2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Az once cocuklar oglen okuldan gelecek kek yapayim dedim .hamura spagetti taktim boncuklari gecirsin diye .dedimki bu boyle oyalanir bende yanjnda kek yaparim .daha bes dakika olmadi birkez boncuklari gecirdi basladi masa ustune cikmaya .ya dedim elalemin cocugu instagramda bir saat ugrasiyormus daha bismillah demeden birakti benimki .sonuc olarak kekin yumurtasiyla sekerini cirpabildim sadece

Peditus da mi alerji yapiyor. Kiyamam ya...
Gecmis olsun. Sen de balli zencefil tuket bari.

Instagram bebeleri degil bizimkiler kasim bebeleri lutfen
Biz ki bir instamom olamadik cocuklarimiz mi olcak .
Ben beraber cirpiyorum keremle yoksa rahat vermiyor

Evet ya bi kaşık içiyor kızamık gibi döküyor, benzer bir ilaç daha vermişti o da yaptı. İnşallah büyükçe geçer. Balla zencefil veriyorum canım ama grip ilaçla 7 gün ilaçsız 1 hafta da iyi olur derler ya, günümüzün geçmesini bekliyoruz

Kızlar günaydın.
Kafayı yicem bana bı akıl verin.
Hani biz pişik yüzünden bez baglamiyorduk da
Ben akıllı bunu fırsata cevireyim (demez olaydım) demiştim ya.

Bizim oğlan cisi yaptıktan sonra,kakayi da yaparken söylüyor.
Cisim geldi diye tuvalete götürüyor boş..

Pek bı ilerleme yok yani.
E tamam daha hazır değil dedim bez takayım madem.
Yok. Şimdi onu da istemiyor!
Baglatmiyor yaaa

Altıma yapicam diyor resmen çocuk
Napicam ben.
İleri gidemiyoruz geriye de donemiyoruz

Sorma ben birlikte cirpcam deyince unu surmedik yerini birakmiyor ben hala kirkli gunlerdeki moddayim ne yemek ne temizlik yapabiliyorum ha bide sacim kasim birbirine karismis ,kirli kiyafet modubdayim

Benim buyuk oglum gibi bir hafta heryere isedi ve isemekle kalmayip kendi cisinde ayagi kayip kayip yere duserdi.biktim bak artik bagliycam dedim zink diye akli basina geldi bir daha altina yapmafi belki sizinde oyle olur

Canim sagolasin telefonu elime alcak vaktim bile olmadi amanin bu yil proje odevleri hemen verildi onlarla ugrastik bide surekli sinav yapiyorlar onlara calisiyoruz tubaa1 sizinde oylemi ya her dersten herhafta sinav var
Canım bizim matematikçi yaptı 2 tane.sözlü yerine geçicek demiş.diğerleri kasım da yazılılar başlıyacak demiş.bizde yazılı varmış gibi her gün twkrar yapıyoruz.biliyosundur teog gitti mis geliyomuş 5.sınıflar aralık ayında sınav olucakmış.bizimki şimdiden başladı telaşa.sıkı tutmamız lazım.
Bu ara evi iyicw bıraktım.oğlan uyuyunca fen çalışıyorum güneş dünya ay mat ve türkçem çok iyi ama fen de her şeyi unutmuşum canım biliyomusun doğru düzgün kaynak da bulamıyorum seneye tekrardan müfredat değişcekmiş.yayınevleri kitap çıkarmamışlar.seçeneğimiz yok yani malesef.internette de sınırlı.kolay gelsin bize ne diyim

Benim buyuk oglum gibi bir hafta heryere isedi ve isemekle kalmayip kendi cisinde ayagi kayip kayip yere duserdi.biktim bak artik bagliycam dedim zink diye akli basina geldi bir daha altina yapmafi belki sizinde oyle olur
İnşaallah canım.
Canim çok sıkkın yani.
Ablamın oğlu 6 yasina kadar kakasını beze yaptı
Normalde tuvalete gidiyor ama kakasi gelince bez taktiriyordu
Öyle olur diye korkuyorum.
Çünkü kakasını yaparken tuvalete götürüyor beni ama esofmani indirmeme izin vermiyor ona yapıyor :/
Çiş zaten her yere...

M Mavisu27 su arabalı stickerları denesen.
wc ye ciş yaparsan bunu yapıştırcaz gibi.

cok ani oldu sizin de böyle ama geri dönme bence . az sabır
Gerçekten çok ani oldu
Çok pişmanım.
Bir de evde ablam var tüm düzeni değişti
O gidicek diye uyumuyor bile
Gündüz 12 olmadan uyuyan çocuk saat 3 ye koridorda uyuyakaliyor
gece de 12 de zorla.

Belki onun da etkisi var bilemiyom.
Ama beze razıyım yaaaa :///

canım döküntüler içinde stileks diye bir krem verdi yine 3 gün sabah akşam sürdük kaşıntıyı biraz olsun rahatlatır dedi. parolun şurubu varmış dr yazdı 1 ölçek kullandım sabah akşam
Himm bana da coresatin dedi kasinti icin.. mavisini al dedi de evde pembesi vardi surdum ondan.. zaten bi de LRin acil durum seti var ondn kullandim.en cok o iyi geldi kasintiya..
Parolu bilmiyordum evde bulundurmak lazim iyi olur..tsk.ler

Canim o bebelere ne yediriyolar ben de merak ediyorum. Dun aksam bulasik sungerini kestim bi de uzun kurdanlardan verdim.eline bak boyle geciricen bunlari dedim.. bi iki tane yapti sonra benim elimdeki duzenledigim kutuya gecis ypti bana bile yapmama izin vermedi kendi duzeltcekmis.. bi de bana diyor ki "anneee neden kesiyorsun onlariii" gelde isirma

Himm bana da coresatin dedi kasinti icin.. mavisini al dedi de evde pembesi vardi surdum ondan.. zaten bi de LRin acil durum seti var ondn kullandim.en cok o iyi geldi kasintiya..

Rica ederim canım çok geçmiş olsun ya toparlansın hemen inşallah

Rica ederim canım çok geçmiş olsun ya toparlansın hemen inşallah defne kuzum

Geçmiş olsun kuzum bi geçmedi hastalık hemen hasta oluyo ama çene bol kilot beze ne güldüm ya bu kız çocuklar ayrı alem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…