- 26 Ocak 2014
- 786
- 793
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.021
Neyseki etiketi yemeden yazmisimNerdesin sengeceleri asagida oku oku yazma kac
Etiketlicektim gecen uyuyakalmisim yirttin
Nasilsin. Hadi
gozun aydin
Donukpudra cığımın gözünden kaçmazNerdesin sengeceleri asagida oku oku yazma kac
Etiketlicektim gecen uyuyakalmisim yirttin
Nasilsin. Hadi
gozun aydin
Neyseki etiketi yemeden yazmisim
Iyiyim canim çocuklarla ugrasiyorum iste sizlerde iyisiniz insallah?
Sağol eksik olma.
Donukpudra cığımın gözünden kaçmazhemen yakalar, canımsın
Yaaa nasıl duygulandım şimdi kuzuya bak senHicccc oflama canim..bi cay demle ac tv yi yap keyfini.keyif yapmayi ozledim..haftaya tam 5 yazili var oturdum ders calisiyorum yaa..fen ve ing calisiyorum simdi.anlamadigim yerleri ogreniyorum..offf offf..
Kizim dun diyoki annecim benim yuzumden hic dizi izlemıyosun ilk maaşımı sana vericem dedibide havuzlu villa alıcakmış
Evet Lisa daha sevimli çünkü annesiEki Görüntüle 2062722 kostumumuz bu alintidir lisayla alakasi yok bu kizin
Bu insanlar işini düzgün yapsalar sasardim zaten :/Gunaudin kizlar
Cok sinirliyimmm..
Bugun 2 yas asisi vardi. Gittim asi yokmus sorunlu asiymis..ellerinde eee neden bana bugunu veriyorsun gel diye..
Ben muneccim miyum nerden bilebilirim bu asinin boyle oldugunu.
Sabahin 5inden beri zaten ayaktayiz onun sersemligi ve gerginligi ayri. Taksiye bosa para verdigim ayri..
Hemsireye biraz sert ciktim. Sanki bizim isimiz gucumuz vs yok.
Aklinizda bulunsun kizlar gitmeden arayin 2 yas asisi icin.
Kış gelmeden kovmaya çalıyoruz hepimizBizim oglanin akli hala denizde kaldi.
Cok sık aklina geliyor, zaten asiri su hastasi.
Aksam yine aklina geldi,gidelim diyor. Soyle babana dedim gotursun, hemen gidip soyluyor gotur diye kiyamam :)
Hayirlisiyla atlatsaydik kışı
Selam canımHuhu selam kiiizlar ne habersinizz? Bizde dogum gunu hazirliklari tam gaz suruyor.. bakalim nasil gecicek. Defneye de ogrettim ben artik 2 yasindayim iyki dogdun yapicazz diyo
Destan yazmışım mübarekSelam canım
Kolay gelsin
Sen ayraç,magnet falan mı yapmıştın baya hazirlaniyorsunuz masaallah.
Fıstık da uflesin bakalım mumlarını
Biz de evdeyiz hep .
Haklısınız galiba biraz enerjisini atsın havalar Güzelken. Yarın kahvaltıdan sonra çıkalım .
Bir de etkinlik falan yaptirmaya çalışıyorum yapboz vs. Onlarla vakit geçiriyoruz.
Peynir,zeytin yemeyenler kesinlikle değişik türlerini deneyin. Zeytin hiç yemiyordu Mehmet
Eşim her zamankinden farklı bı zeytin almis. Ağızda hemen çekirdeği çıkıyor fos diye. Hosuna gitti nerdeyse kaseyi kendi bitirdi masaallah .
Bir sıkıntım var bugün yine baya sinirlendim. Tüm boya kalemlerini ağzına alıyor uçlarını yiyor. Pastelleri falan da cigneyip çıkarıyor. Her şeyi hala ağzına alıyor. Bu huyundan bir türlü vazgecmedi. Böyle olan var mı ? Ne yapsam acaba ki?
Kış gelmeden kovmaya çalıyoruz hepimiz
Selam canım
Kolay gelsin
Sen ayraç,magnet falan mı yapmıştın baya hazirlaniyorsunuz masaallah.
Fıstık da uflesin bakalım mumlarını
Biz de evdeyiz hep .
Haklısınız galiba biraz enerjisini atsın havalar Güzelken. Yarın kahvaltıdan sonra çıkalım .
Bir de etkinlik falan yaptirmaya çalışıyorum yapboz vs. Onlarla vakit geçiriyoruz.
Peynir,zeytin yemeyenler kesinlikle değişik türlerini deneyin. Zeytin hiç yemiyordu Mehmet
Eşim her zamankinden farklı bı zeytin almis. Ağızda hemen çekirdeği çıkıyor fos diye. Hosuna gitti nerdeyse kaseyi kendi bitirdi masaallah .
Bir sıkıntım var bugün yine baya sinirlendim. Tüm boya kalemlerini ağzına alıyor uçlarını yiyor. Pastelleri falan da cigneyip çıkarıyor. Her şeyi hala ağzına alıyor. Bu huyundan bir türlü vazgecmedi. Böyle olan var mı ? Ne yapsam acaba ki?
Masaallah canım seneye de yardım ederler artık bize. Hatta kendileri seçerler süslemeleri falan da insaallah.Ay biraz oyle oluyor ama napalim
yazin her konuda daha rahatlik var .
miragenet vardir vardir alakasi.
Hos ben simdi konusuyorum cikaricam,cikaricam diye ama kar bastirinca o sogukta diger odaya goturme cesaretim yok disari nasil cikaricaksam
Gozun aydin bu arada,olsun rahatlarsin en azindan , az degil nerdeyse 2 yil..
fermante ne zamandi canim dogum gunu
Bu yil daha bilincli olduklari icin sanki daha baska geciyor bu dogum gunu fasli .
Pastayi ne hevesle yaptim mesela, suslemeleri ne hevesle astim cok sukur :)
Bilmiyorum canim islak mendili bile ağzına alıp yemek gibi çiğnediği oluyor bazen sipanınCikin cikin canim hem sana hem ona iyi gelir hemde cok iyi gelir
Bizim cok sukur giza alma problemimiz yoktu canim ama bilemedim zamanla unutur mu acaba.
Var aslinda oyle buldugunu agzina atan ama bu yaşa kadar devam eder mi ki.
Bilmiyorum canim islak mendili bile ağzına alıp yemek gibi çiğnediği oluyor bazen sipanın
Tesekkür ederiz teyzesi.hepimizin yavruları iyi yerlere gelir inşallahYaaa nasıl duygulandım şimdi kuzuya bak sen
İnşaallah yavrun da sen de emeklerinin karşılığını alırsınız canim güzel yerlere gelir evladin
Tesekurler teyzos  pastayi yarin kescez oyunparkindan gec gelince yarina kaldi.Masaallah canım seneye de yardım ederler artık bize. Hatta kendileri seçerler süslemeleri falan da insaallah.
kanadali35 Lisa'ninki yarindi ama bugün kutladiniz değil mi? İyiki doğmuş minik kuş.
Biz de büyük doğum günü yapacaktık memleketten hala dayı ne varsa cagiracaktik ama vazgeçtim. O kadar insan bir de yatılı. Aklımı oynattim herhalde dedim
Biz bize olacağız inşaallah.
Evet Lisa daha sevimli çünkü annesi
Ben bile korkardim süslemelerden çocuk nasıl korkmasın
Ama güzel bı aktivite ya ozendim şimdi :)
Kerem de pastel boyaya oyle yapiyor.Bilmiyorum canim islak mendili bile ağzına alıp yemek gibi çiğnediği oluyor bazen sipanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?