2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yaaa nasıl duygulandım şimdi kuzuya bak sen
İnşaallah yavrun da sen de emeklerinin karşılığını alırsınız canim güzel yerlere gelir evladin

Bu insanlar işini düzgün yapsalar sasardim zaten :/
Bir de azıcık suskun bulsalar milleti azarlayacaklar

Bizim oglanin akli hala denizde kaldi.
Cok sık aklina geliyor, zaten asiri su hastasi.
Aksam yine aklina geldi,gidelim diyor. Soyle babana dedim gotursun, hemen gidip soyluyor gotur diye kiyamam :)

Hayirlisiyla atlatsaydik kışı
Kış gelmeden kovmaya çalıyoruz hepimiz

Huhu selam kiiizlar ne habersinizz? Bizde dogum gunu hazirliklari tam gaz suruyor.. bakalim nasil gecicek. Defneye de ogrettim ben artik 2 yasindayim iyki dogdun yapicazz diyo
Selam canım
Kolay gelsin
Sen ayraç,magnet falan mı yapmıştın baya hazirlaniyorsunuz masaallah.
Fıstık da uflesin bakalım mumlarını

Biz de evdeyiz hep .
Haklısınız galiba biraz enerjisini atsın havalar Güzelken. Yarın kahvaltıdan sonra çıkalım .

Bir de etkinlik falan yaptirmaya çalışıyorum yapboz vs. Onlarla vakit geçiriyoruz.

Peynir,zeytin yemeyenler kesinlikle değişik türlerini deneyin. Zeytin hiç yemiyordu Mehmet
Eşim her zamankinden farklı bı zeytin almis. Ağızda hemen çekirdeği çıkıyor fos diye. Hosuna gitti nerdeyse kaseyi kendi bitirdi masaallah .

Bir sıkıntım var bugün yine baya sinirlendim. Tüm boya kalemlerini ağzına alıyor uçlarını yiyor. Pastelleri falan da cigneyip çıkarıyor. Her şeyi hala ağzına alıyor. Bu huyundan bir türlü vazgecmedi. Böyle olan var mı ? Ne yapsam acaba ki?

Destan yazmışım mübarek

Kış gelmeden kovmaya çalıyoruz hepimiz

Ay biraz oyle oluyor ama napalim
yazin her konuda daha rahatlik var .

miragenet vardir vardir alakasi.
Hos ben simdi konusuyorum cikaricam,cikaricam diye ama kar bastirinca o sogukta diger odaya goturme cesaretim yok disari nasil cikaricaksam

Gozun aydin bu arada,olsun rahatlarsin en azindan , az degil nerdeyse 2 yil..

fermante ne zamandi canim dogum gunu
Bu yil daha bilincli olduklari icin sanki daha baska geciyor bu dogum gunu fasli .
Pastayi ne hevesle yaptim mesela, suslemeleri ne hevesle astim cok sukur :)

Cikin cikin canim hem sana hem ona iyi gelir hemde cok iyi gelir

Bizim cok sukur giza alma problemimiz yoktu canim ama bilemedim zamanla unutur mu acaba.
Var aslinda oyle buldugunu agzina atan ama bu yaşa kadar devam eder mi ki.

Masaallah canım seneye de yardım ederler artık bize. Hatta kendileri seçerler süslemeleri falan da insaallah.

kanadali35 Lisa'ninki yarindi ama bugün kutladiniz değil mi? İyiki doğmuş minik kuş.

Biz de büyük doğum günü yapacaktık memleketten hala dayı ne varsa cagiracaktik ama vazgeçtim. O kadar insan bir de yatılı. Aklımı oynattim herhalde dedim
Biz bize olacağız inşaallah.

Cikin cikin canim hem sana hem ona iyi gelir hemde cok iyi gelir

Bizim cok sukur giza alma problemimiz yoktu canim ama bilemedim zamanla unutur mu acaba.
Var aslinda oyle buldugunu agzina atan ama bu yaşa kadar devam eder mi ki.
Bilmiyorum canim islak mendili bile ağzına alıp yemek gibi çiğnediği oluyor bazen sipanın

Bilmiyorum canim islak mendili bile ağzına alıp yemek gibi çiğnediği oluyor bazen sipanın

Tabi yemek yemesinler,boyle seyler daha saglikli
buyudukce unutur ama ya, cok uzerinde durma bilmiyorum uyariyomusun ama belki uyardikca oyuna cevirmistir bu huyunu.

Ay insallah o gunleri goruruz.
Kalabalik olunca guzel oluyor aslinda ama kutlama cocuklarla olunca daha cok egleniliyor sanki. Teyze,hala bilmem ne 10 kisi toplasan 1 cocuk etmiyor sanki :)

Bizimki aile arasi oldu, 1 cocuk gelmisti sadece ama agladi eve gitmek istedi ,yavrum arkasindan ne agladi gitmesin diye.
Ne guzel oynamak istiyordu

Tesekurler teyzos  pastayi yarin kescez oyunparkindan gec gelince yarina kaldi. sizin nezamandi.? Lisada mehmet gibi boyalari yiyo artik vermiyorum eline, ne bulursa agzina atiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…