- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #83.041
Bizimki 20 Kasım'da canım.Tesekurler teyzos  pastayi yarin kescez oyunparkindan gec gelince yarina kaldi.sizin nezamandi.? Lisada mehmet gibi boyalari yiyo artik vermiyorum eline, ne bulursa agzina atiyo
Masaallah Ertuğrul paşayaKızlar bende sütten kestim annede süt kalmadı inekler getirecek anlaştık mı dedim anlaştık dedi yavrum birdaha emmek istemedi ama ben çok fenayım adaçayı içiyorum ama süt azaltmak için başka önerisi olan varmı
Keceliyi korkumdan vermedim daha kesin ucunu emer diyeKerem de pastel boyaya oyle yapiyor.
Artik vermiyorum. Sulu boya ile takiliyor. Keceli kalem ile bi de
Benim oğluşu defterler kitaplar kesmiyo kaşla göz arasında duvarları boyuyoKeceliyi korkumdan vermedim daha kesin ucunu emer diye
En iyisi tükenmez kalemdi ama onla da koltukların deri kısmını yazdı çıkaramadım bir türlü
Darısı bize inşallah..gece ne yapıyosun canım..en korktuğum gece napıcaz?süt veriyomusun uyanınca..Kızlar bende sütten kestim annede süt kalmadı inekler getirecek anlaştık mı dedim anlaştık dedi yavrum birdaha emmek istemedi ama ben çok fenayım adaçayı içiyorum ama süt azaltmak için başka önerisi olan varmı
Hayirli olsun canim.. Ben de ay sonu kescem.kardesimin nisan derdi bitsin hayirli.Kızlar bende sütten kestim annede süt kalmadı inekler getirecek anlaştık mı dedim anlaştık dedi yavrum birdaha emmek istemedi ama ben çok fenayım adaçayı içiyorum ama süt azaltmak için başka önerisi olan varmı
Keceliyle gecen halilari boyamis. Kitapliga cikmis uzanmis bi gordum sinirlerim beynimde dans etti. Sac spreyi keceli kalemi cikartitormus. Yarisi gitti sisenin cikti ama kirmizi keceli bi de beyaz gri haliyaKeceliyi korkumdan vermedim daha kesin ucunu emer diye
En iyisi tükenmez kalemdi ama onla da koltukların deri kısmını yazdı çıkaramadım bir türlü
Ya gece sute alisirlarsa bu sefer o sut icin kalkma aliskanligi edinirlerse?Darısı bize inşallah..gece ne yapıyosun canım..en korktuğum gece napıcaz?süt veriyomusun uyanınca..
Ama sürekli uyanıyo.en az üç kez kalkıyoruz.uyku sersemi ne yapcaz?bir sefer denedim vermedim meme,su iç dedim çığlık çığlık bağırdı memee diye.zor bırakcaz gibi.haklısın canım bu seferde süt diye kalkıcak.sanırım gece kalkıp oturcaz.ümidini kesince unutucak artık.sen kes de canım banada cesaret gelsin.Ya gece sute alisirlarsa bu sefer o sut icin kalkma aliskanligi edinirlerse?
1 hafta kaldi canim. Evet aynen oyle. Ben de elbisesini ayakkabisini hazirladim. Hediyeliklerini ayarladim. Masa suslerini aldim/kendim yaptim.. yeme icme kismi kaldi haftaicine..Ay biraz oyle oluyor ama napalim
yazin her konuda daha rahatlik var .
@miragenet vardir vardir alakasi.
Hos ben simdi konusuyorum cikaricam,cikaricam diye ama kar bastirinca o sogukta diger odaya goturme cesaretim yok disari nasil cikaricaksam
Gozun aydin bu arada,olsun rahatlarsin en azindan , az degil nerdeyse 2 yil..
fermante ne zamandi canim dogum gunu
Bu yil daha bilincli olduklari icin sanki daha baska geciyor bu dogum gunu fasli .
Pastayi ne hevesle yaptim mesela, suslemeleri ne hevesle astim cok sukur :)
1 hafta kaldi canim. Evet aynen oyle. Ben de elbisesini ayakkabisini hazirladim. Hediyeliklerini ayarladim. Masa suslerini aldim/kendim yaptim.. yeme icme kismi kaldi haftaicine..Ay biraz oyle oluyor ama napalim
yazin her konuda daha rahatlik var .
@miragenet vardir vardir alakasi.
Hos ben simdi konusuyorum cikaricam,cikaricam diye ama kar bastirinca o sogukta diger odaya goturme cesaretim yok disari nasil cikaricaksam
Gozun aydin bu arada,olsun rahatlarsin en azindan , az degil nerdeyse 2 yil..
fermante ne zamandi canim dogum gunu
Bu yil daha bilincli olduklari icin sanki daha baska geciyor bu dogum gunu fasli .
Pastayi ne hevesle yaptim mesela, suslemeleri ne hevesle astim cok sukur :)
Canim sıcak su torbası falan tuttum bn gece çok canım yaniyordu o biraz rahatlatıyordu. Bana bir de taze nane koy demislerdi strece sarıp. Ben yapmadım ama dene istersen.Kızlar bende sütten kestim annede süt kalmadı inekler getirecek anlaştık mı dedim anlaştık dedi yavrum birdaha emmek istemedi ama ben çok fenayım adaçayı içiyorum ama süt azaltmak için başka önerisi olan varmı
Gece uyku sersemi de olsa sut bitti dersin. Baba yarin markettwn alicak dersin su verirsin bence inanir artik daha bi farkindalar herseyin..Ama sürekli uyanıyo.en az üç kez kalkıyoruz.uyku sersemi ne yapcaz?bir sefer denedim vermedim meme,su iç dedim çığlık çığlık bağırdı memee diye.zor bırakcaz gibi.haklısın canım bu seferde süt diye kalkıcak.sanırım gece kalkıp oturcaz.ümidini kesince unutucak artık.sen kes de canım banada cesaret gelsin.
Masallah canim. Gece uyanmamasi cok guzel. Bir de benim kiz oyle yapsa.. bir kere yanindan kalkayim hemen sensorleri aciveriyor cadi basliyo anne anneeCanim sıcak su torbası falan tuttum bn gece çok canım yaniyordu o biraz rahatlatıyordu. Bana bir de taze nane koy demislerdi strece sarıp. Ben yapmadım ama dene istersen.
Kızım bazen krize giriyor süt icicem diye 3 hafta oldu bırakalı annede süt bitti diyorum çabuk ikna oluyor neyseki .
tubaa1 yatmadan önce 200 ml kadar süt içiyor gece uyanmiyor genelde uyanirsa da biraz su veriyorum yatıyor geri
Darısı basiniza diyeyim valla artık dinlendigimi hissediyorum kesintisiz uyumak çok iyiymiş 2 yıldır unutmusum:) tek sıkıntımız 1 saat boyunca uykuya dalamamak emzirirken 5 dk.içinde daliyordu şimdi odaları geziyor yatagin içinde dolaniyor ustumuze atliyor en son yorulup uyuyorMasallah canim. Gece uyanmamasi cok guzel. Bir de benim kiz oyle yapsa.. bir kere yanindan kalkayim hemen sensorleri aciveriyor cadi basliyo anne annee
Su veriyorum gece kademeli bıraktık Canım önce gece kestim sonra gündüz azalttım En son sadece öğle uykuya dalarken emiyordu belki o yüzden kolay olduDarısı bize inşallah..gece ne yapıyosun canım..en korktuğum gece napıcaz?süt veriyomusun uyanınca..
Hayirli olsun canim.. Ben de ay sonu kescem.kardesimin nisan derdi bitsin hayirli.
Takipteyim sureci.
Keceliyle gecen halilari boyamis. Kitapliga cikmis uzanmis bi gordum sinirlerim beynimde dans etti. Sac spreyi kecel
Canim sıcak su torbası falan tuttum bn gece çok canım yaniyordu o biraz rahatlatıyordu. Bana bir de taze nane koy
Masaallah Ertuğrul paşaya
Saolun kızlarCanim sıcak su torbası falan tuttum bn gece çok canım yaniyordu o biraz rahatlatıyordu. Bana bir de taze nane koy demislerdi strece sarıp. Ben yapmadım ama dene istersen.
Kızım bazen krize giriyor süt icicem diye 3 hafta oldu bırakalı annede süt bitti diyorum çabuk ikna oluyor neyseki .
tubaa1 yatmadan önce 200 ml kadar süt içiyor gece uyanmiyor genelde uyanirsa da biraz su veriyorum yatıyor geri
Bebeğim nasıl seviyor demek ki cocuklari.Tabi yemek yemesinler,boyle seyler daha saglikli
buyudukce unutur ama ya, cok uzerinde durma bilmiyorum uyariyomusun ama belki uyardikca oyuna cevirmistir bu huyunu.
Ay insallah o gunleri goruruz.
Kalabalik olunca guzel oluyor aslinda ama kutlama cocuklarla olunca daha cok egleniliyor sanki. Teyze,hala bilmem ne 10 kisi toplasan 1 cocuk etmiyor sanki :)
Bizimki aile arasi oldu, 1 cocuk gelmisti sadece ama agladi eve gitmek istedi ,yavrum arkasindan ne agladi gitmesin diye.
Ne guzel oynamak istiyordu
Yaa bu bebeler çok fena bir de ablasının üstüne atıyor bak sen uyanık köfteyeBenim oğluşu defterler kitaplar kesmiyo kaşla göz arasında duvarları boyuyoben kızıcam diye kapının arkasında kalan yerleri çiziyo ben görünce bi bağrış bi çağrış naptınnn sen diyorum..abba yapttııı diyo bir süre kalem defter kitap yok cezalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?