2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
tutkku cok sevindim canim... Dikkat et kendine ..
Kucak bebesi bunlar ama ilerde bel fitigi bile olabilir aman ...

fermante Allahim sifa versin insallah toparlar. Ben instagramda etkinlikgunlugumuz sayfasini takip ediyorum. Cok guzel seyler var. Evde oldugum gunler yapmaya calisiyorum ordan. Baska sayfalar da cikiyor akista. Telim ekran goruntusu doldu resmen.oneririm.

fermante çok büyük geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin yavruna. .üzülme Allah beterinden korusun..
Kizlar kahvaltilarda ne içiyor kuzulariniz benimki süt falan içmiyor içine nesguik falan atmayı denicem bakalım ama hiç iciceni sanmıyorum
Pazar günü doğum günümüz artık memeyi biraktirmak istiyorum gündüzleri iyice azalttım. .ama geceleri memeyle uyuyor gece 2 .3 kez meme için uyanıyor nasıl bırakıcaz valla kaygilardayim ..dün gece 11 de başladık 1 e kadar meme dedi illa memeyle uyuycak. .en sonunda pes ettim eşim mizirdanmasina dayanamadı. .bilmiyor tabi ne çektiğimi artık bitiricem bu işi koydum kafama ..

Ya çok geçmiş olsun.
İnşaallah el ayak hasta. olmaz diyordun
Korktuğun sey başına gelmiş resmen :///

Sen bari kendine dikkat et Defne de çabucak toparlasin inşaallah kuzum benim ya kıyamam

Geçmiş olsun canım
Geç okudum
İnşaallah geçer ama geçmez de endoskopi olmak zorunda kalırsan hiç korkma.

Ben de olmuştum ve ayiktim öyle aman aman bı zorluğu yok on dakikada falan da bitmişti.

Biz kahvaltıda ne meyve suyu ne süt ne cay.
. Hiçbirini icmiyoruz. Suyla yapıyoruz

Allah kolaylık versin inşaallah kolaylıkla bırakır da sen de rahatlarsın hem oglusunun da gece uykulari düzene girer.

Biz de hala bez baglamiyoruz.
Cisim geldi diye tuvalete götürüyor ama çiş mis yok tabi

Bu aralar ineğe taktı
Anne MÖ anne MÖ diyor telefondan video izlemek istiyor.
Sisme bı inek aldırdı zorla.
Resmen onla yatıp kalkıyor tuvalete onu da götürüyor
Kaka yaptırıyor güya

Bizimki ihlamur eserse icer...
Memeyi ben de kesmedim. Su ara cesaretim de yok. Ugrasamicam.

O inegin bi ufagi bana lazim
Inekler sut getirdi sana dicem

Saol cnm. Insallah..
Ihlamur cay sut komposto karadut cayi portakal suyu vs ne verirsem iciyordu bu ara ara verdi tabi hst nedeniyle..
Havuc sıkıp iciriyodum gecen yil bu yil icmiyo..

Ya çok geçmiş olsun.
İnşaallah el ayak hasta. olmaz diyordun
Korktuğun sey başına gelmiş resmen :///

Sen bari kendine dikkat et Defne de çabucak toparlasin inşaallah kuzum benim ya kıyamam
Insallah canim ben de onla yatip onla kalkiyorum ck zor gercekten..

Canim cok saol bilgiler icin. Bugun 3.gun dokuntude. Iyice artti ve kasindi cok. Ama cogu da kabuk gibi oldu bi kac tane ayak altina da atmis onlar daha cok kasiniyor. Yarina sonse biraz daha..
Vitamin veriyorum ben zaten kesmemistim ara ara veriyordum yine devam ediyorum.
Ben calpol veriyodum bitek bugun vermedim. Parolu nasil verdin? Cocuk icin ayri mi var?

Reactions: GCA
DonukPudra M Mavisu27
Aynen bazen bakinca koca eşek olmus gibime geliyor ama dedigin gibi tam kucak bebesi bunlar daha :)

Simdi endoskopi yapilmadi,dusunmuyorum dedi ya doktor bende bi cesaret bi cesaret ama gel yapalim deseler yine sut dokmus kediye donerim

Bunun sonu bildigin halis mulis en buyugunden eve inek almak olmasin
taktimi takiyolar ya,bizimki panda ve maymun asıgı. Coraptan maymun yapmistim daha kucukken,nasil seviyor simdi.denize bile goturmustuk,yolda bak mamuşta bizle gelmis diyince Allahim nasil sevinmisti :)
Arkadas gibi goruyorlar herhalde onlari

O inegin bi ufagi bana lazim
Inekler sut getirdi sana dicem
Kızlar günaydın ..
Canım dün A101 e gitmiştik ordan bende bi inek aldım memeleri yok ama
Eve gelinceye kadar inek süt getircek diye diye geldim..ama nerdeeeee süt gok süt gok dedi durdu .. gitmiyo başımdan ve o kazandi

ay koptum...

Ben arada konusuyorum iste yakinda annenin memede sut bitcek. Sana inekler sut getircek annecim. Bardaga koyup iceceksin artik. Cunku sen buyuyorsun.. Memede sut azaldi ve yakinda kalmayacak diye.
Hatta memede sut bitince napacaksin Kerem deyince inek getircek sut iccem diyor ama
Suan tabi laftayiz.. Icraate gecince nasil olur bilmem. Dis kapiya inek figuru ile sut birakip zil caldircam ahahaha.
Ama hayaller hayatlar yasarim kesin.

canım döküntüler içinde stileks diye bir krem verdi yine 3 gün sabah akşam sürdük kaşıntıyı biraz olsun rahatlatır dedi. parolun şurubu varmış dr yazdı 1 ölçek kullandım sabah akşam

canım gayet güzel fikir ama ben bu sıpalara ne kadar etki eder bilemiyorum :) benim cadının bilmediği yok her şeye bir cevap var ama annecim sana külot alayım çişini tuvalete yap diyince yok ben külot istemem külot bez al diyor. Yavrum bezini bile kendi seçiyor

Bence de etki etmeyecek

Aahhahaha akilli bidigim benim ya. Zehir gibiler valla

fermante nasil Defne?

G GCA Mira nasil oldu?

wakewake kayiplardasin artik. Nasilsin canim...cinsiyet belli oldu mu?

M mambur yine yok.

Mira grip oldu teyzesi annesini çıldırtmakla uğraşıyor öksürük yok şükür akıntı ve hapşırık. daha önce grip ilaçları alerji yaptı bişey de veremiyorum. Ondan da bana bulaştı galiba benimde genzimde yanma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…