- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #82.661
Ya çok geçmiş olsun.Kizlar bizim de basimiza geldi o hastalik el ayak agiz hst.gi.. 3gundur feryat figan yavrum. Hicbisry yiyemiyor. Yemek istiyor fakat agiz acisi mahvediyo cocugumu. Tek caresi karadut surubuymus oyle mi G GCA sen de oyle yaptin sanirim dimi.. ne yapacagiki sasirdim. O yiyemiuo diye benim de icim almiyor paramparcayim.. aglamaktan tukendim. Bi de defneye caktirmamaya calisiyorum zaten perisan beni de boyle gorunce iyice agliyor.. sinirlerim lacka oldu.. cocuk agliyo ben agliyorum.. hicbi caresi yokmus.. allahim nolur tez vakitte iyilestir yavrumu da dertli olan tum hastalari da..
Geçmiş olsun canımKizlar cok sagolun.
Cok sukur yapilmadi endoskopi ama ne bicim sttresteydim anlatamam.
Doktora guvenemeyicne,baska bir dr daha gorunduk. Agrilarimin buyuk ihtimal cocugu kucagima almamla alakali oldugunu soyledi,stresten falan ayrica.
1 ay kadar kucagina alma bi farki gorelim dedi. Halbuki ben cok sık aliyodum kucagima,oyle kucagimda uzun uzun tasidigim var yani agrilarimin ordan olmasi mantikli.
Bakalim elimden geldigince almayacagim ama zoruma gidiyor boyle alismisim yapısık gezmeye :)
Biz kahvaltıda ne meyve suyu ne süt ne cay.fermante çok büyük geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin yavruna. .üzülme Allah beterinden korusun..
Kizlar kahvaltilarda ne içiyor kuzulariniz benimki süt falan içmiyor içine nesguik falan atmayı denicem bakalım ama hiç iciceni sanmıyorum
Pazar günü doğum günümüz artık memeyi biraktirmak istiyorum gündüzleri iyice azalttım. .ama geceleri memeyle uyuyor gece 2 .3 kez meme için uyanıyor nasıl bırakıcaz valla kaygilardayim ..dün gece 11 de başladık 1 e kadar meme dedi illa memeyle uyuycak. .en sonunda pes ettim eşim mizirdanmasina dayanamadı. .bilmiyor tabi ne çektiğimi artık bitiricem bu işi koydum kafama ..
Bizimki ihlamur eserse icer...fermante çok büyük geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin yavruna. .üzülme Allah beterinden korusun..
Kizlar kahvaltilarda ne içiyor kuzulariniz benimki süt falan içmiyor içine nesguik falan atmayı denicem bakalım ama hiç iciceni sanmıyorum
Pazar günü doğum günümüz artık memeyi biraktirmak istiyorum gündüzleri iyice azalttım. .ama geceleri memeyle uyuyor gece 2 .3 kez meme için uyanıyor nasıl bırakıcaz valla kaygilardayim ..dün gece 11 de başladık 1 e kadar meme dedi illa memeyle uyuycak. .en sonunda pes ettim eşim mizirdanmasina dayanamadı. .bilmiyor tabi ne çektiğimi artık bitiricem bu işi koydum kafama ..
O inegin bi ufagi bana lazimBiz de hala bez baglamiyoruz.
Cisim geldi diye tuvalete götürüyor ama çiş mis yok tabi
Bu aralar ineğe taktı
Anne MÖ anne MÖ diyor telefondan video izlemek istiyor.
Sisme bı inek aldırdı zorla.
Resmen onla yatıp kalkıyor tuvalete onu da götürüyor
Kaka yaptırıyor güya
Saol cnm. Insallah..fermante çok büyük geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin yavruna. .üzülme Allah beterinden korusun..
Insallah canim ben de onla yatip onla kalkiyorum ck zor gercekten..Ya çok geçmiş olsun.
İnşaallah el ayak hasta. olmaz diyordun
Korktuğun sey başına gelmiş resmen :///
Sen bari kendine dikkat et Defne de çabucak toparlasin inşaallah kuzum benim ya kıyamam
Canim cok saol bilgiler icin. Bugun 3.gun dokuntude. Iyice artti ve kasindi cok. Ama cogu da kabuk gibi oldu bi kac tane ayak altina da atmis onlar daha cok kasiniyor. Yarina sonse biraz daha..valla canım cidden benim ağzımda çok çıkar aft ölürüm bu el kadar kuzulara hiç kıyamıyor insan. benim dediğim spreyde içinde karadut var demişti dr. bence sende vitamin ver cnm. çok güçsüz kalıyorlar. kızıma ne versem anne sıcak anne sıcak diye ağladıAllah beter hastalık vermesin ama bakıp bakıp gözlerim doluyordu. cuma döküntü başladı, pazara hahflemeye başladı sonra kabuklandı. yemeye salıdan sonra başladı ama acıyacak diye korktuğundan yiyemedi. ha bide 3 gün ben parol da verdim sabah akşam
Kızlar günaydın ..O inegin bi ufagi bana lazim
Inekler sut getirdi sana dicem
Kızlar günaydın ..
Canım dün A101 e gitmiştik ordan bende bi inek aldım memeleri yok ama
Eve gelinceye kadar inek süt getircek diye diye geldim..ama nerdeeeee süt gok süt gok dedi durdu .. gitmiyo başımdan ve o kazandi
Kızlar günaydın ..
Canım dün A101 e gitmiştik ordan bende bi inek aldım memeleri yok ama
Eve gelinceye kadar inek süt getircek diye diye geldim..ama nerdeeeee süt gok süt gok dedi durdu .. gitmiyo başımdan ve o kazandi
Canim cok saol bilgiler icin. Bugun 3.gun dokuntude. Iyice artti ve kasindi cok. Ama cogu da kabuk gibi oldu bi kac tane ayak altina da atmis onlar daha cok kasiniyor. Yarina sonse biraz daha..
Vitamin veriyorum ben zaten kesmemistim ara ara veriyordum yine devam ediyorum.
Ben calpol veriyodum bitek bugun vermedim. Parolu nasil verdin? Cocuk icin ayri mi var?
ay koptum...
Ben arada konusuyorum iste yakinda annenin memede sut bitcek. Sana inekler sut getircek annecim. Bardaga koyup iceceksin artik. Cunku sen buyuyorsun.. Memede sut azaldi ve yakinda kalmayacak diye.
Hatta memede sut bitince napacaksin Kerem deyince inek getircek sut iccem diyor ama
Suan tabi laftayiz.. Icraate gecince nasil olur bilmem. Dis kapiya inek figuru ile sut birakip zil caldircamahahaha.
Ama hayaller hayatlar yasarim kesin.
Bence de etki etmeyecekcanım gayet güzel fikir ama ben bu sıpalara ne kadar etki eder bilemiyorum :) benim cadının bilmediği yok her şeye bir cevap var ama annecim sana külot alayım çişini tuvalete yap diyince yok ben külot istemem külot bez al diyor. Yavrum bezini bile kendi seçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?