- 5 Nisan 2016
- 200
- 362
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.081
Inek sütünü verdim iki yudum alıp birakti sevemediCanım doğal inek sütü varken niye devam sütü vereceksin ki iki yaşına geldiler
Kakao ve bal ile dene istersen ben öyle alistirdim şimdi hiç birşey katmadanda iciyorInek sütünü verdim iki yudum alıp birakti sevemedi
Devam sütü derken toz mamalardan deil canım şu çocuk sütlerinden
Balı denedim de kakaoyu denemedim cnm ya bide öyle yapayimKakao ve bal ile dene istersen ben öyle alistirdim şimdi hiç birşey katmadanda iciyor
M mambur doğum gununuz kutlu olsun canım
DonukPudra kayra erkek ismi kızımın yanında oturan çocuğun adı.
wakewake kızımın adı Ayşegül kızım olsaydı,beril..buğse..zümra veya bahar koyacaktık.
Amin canim cok tesekkurler. Hepimizin evladina insallah...DonukPudra kanadali35 M mambur kuzularin doğum günleri kutlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli güzel günlerini gostersin
Bende sadece pasta alicam diyordum bu sene ama annemlerin yanına gidicez is baya büyüdü akrabalar falan gelecek suslenicez mecbur:)
Nil'in sozluk anlamlari arasinda mavi de geciyor.*Gökçe Bende göktuğ ya uydurdum ama kızım olursa mavi ismini seviyorum bende ama yanına yine bi isimle Nil mavi
Canimya hamisleri hic dusunme den paylastim kusuruma bakma lutfenDonukPudra canım nice mutlu seneleri olsun keremin iyiki doğurmuşsun kanadali35 sizin de doğumgününüz kutlu olsun nice mutlu yaşlara. Pastanızdan aldım bir dilim çok leziz
M mambur yağmurcuğumuza da nice mutlu yıllar iyiki doğurmuşsun annesi
Hepsinin bahtı yolu açık olsun inşallah
DonukPudra canım nice mutlu seneleri olsun keremin iyiki doğurmuşsun kanadali35 sizin de doğumgününüz kutlu olsun nice mutlu yaşlara. Pastanızdan aldım bir dilim çok leziz
M mambur yağmurcuğumuza da nice mutlu yıllar iyiki doğurmuşsun annesi
Hepsinin bahtı yolu açık olsun inşallah
M mambur doğum gununuz kutlu olsun canım
DonukPudra kayra erkek ismi kızımın yanında oturan çocuğun adı.
wakewake kızımın adı Ayşegül kızım olsaydı,beril..buğse..zümra veya bahar koyacaktık.
Cansiniz kizlar cok tesekkur ederiz teyzoslar ..rabbim evlatlarimizla yaslanmayi nasip etsin insallahDonukPudra kanadali35 M mambur kuzularin doğum günleri kutlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli güzel günlerini gostersin
Bende sadece pasta alicam diyordum bu sene ama annemlerin yanına gidicez is baya büyüdü akrabalar falan gelecek suslenicez mecbur:)
Emerek uyuyodu eskiden şimdi uykuya geçiş problemi var 1 saatten fazla uyutmaya çalıştığım oluyo yoksa emmek İstemiyo süper dadı ilk gün 1 saat üçüncü gün 5 dk uyutuyo o nasıl oluyo anlamadım bizde 1 hafta oldu hiç bi ilerleme YokNil'in sozluk anlamlari arasinda mavi de geciyor.*
Nasil Ertugrul ve sureciniz nasil gexiyor
İyi ki doğdu yağmur bizde seni iyiki tanıdık birlikte güzel yollarınız olsun inşCansiniz kizlar cok tesekkur ederiz teyzoslar ..rabbim evlatlarimizla yaslanmayi nasip etsin insallah
Ayrica iki yildir hergun size gunaydin dedigim ,gece yarilari bebisleri emzirirken dertlestigim nobet arkadaslarim oldunuz ne iyi oldu sizi tanidim ya boyle dogum gunu kutlarken aklima sizde geliyorsunuz insallah bagimiz hic kopmaz
Cansiniz kizlar cok tesekkur ederiz teyzoslar ..rabbim evlatlarimizla yaslanmayi nasip etsin insallah
Ayrica iki yildir hergun size gunaydin dedigim ,gece yarilari bebisleri emzirirken dertlestigim nobet arkadaslarim oldunuz ne iyi oldu sizi tanidim ya boyle dogum gunu kutlarken aklima sizde geliyorsunuz insallah bagimiz hic kopmaz
Emerek uyuyodu eskiden şimdi uykuya geçiş problemi var 1 saatten fazla uyutmaya çalıştığım oluyo yoksa emmek İstemiyo süper dadı ilk gün 1 saat üçüncü gün 5 dk uyutuyo o nasıl oluyo anlamadım bizde 1 hafta oldu hiç bi ilerleme Yok
Canım bu sene degil seneye başlıcak diye biliyorum..bizim dönemimize 90 lı yıllara geri döndü gibi..iyimi oldu kötümü oldu anlamadım.haziranda sınav olucak diyo..anladım kadarıyla ortalama önemli yine.tubaa1 hadi cumleten hayirli olsun teog yerine gelcek sistem belli oldu
Zamanimiz coktuya simdi sadece 8.sinif degil 6 ve 7de calisicaz
Canım bu sene degil seneye başlıcak diye biliyorum..bizim dönemimize 90 lı yıllara geri döndü gibi..iyimi oldu kötümü oldu anlamadım.haziranda sınav olucak diyo..anladım kadarıyla ortalama önemli yine.tubaa1 hadi cumleten hayirli olsun teog yerine gelcek sistem belli oldu
Zamanimiz coktuya simdi sadece 8.sinif degil 6 ve 7de calisicaz
Canım anlattıklarını kızımda aynı yaşadım.dönemsel bir şey.hiç geçmicek sanmıştım.2 yas civarıydı dediğin gibi hiç istemezdi banyoyu.çığlık çığlığa bağırırdı.nasıl yıkardım anlamazdım bisey...duşa kabinin kenarlarını tutar bırakmazdıBir de sorum var. Daha dogrusu sorunum.
Banyoyu ve suyu seven. Deliren cocuk artik yok..
Kesinlikle istemiyor. Saclarini yikarken su akmasindan rahatsiz oluyordu acaba diyprum o mu tetikledi. Gecen gun tamam sacini yikamayacagim dedim. Yine istemedi resmen kopukle durula cik oldu. Ee saclar yaglandi mecbur artik soktum gene kacak halde hemen hizli. Ben de su dokuyorum kendime hatta esim bir kere ben deneyeyim dedi yok. Sacini havluyla kurulatmaz havalar sogudu. Sac kurutma dusuk halde yapiyorum onu zaten hic istemiyor.
Neden boyle ne yapabilirim.. Donemseldir umarim.
Canım anlattıklarını kızımda aynı yaşadım.dönemsel bir şey.hiç geçmicek sanmıştım.2 yas civarıydı dediğin gibi hiç istemezdi banyoyu.çığlık çığlığa bağırırdı.nasıl yıkardım anlamazdım bisey...duşa kabinin kenarlarını tutar bırakmazdıtam hatırlamıyorum ama bir kış böyle geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?