- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.681
Canim sagolasin telefonu elime alcak vaktim bile olmadi amanin bu yil proje odevleri hemen verildi onlarla ugrastik bide surekli sinav yapiyorlar onlara calisiyoruz
Mira grip oldu teyzesi annesini çıldırtmakla uğraşıyoröksürük yok şükür akıntı ve hapşırık. daha önce grip ilaçları alerji yaptı bişey de veremiyorum. Ondan da bana bulaştı galiba benimde genzimde yanma var
Az once cocuklar oglen okuldan gelecek kek yapayim dedim .hamura spagetti taktim boncuklari gecirsin diye .dedimki bu boyle oyalanir bende yanjnda kek yaparim .daha bes dakika olmadi birkez boncuklari gecirdi basladi masa ustune cikmaya .ya dedim elalemin cocugu instagramda bir saat ugrasiyormus daha bismillah demeden birakti benimki .sonuc olarak kekin yumurtasiyla sekerini cirpabildim sadece
Peditus da mi alerji yapiyor. Kiyamam ya...
Gecmis olsun. Sen de balli zencefil tuket bari.
Instagram bebeleri degil bizimkiler kasim bebeleri lutfen
Biz ki bir instamom olamadikcocuklarimiz mi olcak .
Ben beraber cirpiyorum keremle yoksa rahat vermiyor
Sorma ben birlikte cirpcam deyince unu surmedik yerini birakmiyor ben hala kirkli gunlerdeki moddayim ne yemek ne temizlik yapabiliyorum ha bide sacim kasim birbirine karismis ,kirli kiyafet modubdayimPeditus da mi alerji yapiyor. Kiyamam ya...
Gecmis olsun. Sen de balli zencefil tuket bari.
Instagram bebeleri degil bizimkiler kasim bebeleri lutfen
Biz ki bir instamom olamadikcocuklarimiz mi olcak .
Ben beraber cirpiyorum keremle yoksa rahat vermiyor
Benim buyuk oglum gibi bir hafta heryere isedi ve isemekle kalmayip kendi cisinde ayagi kayip kayip yere duserdi.biktim bak artik bagliycam dedim zink diye akli basina geldi bir daha altina yapmafi belki sizinde oyle olurKızlar günaydın.
Kafayı yicem bana bı akıl verin.
Hani biz pişik yüzünden bez baglamiyorduk da
Ben akıllı bunu fırsata cevireyim (demez olaydım) demiştim ya.
Bizim oğlan cisi yaptıktan sonra,kakayi da yaparken söylüyor.
Cisim geldi diye tuvalete götürüyor boş..
Pek bı ilerleme yok yani.
E tamam daha hazır değil dedim bez takayım madem.
Yok. Şimdi onu da istemiyor!
Baglatmiyor yaaa
Altıma yapicam diyor resmen çocuk
Napicam ben.
İleri gidemiyoruz geriye de donemiyoruz
Canım bizim matematikçi yaptı 2 tane.sözlü yerine geçicek demiş.diğerleri kasım da yazılılar başlıyacak demiş.bizde yazılı varmış gibi her gün twkrar yapıyoruz.biliyosundur teog gitti mis geliyomuşCanim sagolasin telefonu elime alcak vaktim bile olmadi amanin bu yil proje odevleri hemen verildi onlarla ugrastik bide surekli sinav yapiyorlar onlara calisiyoruztubaa1 sizinde oylemi ya her dersten herhafta sinav var
İnşaallah canım.Benim buyuk oglum gibi bir hafta heryere isedi ve isemekle kalmayip kendi cisinde ayagi kayip kayip yere duserdi.biktim bak artik bagliycam dedim zink diye akli basina geldi bir daha altina yapmafi belki sizinde oyle olur
Gerçekten çok ani oldu
Himm bana da coresatin dedi kasinti icin.. mavisini al dedi de evde pembesi vardi surdum ondan.. zaten bi de LRin acil durum seti var ondn kullandim.en cok o iyi geldi kasintiya..canım döküntüler içinde stileks diye bir krem verdi yine 3 gün sabah akşam sürdük kaşıntıyı biraz olsun rahatlatır dedi. parolun şurubu varmış dr yazdı 1 ölçek kullandım sabah akşam
Bugun biraz daha fazla biseyler yedi ve huzursuzlugu daha bi azaldi insallah iyiye gidiyor biraz daha..
Saol teyzesi eksik olma.. bugun biraz daha iyi cok sukur.. geciyor heralde artik..fermante cok gecmis olsun canim kiyamam defneye ya agiz yarasi ozellikle cok zordur yavrum benim simdi nasil oldu?
Canim o bebelere ne yediriyolar ben de merak ediyorum. Dun aksam bulasik sungerini kestim bi de uzun kurdanlardan verdim.eline bak boyle geciricen bunlari dedim.. bi iki tane yapti sonra benim elimdeki duzenledigim kutuya gecis ypti bana bile yapmama izin vermedi kendi duzeltcekmis.. bi de bana diyor ki "anneee neden kesiyorsun onlariii" gelde isirmaAz once cocuklar oglen okuldan gelecek kek yapayim dedim .hamura spagetti taktim boncuklari gecirsin diye .dedimki bu boyle oyalanir bende yanjnda kek yaparim .daha bes dakika olmadi birkez boncuklari gecirdi basladi masa ustune cikmaya .ya dedim elalemin cocugu instagramda bir saat ugrasiyormus daha bismillah demeden birakti benimki .sonuc olarak kekin yumurtasiyla sekerini cirpabildim sadece
Himm bana da coresatin dedi kasinti icin.. mavisini al dedi de evde pembesi vardi surdum ondan.. zaten bi de LRin acil durum seti var ondn kullandim.en cok o iyi geldi kasintiya..
Parolu bilmiyordum evde bulundurmak lazim iyi olur..tsk.ler
Himm bana da coresatin dedi kasinti icin.. mavisini al dedi de evde pembesi vardi surdum ondan.. zaten bi de LRin acil durum seti var ondn kullandim.en cok o iyi geldi kasintiya..
Parolu bilmiyordum evde bulundurmak lazim iyi olur..tsk.ler
Ohhh ne güzel çok sevindim canım.Bugun biraz daha fazla biseyler yedi ve huzursuzlugu daha bi azaldi insallah iyiye gidiyor biraz daha..
Geçmiş olsun kuzum bi geçmedi hastalık hemen hasta oluyo ama çene bol kilot beze ne güldüm ya bu kız çocuklar ayrı alemMira grip oldu teyzesi annesini çıldırtmakla uğraşıyoröksürük yok şükür akıntı ve hapşırık. daha önce grip ilaçları alerji yaptı bişey de veremiyorum. Ondan da bana bulaştı galiba benimde genzimde yanma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?