2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kakao ve bal ile dene istersen ben öyle alistirdim şimdi hiç birşey katmadanda iciyor
Balı denedim de kakaoyu denemedim cnm ya bide öyle yapayim
Çocuk sutleri daha tatlı farklı bi tadi var ona alismis malesef ama sağlıklı mi bilmiyorum sırf bu yüzden toz mamaya geri donmeyi bile düşündüm

Kayra unisex isim evet
Ha olurda 2.
Ve erkek olursa Kayra isteyebilirim
Amin canim cok tesekkurler. Hepimizin evladina insallah...

Canimya hamisleri hic dusunme den paylastim kusuruma bakma lutfen iyi dileklerin icin teşekkürler

Yagmur bebegim happy birthday to you :) en guzel seneler senin olsun saglik, huzurlu guzel nice yilara M mambur

Sagol canim amin.. Hepimizin meleginin bahti guzel olsun.
Sen nasilsin. Isim var mi kizin icin.

M mambur yagmurun d.gunu kutlu olsun. Nice saglikli omurlere insallah sizinle

Cansiniz kizlar cok tesekkur ederiz teyzoslar ..rabbim evlatlarimizla yaslanmayi nasip etsin insallah

Ayrica iki yildir hergun size gunaydin dedigim ,gece yarilari bebisleri emzirirken dertlestigim nobet arkadaslarim oldunuz ne iyi oldu sizi tanidim ya boyle dogum gunu kutlarken aklima sizde geliyorsunuz insallah bagimiz hic kopmaz

wakewake ben yagmuruma hera ismini koyacaktim ama esim istememisti yabanci sanirlar diye .anlami cok hosuma gitmisti .
Hera , maya , asya ,toprak ,azra

Birde defne ismini cok sevdigimden buyuk kizima koymustum.

Hamileligin en zevkli kismi isim secmek bence.dort tane dogurdum ve hepsine ikiser isim koydum yinede doyamadim

Nil'in sozluk anlamlari arasinda mavi de geciyor.*

Nasil Ertugrul ve sureciniz nasil gexiyor
Emerek uyuyodu eskiden şimdi uykuya geçiş problemi var 1 saatten fazla uyutmaya çalıştığım oluyo yoksa emmek İstemiyo süper dadı ilk gün 1 saat üçüncü gün 5 dk uyutuyo o nasıl oluyo anlamadım bizde 1 hafta oldu hiç bi ilerleme Yok

İyi ki doğdu yağmur bizde seni iyiki tanıdık birlikte güzel yollarınız olsun inş

Iyiki dogmus canim kuzucugun
Huzurlu seneleriniz olsun insallah

Bizim cocuklar
Kerem hem emiyor hem sallatiyor zaten dalma sorunu var .ciddi anlamda endiseliyim bu surec icin

tubaa1 hadi cumleten hayirli olsun teog yerine gelcek sistem belli oldu
Zamanimiz coktuya simdi sadece 8.sinif degil 6 ve 7de calisicaz
Canım bu sene degil seneye başlıcak diye biliyorum..bizim dönemimize 90 lı yıllara geri döndü gibi..iyimi oldu kötümü oldu anlamadım.haziranda sınav olucak diyo..anladım kadarıyla ortalama önemli yine.
Tabiki 6.sınıf 7.snf konuları öğrenmeniz lazım.müfredatlar hep değişti şansınıza bu sene size vurdu.ama siz üstesinden gelirsiniz canım.inşallah.çok zor olacak canım ama sabır.Allahın izniyle iyi bir liseye yerleşinca ohhh tamam o zaman.seneye daha rahat olursun kafan rahat olur en azından..

tubaa1 hadi cumleten hayirli olsun teog yerine gelcek sistem belli oldu
Zamanimiz coktuya simdi sadece 8.sinif degil 6 ve 7de calisicaz
Canım bu sene degil seneye başlıcak diye biliyorum..bizim dönemimize 90 lı yıllara geri döndü gibi..iyimi oldu kötümü oldu anlamadım.haziranda sınav olucak diyo..anladım kadarıyla ortalama önemli yine.
Tabiki 6.sınıf 7.snf konuları öğrenmeniz lazım.müfredatlar hep değişti şansınıza bu sene size vurdu.ama siz üstesinden gelirsiniz canım.inşallah.çok zor olacak canım ama sabır.Allahın izniyle iyi bir liseye yerleşinca ohhh tamam o zaman.seneye daha rahat olursun kafan rahat olur en azından..

Bir de sorum var. Daha dogrusu sorunum.
Banyoyu ve suyu seven. Deliren cocuk artik yok..
Kesinlikle istemiyor. Saclarini yikarken su akmasindan rahatsiz oluyordu acaba diyprum o mu tetikledi. Gecen gun tamam sacini yikamayacagim dedim. Yine istemedi resmen kopukle durula cik oldu. Ee saclar yaglandi mecbur artik soktum gene kacak halde hemen hizli. Ben de su dokuyorum kendime hatta esim bir kere ben deneyeyim dedi yok. Sacini havluyla kurulatmaz havalar sogudu. Sac kurutma dusuk halde yapiyorum onu zaten hic istemiyor.
Neden boyle ne yapabilirim.. Donemseldir umarim.

Canım anlattıklarını kızımda aynı yaşadım.dönemsel bir şey.hiç geçmicek sanmıştım.2 yas civarıydı dediğin gibi hiç istemezdi banyoyu.çığlık çığlığa bağırırdı.nasıl yıkardım anlamazdım bisey...duşa kabinin kenarlarını tutar bırakmazdı tam hatırlamıyorum ama bir kış böyle geçmişti

..bunu duyduguma sevindim desem. Ne zormus aglamakla ,zorla, apar topar bisiler yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…