ne iyi yapmışın bende denim onu bizde hiç biyerde kola fanta içmiyoruz içene kadar kendini yerlere atarak ağlıyoBenim kizimda babası ictikce istiyordu vermedik çok ısrar edince içine karabiber koyup içirdim o gün bugün görünce acı acı diyip yanına bile yanasmiyor :)
Biz de yeni taşındık. Nemden hep poposu pişik olmuş. Gün boyu eli bezinde popo diye geziniyor.
Yeni evin hayırlı olsun canım. Evet çocukla insan mahfoluyor. Daha bir sürü eksikler var. Gerçekten çok zorAy bende yenı tasındım mahvolduk ya cok zor tasnmak
İçirmeyin kesinlikle canım. Asit çok zararlı. Ben içmiyorum. Kızıma hazır meyve suyu bile vermiyorum. Ağlasın zararı yok. Vermeyince kesin kural olur. Alışır.Ne iyi yapmışın bende denim onu bizde hiç biyerde kola fanta içmiyoruz içene kadar kendini yerlere atarak ağlıyo
Çok güzelmiş hayırlı olsun. Aslında artık yavaş yavaş oynamaya başlıyorlarEki Görüntüle 2033295
Kızlar ilk kez bi oyuncakla oturup uzun süre oynadı ahşapları üst üste koydu Yan yana koydu falan baya oyalandı tavsiye ederim
Teşekkür ederiz canım 2yaşomdan sonra oyuncak yaşı gelir diolar İnş öle olur şimdilik oyuncak la pek oyalanmıyoÇok güzelmiş hayırlı olsun. Aslında artık yavaş yavaş oynamaya başlıyorlar
merhaba; biz kola içeceksek oğlana pekmezi sulandırıp onada bardağına döküyoruz bir güzel kola diye içiyor. Aklınzda olsunNe iyi yapmışın bende denim onu bizde hiç biyerde kola fanta içmiyoruz içene kadar kendini yerlere atarak ağlıyo
Teşekkür ederim Önerin için denemekte fayda varmerhaba; biz kola içeceksek oğlana pekmezi sulandırıp onada bardağına döküyoruz bir güzel kola diye içiyor. Aklınzda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?